Herkes baksın bölgesine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bim Ton Balığı 2 x 150 Bölgesel yanıyor gibi 54,90
-
-
Bölgesel mi yoksa tüm BİM'lerde geçerli mi? Bakan oldu mu acaba :)
-
Ankara'da gördüm biraz önce hocam bence her yerde mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
il ilçe nedir hocam ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kılçık çıkıyor mu bilgisi olan var mı
Şimdiye kadar çıkmadı hiç ama bütün değil, sanki mavi kapaktan artan kırıntıları değerlendirmek için piyasaya sürülmüş bir ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 16 Nisan 2024; 19:37:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kılçık çıkma ihtimali yüksek
Alınır, kılçık falan yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
PARÇA PİNÇİK KEDİ MAMASI GİBİ HİÇBİR TAD ALMIYORSUNUZ YERKEN. MİGROSUNKİ ESKİDEN BÜTÜN DİLİMDİ ODA PARÇALI OLDU ODA REZİL AMAN DİYİM
4 tane aldık. Teşekkürler bilgi için.
-
Bu paraya löp et çıkması mucize olur hocam. Ancak salataya veya makarnaya sos gibi katık gibi kullanılacak cinsten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Nisan 2024; 21:21:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yalnız bu Ayçiçek yağlı değil, bitkisel yağ karışımlı içerik mevcut. Bilginize sunarım.
-
Satılan hiç bir şeyin kalitesi kalmadı, şunu sibirya kurduna versen yemez.
Bu genel bir yorum tabi, bu fiyata üstüne domates döndürülmüş sandviç satıyorlar, fiyat iyi.
-
böyle çer çöp şeyler yediğimiz için ülkece ömrümüz kısalıyor, hayat kalitemiz azalıyor. hakettiğimiz buymuş demekki.
-
okadar aldığımın içinde kılçık çıktığını görmedim. bunların ucuz olma sebebi içindeki et parçasının tüm değil de kırpıntı şeklinde olmasından dolayı.
-
-
borlu nitratlı sodalar, aflotoksinli incirler, pestisitli meyve sebzeler. Yanıyor koş bedava gel
-
Hocam bence bunlar en bol cıvalı olanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
borlu nitratlı sodalar, aflotoksinli incirler, pestisitli meyve sebzeler. Yanıyor koş bedava gel |
ben 4 paket aldım bir daha gidersem 4 daha alırım. bazen evde yiyecek bişey olmuyor veya yiyosun tekrar acıkıyorsun bu tarzda konserve balıklar güzel doyuruyor. bi ara bimde konserve sardalya satıldı o da indirimdeydi. ondanda stok yapıp dolaba attım. bazı arkadaşların yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum bu arkadaşlar günlük ne yiyip içiyorlar? galiba marketten hiçbişey almıyorlar, sokakta da hava filtreli maskeyle dolaşıyorlar. evleri de labrotuar seviyesinde izoleli galiba :) |
Satılan hiç bir şeyin kalitesi kalmadı, şunu sibirya kurduna versen yemez. Bu genel bir yorum tabi, bu fiyata üstüne domates döndürülmüş sandviç satıyorlar, fiyat iyi. |
Millet kılçığa takılmış civadan gitmeyin
|
Hocam bence bunlar en bol cıvalı olanlar |
Benzer içerikler
- boyner çark
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- coffy bedava kahve
- bim kokoreç fiyat
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X