Şimdi Ara

BİM Hayranları Bir Gelin.. BİM'de domuz eti şoku!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
36.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kemâl

ne varki domuz etinde.

Yav bir çık git özenti ergen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markhov -- 14 Haziran 2012; 9:49:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ne varki domuz etinde.

Senin için birşey ifade etmeyebilir.Ama ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım dinen haram olan birşeyi yemek istemiyor.Seni rahatsız etmiyo edebilir ama bizi ediyor.Artık herşeyde bu pis mahlukatın birşeyleri çıkmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: DonanimKurdu

Sendemi BİM

Dahi anlamındaki "de" ve soru eki olan "mi" ayrı.

NİCK MESAJ UYUMSUZLUĞU
  • domuz eti olunca ne olacak diyenler adamlar ucuzlatmak için danadan kaçınıyorlar sen domuzun en güzel yerini koymasını beklemiyorsundur umarım.domuz eti de dana kadar pahalı.
  • hala aynı muhabbet ulan gerçekten %100 dana olsa nolur? 10larca çeşit katkı maddesi ve kanserojen var, %100 dana olunca sağlıklı mı olacak
  • 5 Aydır kola içmeyi bıraktım yaklaşık 1 aydan beride hazır sucuk salam sosis almayı yemeyi bıraktım, sizede tavsiye ederim,
  • quote:

ne varki domuz etinde.

BİM Hayranları Bir Gelin.. BİM'de domuz eti şoku!!
  • LAN GÜNDE MİLYONLARCA BÖYLE HABERLER ÇIKAR HİÇ UMRUNUZDA OLMAZ...OLAY BİM'DE CEREYAN ETTİ Mİ TAMAMDIR ARTIK...BİM KARŞITLARI SOKAKLARDA...SİZEDE FIRSAT DOĞDU...

RAB
    FOR EVER BİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuf189 -- 14 Haziran 2012; 11:15:41 >
  • quote:

ne varki domuz etinde.

http://forum.donanimhaber.com/m_58875204/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

BİM Alışveriş Merkezinin adı Gıda ve Hayvancılık Bakanlığının şikayetler üzerine incelemesi sonucunda. “Karizma Beşler Et Gıda’ya yaptırdığı sosislerde yabancı doku ve iç organlarının çıktığı ulusal medya’da yer alması tüketici üzerinde şok etkisi yarattı. 13 Nisanda Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı sitesinde açıklanan BİM’e ait Uludağ markalı soyulmuş sosiste “yabancı doku yani domuz eti ve iç organı olduğu” açıklanmıştı. BİM’e ait Manavgat’ta 7 alışveriş mağazaları bulunmaktadır.

bizim dilimizde tüy bitti sizi uyarmaktan, ucuz etin yahnisi her zaman her yerde kötü olur.. Piyasadan bu kadar ucuza aldığınız şeye nasıl güvenebiliyorsunuz? Diğer büyük firmalar gibi steril ortamlarda özenle yapılmadığı, onların sahip olduğu kalite standartlarına ve denetimlere sahip olmadıkları belli..

sağlımızın değerini bilelim lütfen, bir kere kaybedince ah keşkelerle yaşamak insanı mahveder.. kısa vadede anlayamazsınız sizde bunu, çoğunuzun yaşı daha genç ve cebinde belirli bir harçlığı var ama yazıktır, yapmayın etmeyin

kaynak:http://manavgathaberi.com/hileli-sosiste-bim-markasi-cikti

Polonyaya giden bir arkadasin domuz etini merak ediyorum gidince kesin deneyecegim dedigi ve konu disinda her 10 konudan birinin alkol bira ile ilgili oldugu bir ulkede sizin icin pek sorun olmaz diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ne varki domuz etinde.

b.k var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov
    Polonyaya giden bir arkadasin domuz etini merak ediyorum gidince kesin deneyecegim dedigi ve konu disinda her 10 konudan birinin alkol bira ile ilgili oldugu bir ulkede sizin icin pek sorun olmaz diye dusunuyorum

zaten benim için sorun değil, ben sadece insanları uyarmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

LAN GÜNDE MİLYONLARCA BÖYLE HABERLER ÇIKAR HİÇ UMRUNUZDA OLMAZ...OLAY BİM'DE CEREYAN ETTİ Mİ TAMAMDIR ARTIK...BİM KARŞITLARI SOKAKLARDA...SİZEDE FIRSAT DOĞDU...

RAB
    FOR EVER BİM

şu mantığa, düşünüş tarzına bi bakın ya.. yazık valla.. adam objektif olmamak için herşeyi yapıyor.. güzel kardeşim biz senin sağlığını düşünüyoruz yoksa babamızın migrosta yüzde 50 hissesi yok.. sana yazık, böbrek ağrısıyla, bulantıyla, halsizlikle v.b. doktora gittiğinde yapısı bozuk katkı maddeli ürünlerden dolayı allah korusun kanser v.b. olursan yine FOREVER diyebilicekmisin? yoksa ah keşke mi diyeceksin..

gözünüzü seviyim sen, bende böyle davranırsak, ülkedeki hiçbirşeyden haberi olmayan yüzbinlerce-milyonlarca cahil insan ne yapsın?

• hoop hoop

bime laf yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi_98

hoop hoop

bime laf yok.
    />

FENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • quote:

hoop hoop

bime laf yok.
    />

domuz etinden kuvvet almış adam

• quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

“yabancı doku yani domuz eti ve iç organı olduğu”

çarpıtmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya

sütü iç ve uyu liseli

"yabancı doku yani domuz eti"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

hoop hoop

bime laf yok.
    />

domuz etinden kuvvet almış adam

domuz gibi adam baksana

• gerçek hayatta karşıma çıksa önce biraz dövüşürüm, baktım dayak yiyorum vınn :)
  • Danadan sosis mi olucagini zannettiniz? Sosis ya tavuktan ya da domuzdan olur. Rengi de pespembe olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.