O zaman bi nevi ruh ikizimi buldum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 16 Ağustos 2021; 4:34:49 > |
Bim'in diğer marketlerin gerisinde kaldığını düşünüyor musunuz? (4. sayfa)

Bim'in diğer marketlerin gerisinde kaldığını düşünüyor musunuz?
(En Son Oy Tarihi: 22.2.2025)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940BO zaman bi nevi ruh ikizimi buldum
Haftada en az 4-5 gün, geceleri saat 12-1 gibi MigrosJet'e gidip gezme huyu var bende. İyice hastalık oldu artık. Birde bu migros jet hem evime çok yakın, hemde bir benzin istasyonuna bağlı olduğu için 7/24 açık. Sadece 23.00 ile 00.00 arası kapalı oluyor mola için sanırım veya sayım işi mi bilmiyorum.
Benim Migros açık olmuyor o saatlerde
Mesela sıcaktan bunalmışın yazlıkta giriyorsun Migros püfür püfür
-
Ooo, canım çekti acaba gitsem mi, şimdi de açıktır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57554940BOoo, canım çekti acaba gitsem mi, şimdi de açıktır
Sabah gidin bence
-
Palm yağı,glikoz şurubu...ya bırak analarini da alıp gitsinler bu memleketten...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakmar?
-
Ambar?
-
Bim küçük boyda Pringles satıyordu hocam bir ara, fiyatı çok uygundu ama daha sonrasında çok arttı maalesef. A101 in ürünlerini de bazen tüketiyorum hocam.
-
Tatil yöresi Migros u gezmeyi sevmeyen yoktur hocam sanırım.
-
Macro Center da çok gezince güvenlik peşine takılıyor hocam, tiple bir ilgisi yok yani herkesi takip ediyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34Macro Center da çok gezince güvenlik peşine takılıyor hocam, tiple bir ilgisi yok yani herkesi takip ediyorlar.
AVM içinde yaşadım ancak AVM dışında başıma gelmedi hocam. Ve evet tiple bir ilgisi yok bence de
-
-
Arkadaşlar, Bim Mini adında yeni bir oluşuma girişmiş. Ben ziyaret edemedim ama belki ziyaret edenleriniz vardır. Burada paylaşmak istedim.
Görseli aldığım adres
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ağustos 2022; 14:17:6 >
-
Ayrıca file market de uygulama üzerinden evlere servis yapıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet doğru, o da Bim e ait bir marka.
-
Merhaba.
Özellikle A101 geliştirmiş olduğu A101 plus isimli uygulama ile, uygulama üzerinden müşterilerine puan yüklemesi yaparak yeni bir oluşuma girişti. Üstelik bu puanları mağazada da kullanabileceğiniz beyan ediliyor.
Bim in ise şube sayısı olarak en büyük rakimi olan A101 a rakip olarak oluşturduğu bir uygulaması yok ama bünyesinde hizmet veren FİLE isimli markete bir uygulama geliştirdiler uzun bir süre önce.
Bim bahse konu şekilde bir uygulama yapar mı bilinmez ama diğer rakipleri mobil uygulamalar üzerinden puan yükleme, puan harcama gibi fonksiyonlarını arttıracaklar gibi duruyor.
Belki hatırlarsınız, eskiden her marketin kendine ait bir kartı vardı, yerelden globale tüm marketlerin oluşturduğu bu kartlara puan birikmekte idi. Günümüzde bu kart olayı mobil uygulamaya dönüşüyor gibi duruyor.
-
Alıntı
metni:Hangi marketin kaç şubesi var? Alıntı
metni:A-101 Market - 12.200 adet Bim Market - 10.352 adet Şok Market - 10.166 adet Migros - 2704 adet Seç Market - 2206 adet Ekomini - 2195 adet Türkiye Tarım Kredi Kooperatif - 1513 adet Hakmar Express - 714 adet CarrefourSA - 438 adet Carrefour - 334 adet File Market - 200 adet Happy Center - 193 adet Onur Market - 152 adet Kim Market - 135 adet Macro Center - 131 adet
-
A101'in fırsat ürünlerinden SSD falan aldım, usb aldım, microsd kart aldım. Sandisk falan getiriyolar piyasaya göre ucuz oluyo fiyatları. BİM'de bunlar yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim marketten alisveris yapiyorum. Alkol içinse macro ve migros kullaniyorum. Digerlerine en son ne gittim bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahallede yeni bir site inşaatı var. Daha inşaat devam ediyor ama altındaki dükkanı Bim tutmuş. Öyle böyle tutma değil, boydan boya tüm dükkanları almış. Kapıları takılıyordu biraz önce geçtim oradan. Rakiplerine o dükkanı kaptırmamış, baya işlek bir yer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X