Şimdi Ara

Bim'in diğer marketlerin gerisinde kaldığını düşünüyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
4.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bim'in diğer marketlerin gerisinde kaldığını düşünüyor musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 22.2.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: realexile

Bimde

Alıntıları Göster
    vallahami?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim olmasa bu halk aç kalır la :D
  • mrlion83 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru olabilir ya bana 2600 yada 2800 demişlerdi 2600 altını söylemediler hatta şaşırmıştım Bim bu kadar maaş veriyormuydu diye. hayır öğrenciden kastettiğim part time değil idi. Yolum Bim'e düştügumde tekrar söylerim büyük ihtimal 2600 dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası A101 son zamanlarda ürün gamını çok fazla genişletti ve daha da genişletiyor. En basitinden kendi tablet çikolatalarının karamelli, orman meyveli, bisküvili, kahveli, gibi bir sürü farklı türünü satmaya başladılar. Bunu yaparken bim gibi sırf kendi markasını satmak yerine diğer bilinen markaları da satıyorlar. Seçim imkanı sunuyorlar. Aktüel ürün gamı da baya genişledi.
  • Bim yaygın olması sebebiyle tutuyor. Kendi ürünlerinin malzeme kalitesi A101 kadar kötü değil, ama BİM kendi ürününü almaya zorluyor. Adamlar başka marka satmıyor ya böyle birşey mi var..

A101 hiç yoktan muadil marka satıyor. Kendi meyvesuyunun yanında atıyorum Dimes bulabiliyorsun.

Ama en iyisi ŞOK. tartışmam bile bu konuyu. Özellikle kendi ürettirdiği ürünlerde açıkara önde. Mis ve piyale ürünleri açık ara diğerlerinden kaliteli.
  • Bim, mağazanın uzak olması nedeniyle en son tercihim oluyor genelde. Ayda sadece 1 kere gidiyorum. Şok market neredeyse her mahallede var gibi sürekli karşıma çıkıyor. A101 genelde iki şok marketin arasında kalacak şekilde konumlanıyor ama gerçekten vasat ürünlere sahip üstelik pahalı. Migros & CarrefourSA kendi başına takılıyor belirli bölgelerde. Dolayısıyla eskiden BİM tercih edilirken artık ŞOK tercih ediliyor. A101 sadece reklamlardan ibaret. Ciddi bir ucuzluk olmadığı sürece A101'i kimsenin tercih edeceğini düşünmüyorum gerçekten pahalı. A101'den alacağım fason ürünle Migros'un kendi logolu ürünleri eşit fiyata geliyor ve Migros daha güven veriyor.

Migros & CarrefourSA;
    + Kaliteli ürün ve fazla çeşitlilik.
    - Pahalı, market sayısı az.

ŞOK;
    + Market sayısı fazla.
    - Ürün çeşitliliği az.

A101;
    + Market sayısı fazla.
    - BİM ve ŞOK marketlere oranla pahalı ve ürün çeşitliliği az.

BİM;
    + Fiyatı en ucuz ürünler.
    - Market sayısı az, bazı ürünler oldukça kalitesiz.

Dolayısıyla ay sonunu getirebilmek ve kaliteli ürün tüketmek için ihtiyaca göre alışveriş yapıyoruz artık.

Örneğin;
    BİM: Bakliyat ve temizlik maddeleri.
    ŞOK: Konserve, et, süt, yumurta, kahvaltılık ürünler.
    A101: Sadece kampanyalardaki ihtiyaç ürünleri.
    Migros & CarrefourSA: Diğer marketlerde bulunmayan ürünler, kendi logolu ürünleri ve meyve/sebze.

• 9000 dükkanları var hocam haklısınız ama ben kapanmış bim görmüyorum, kapanmış a101 baya gördüm ama. bence a101 işin biraz şovunda. bim sistemi oturttu ve genişlemeye gitmiyor.
  • kendi derdim bitti binlerce mağazası olan bim'i mi dert edeyim. Banane.
    Ben ne olacağım, ben geride kalmışım.
  • Bim daha az mağazayla A101 in 1.5 katı daha fazla ciroya sahip. Aktüel ürünlerde de en sıradışı şeyler bime geliyor. Benim favorim şok nedense bana dekoru ve dizaynı çok eğlenceli geliyor şokun. Birde tenha olduğu için favorim şok. A101 den peçeta alıyorum bazende skt yakın tarihli ürünleri ucuza satıyorlar ordan peynir falan kapıyorum. Hepsinin kuruyemişlerini denedim hepsi çöp şokun kuruyemişleri hepsine bin basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 26 Aralık 2019; 0:54:4 >
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Aktüel ürünlerde a101 e genellikle tv geliyor belirli aralıklarla. Bim dediğiniz gibi bu konuda daha farklı ürünler getiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9 yıl öncesi mi?
    Bak şimdi ağlarım he. Tez kapatsın biri gözlerimin bozuk vanasını.
    Ah o CSB dönemleri Zontak dönemleri neydi ya ben de yıllar sonra tekrar girmeye başladım foruma.
    BİMin reis olduğu zamanları dün gibi hatırlarım. Bu arada FİLE market şuan favori marketim
  • O dönem konu dışında le kolaya övgü şiir yarışması vardı, kazanana 2.5litre le kola hediyesi veriliyordu.

• bim kalbimizi kazandı bikere en birinci bim böyle bi konu açtıgın için seni kınıyorum.
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, biz sevgi tazeleyelim dedik.

• Bimi 2017 senesins kadar çok kullandım çokta sevdim ama ondan sonra hiç yakınımda bim olmayan yerlerde yaşadım.
    Şok ve kipa var yakınımda ikiside bim'e bin basar diye düşünüyorum artık.
    Bimde gerçekten kalitesiz ürünler var. Bim çiğköftesi, party cips bunları özlüyorum sadece başka bir eksiklik hissetmedim.
    Kipa-migros en iyisi. 2017de kaldığım yurdun dibinde kipa vardı, sıcacık simit alırdık fırınları vardı adamların.Fiyatlarda çok uygundu ozaman lar. Artık herşeye zam geldi malesef.

Yalnız harbiden eskiden hep bim li konular olurdu artık hiç yok.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Kipa ların tamamı migros olmadı mı hocam satın aldılar diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kipa ların tamamı migros olmadı mı hocam satın aldılar diye biliyordum.
    Öyle oldu ama hala kipa diyoruz alışkanlık.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Bim in file diye marketi var mesela orada da sıcak ekmek, simit, poğaça oluyor aklınızda olsun.

• Düşünmüyorum. zira bu konu a101 için açılmalıydı bana göre a101 daha kötü seviyede. son kullanma tarihi geçmiş, geçmeye yakın ürünleri sattıklarına bir çok kez tanık olmuşluğum vardır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.