Bildirim
Bim'e girdim beyler[SS'li]
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evlat onu 18 yaş altına satmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı işlerrrr -
Baba oluyorsun tebrik ederim.quote:
Orijinalden alıntı: [G]heTT0
Hayırlı işlerrrr -
quote:
Orijinalden alıntı: iyibirisiff
Evlat onu 18 yaş altına satmıyorlar.
İfşa olduk iyi mi Bime girmiştik aklıma siz gönül dostlarım,canlarım geldiniz sizin için çektim ayrıca almadım -
Bir kerede saçma bir konunun baş rol oyuncusu liseli olmasın . Çok mu şey istiyorum ?quote:
Orijinalden alıntı: [G]heTT0
Hayırlı işlerrrr -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
Bir kerede saçma bir konunun baş rol oyuncusu liseli olmasın . Çok mu şey istiyorum ?
-
Ben sizin için uğraşıyorum,ne durumlara giriyorum konuma saçma diyosunuz Bim çalışanıyla 15 dk lafladık bize bimcelli geçirmeye çalıştı ya da bizi bimcelle öyle bişeyquote:
Orijinalden alıntı: -Superior
Bir kerede saçma bir konunun baş rol oyuncusu liseli olmasın . Çok mu şey istiyorum ?
Alıntıları Göster
-
Oh, you think BİM is your ally, but you merely adopted the cheapness.quote:
Orijinalden alıntı: ayıkss
Ben sizin için uğraşıyorum,ne durumlara giriyorum konuma saçma diyosunuz Bim çalışanıyla 15 dk lafladık bize bimcelli geçirmeye çalıştı ya da bizi bimcelle öyle bişey
Alıntıları Göster
I was born in it, molded by it.
I didn’t taste a real pizza until I was already a man.
By then, it was nothing to me but disgusting
-
quote:
Ben sizin için uğraşıyorum,ne durumlara giriyorum konuma saçma diyosunuz Bim çalışanıyla 15 dk lafladık bize bimcelli geçirmeye çalıştı ya da bizi bimcelle öyle bişey
Aynı durum benim de başıma geldi. Adama Bimcell Avea'nın alt yapısını mı kullanıyor diye sordum ama sormaz olaydım. Bizim burda gerçekten de avea hiç çekmez. Ama adam anlattı yok Turkcell'den daha çekiyor şu fırsatlar var falan filan zor kurtuldum.
BİM in Kasaları İBM Sizce burdan Sübliminal Bir Mesaj Yokmu?quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazanquote:
Aynı durum benim de başıma geldi. Adama Bimcell Avea'nın alt yapısını mı kullanıyor diye sordum ama sormaz olaydım. Bizim burda gerçekten de avea hiç çekmez. Ama adam anlattı yok Turkcell'den daha çekiyor şu fırsatlar var falan filan zor kurtuldum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
quote:
Biz Yav He He dedik Yalnız adam niye przrlatifle fotoğraf çekiliyosunuz diye sordu nerden geldiğimizi sordu ordan konuyu evirdi çevirdi bimcelle geçin dedi
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
BİM in Kasaları İBM Sizce burdan Sübliminal Bir Mesaj Yokmu?
IBM olmasın o.
bu ne fakirlik ulan 50 tl atın şuna migrosa filan gitsinquote:
Konunun gidişatı güzel böyle devam
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
bu ne fakirlik ulan 50 tl atın şuna migrosa filan gitsin
Şşşşt aman abim duymamış olıyım sen DH'nin simgesi Bim'e nası böyle konuşursun banlarlar haa -
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
quote:
Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa
BİM in Kasaları İBM Sizce burdan Sübliminal Bir Mesaj Yokmu?
IBM olmasın o.
evet IBM Türkçe karakterle yazdım sadece...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 5 Mart 2013; 2:03:49 >
-
Benzer içerikler
- en iyi çin malı motorlu testere
- telegram"da mesaj silince karşı taraftan siliniyor mu
- youtube vanced
- kyk vpn
- sorunsuz film izleme siteleri
- çay emojisi
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X