Şimdi Ara

Bimcell Yeni Hat 375tl 'Ekim 2024' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
153
Cevap
9
Favori
16.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesele santim hesabı deil hocam.

Netgsm data hattını ucuza verdiği için gsm sektöründe paralel yapılanma gibi oldu.

Şimdi ben bu paralel yapıyı nasıl olurda bana fayda sağlar diye kullanmak istiyom,herkes istiyo ama faydalanamıyoruz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    2 hat taşıdım netgsm'e,kendi kullandığımı 1 hafta anca dayandım, çileden çıkardı netgsm, 150 tl de sim ücreti bayıldık boş yere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

Hımmm...

Sadece data hattı olur ondan hocam.data hattı da sıkıntılı ise bilemicem orasını artıkın🙄en azından deniyecektim,olursa devam etcektim🙄

Şöyle az biraz gigabayt + konuşma + sms paketi 80-90 lira olaydı,yanına sadece data hattı olaraktan 2.hat olarak netgsm alınabilinirdi aslında🙄

Bimcell sadece hat ücreti 375 lira ve kazık olan dost paketlerine her ay ek 5gb verse bile yine kazık yine kazık oluyo bimcell🙄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Ekim 2024; 17:43:24 >
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Bende öyle arıyom ama bulamadım şöyle 10 gb 500 dk uygun bir paket yok..

• Expert4212 kullanıcısına yanıt

o zamanlar taraftar hatları 551903,551907,551905 ile de satılıyordu.

• damn2u kullanıcısına yanıt

O günlerde bugünü kestirebilsem yüzlerce hat alırdım kesinlikle. Telekom kişi başına en fazla 15 hat bukundurmaya izin veriyor.

• 22 ekimde hattı aldım bugün telefona taktım kayıt bimcell bonus yazıp 4551 e yolladım paketimiz müşteri alımına kapatılmıştır diye cevap geldi, yeni hat aldıktan en gec 30 gün içinde alınabilir yazıyor halen neden vermedi 9 gb ımı bunlar, ayıp değil mi?

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Btk ya şikayet edin o zaman mecbur verirler

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    şimdi biraz internet lazımdı lazım olunca takarım dedim ayıp ettiler
    vermezlerse taşırım hattı ayıp gerçekten hayel kırıklığı oldu

Şikayetvar üzerinden bir cevap gördüm paylaşmak istedim siz de deneyin isterseniz.

"İlk önce Bimcell Bonus yazıp 4551e gönderin bir SMS gelecek, biraz bekleyin ardından bir SMS daha gelecek ardından Kayıt Bimcell Bonus yazıp tekrar 4551e gönderin hediye 9gb 300dk 300sms hattınıza tanimlanacak.

Sıfır alınan hattı 90 gün geçmeden taşıyamazsın (operatör farketmez hepsinde var bu süre ve yasal)

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim şimdi sil süpür yaptım 1 gb verdi, yarın deneyeceğim

evet bu şekilde aldım hediyeyi, ben bimvcel sitesindeki gibi yapmıştım olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 8 Kasım 2024; 3:12:49 >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    hatırlatıcı kurup 90 gün dolar dolmaz, geçerim, o halde :)

• nordccold N kullanıcısına yanıt

hayır bir sonraki zama kadar fiyat odur, taahhüt filan yok.

• Arkadaşlar,bimcell sim karta en fazla ne kadar numara kaydedebiliriz.Ben en az 500 kişi eklemek zorundayım.

• Okifi kullanıcısına yanıt
    250 olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okifi kullanıcısına yanıt

128K sim kartlara 1000 numara kaydediliyor.

• Almış olduğum kart 128 kb.Bugün bimceli aradım,operatöre sim hafızasuna kaç numara kaydedebilirim diye sordum,cevap veremedi,başka birisine yçnlendirdi.Bağlanan başkasıda yine cevap veremedi.Tam bir muamma.

• bimcell faturasız hat 575 tl oldu arkadaşlar. Bu soygun bu şekilde devam edecek gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

bimcell faturasız hat 575 tl oldu arkadaşlar. Bu soygun bu şekilde devam edecek gibi duruyor.

İyi de geçen ay kampanyası vardı ondan 375 TL den satışa sunuldu kampanyası bitti fiyatı eskiye döndü hatta kötü haberim var yeni yılda daha da zamlanacak bimcell bile 800 TL yi görür yeni hat ücreti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.