Şimdi Ara

BİM SOFT SHELL MONT İNDİRİME GİRMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİME DAHA ÖNCE BU MONTLAR GELMİŞTİ.
    SU VE HAVA GEÇİRMEYEN ÖZELLİKLE TÜRÜYÜŞ KAMP BALIK YA DA DOĞA SPORLARINDA KULLANILABİLECEK ÖZELLİĞİNE GÖRE FİYATI ÇOK İYİ.
    İLK GELDİĞİNDE 60 LİRA İDİ ŞİMDİ 35 LİRAYA DÜŞMÜŞ.
    BEN HAFTALARDIR TAKİP EDİYORDUM ALMAK NASİP OLDU.
    İHTAYACI OLANLAR KAÇIRMASIN.
    SADECE MONT DEĞİL NEREDEYSE DAHA ÖNCE GELEN TÜM TERMAL ÜRÜNLER İNDİRİME GİRMİŞ .EĞER DAHA ÖNCE BU ÜRÜNLERDEN GÖRDÜYSENİZ BÜYÜK İHTİMALLE VARDIR. BAZI ÜRÜNLER BÖLGEYE HAS OLABİLİYOR. DAHA ÖNCE 10 OCAKTA GELMİŞ.
    "BİM DEN MONT MU ALINIR" DİYENLER GÜNLÜĞE GİYMEZLER SPORDA KULLANIRLAR OLUR BİTER.
     BİM SOFT SHELL MONT İNDİRİME GİRMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakarabulut -- 10 Mart 2014; 17:43:50 >

• o sadece sizin mağazada satılmadığı için öyle olmuştur. mesela burdakinde asus laptop var 10gündür duruyor standa falan koydular ama alan yok 1 adet kalmış. bi süre daha satılmazsa ve mağaza çalışanları indiragandi yapmazsa 700e düşer umudundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

o sadece sizin mağazada satılmadığı için öyle olmuştur. mesela burdakinde asus laptop var 10gündür duruyor standa falan koydular ama alan yok 1 adet kalmış. bi süre daha satılmazsa ve mağaza çalışanları indiragandi yapmazsa 700e düşer umudundayım

BU BÖLGEDEKİ BİRKAÇ BİMDE DAHA OLDUĞUNU ÖĞRENDİM. SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ YEREL ÜRÜN. DAHA ÖNCE KENDİ MAĞAZALARINDA GÖREN ARKADAŞLAR ALMAK İSTERLERSE BİR KONTROL ETSİNLER. ÜRÜN ÇOK GÜZEL.
  • burdada bulabılırım bunu umarım
    butun gun hayvan pesınde gezıyorum
    yola atlayıp duruyorlar halıyle bende atlayıp
    yoldan alıyorum onları
    yakın zamanda bu reflektorlu monttan alamazsam
    asfalt susu olucam gibi gozukuyor
  • Ben aldım siyah olanı içi turkuaz mavi bayan diye geçiyor ama ünisex oldugunu bildiğim için aldım gerçekten çok güzel tavsiye ederim bizim burda binde var farkın renk seçenekleri ile ben normal günde dükkandan suları zırt port çıkıyorum ha bire mont giymektense bu güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.