Şimdi Ara

Bim'e gelecek olan valizler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valiz hakkında pek bir bilgi sahibi değilim. Bim'de ki afişi gördüm. Fiyatı da iyi duruyor, kısa bir araştırma sonucu bakabildiğim kadarıyla. Bim'e gelecek olan valizler
    Markasını da okuyamadım. Normalde Bim'e gelen ürünler çok kötü marka olmuyorlar. Yorumlabilirseniz ve yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/jn92bh

• Poine kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir problemle karşılaştın? Sert kabuk olmayanlardan mı tavsiye edersin?
  • Geçen A101'den 3'lü valiz aldım 149 liraya. Yurttan çıkıyorum dedim eşyalar sığmaz tek bavula, 3'lü valiz alayım dedim. Valiz o kadar büyükmüş ki, koskoca odayı içine doldurdum hala boş kalan yerleri bile oldu. Keşke birkaç gün önce A101 için acsaydin konuyu

Bu arada bu ABS plastiğinden yapılan valizler çok kaliteli oluyor, bu valizin de öyle olduğundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 27 Mayıs 2018; 19:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Planda yoktu hiç, yaza bırakmıştım almayı. Afişi görünce kaçırmasam mı acaba diye atladım hemen
    ABS olanından mı almıştın A101'den?
    Bana da büyük bir tane yeter gibi geliyor. Ama tıka basa doldurmayınca, altından desteklicek kıyafet olmayınca, kırılma, göçme yapar mı acaba diye düşünmüyor değilim .
    Bir de tekerlekleri dikkatimi çekti. Kendine hayrı yok gibi duruyorlar , sonuçta büyük valiz ağırlığı taşıyabilir mi acaba? A101'dekilerde böyle miydi?
  • Büyük valizler aşırı büyük oluyor, bilmiyorum her markanın aynı mı ama. Benim büyüğü sadece kıyafetle doldurdum geçen, oldukça ağır oldu. Tekerlekler de önemli oluyor tabi bu durumda. O ağırlıkla sürerken tekerleklerin dayanabilmesi için kaliteli olması lazım.

• Bimden sodami marka valiz aldım 1 senedir sıkıntısız kullandım ama otobüs yolculuklarında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.