Şimdi Ara

Bimcell Yeni Hat 375tl 'Ekim 2024' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
139
Cevap
9
Favori
12.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numaralar 0551 ile başlıyor daha önce bu noyu kullanan hat yoktu zaten bildiğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hat aldıktan sonra Mega paketi bir ay kullanıp sonraki ay en ucuz pakete geçmek istersen sıkıntı oluyor mu ? Ve Ne kadar süre kullanmazsak hat kendiliğinden kapanıyor ? Ben TT kullanıyorum Bunun çektiği gibi çeker mi aynı olarak. En az kaç TL yüklemek gerekiyor. Ve paket 1 ay dolmadan biterse aynı paket nasıl alınabiliyor. Istediğimiz paket varsa o kadarlık mı yükletmemiz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 17 Ekim 2024; 22:1:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    İstediğin paketi istediğin zaman alırsın hocam. Sınır falan yok. İster düşür ister yükselt keyfine göre

Bimcell bir Türk Telekom faturasız tarifesi, ayrı bir operatör statüsünde bile diyemem. Türk Telekomun sitesinde dost paketleri bulabilirsin mesela. O açıdan bir fark yok yani.

Paketleri zam gelmediği sürece değiştirebilirsin, bir ay en üst diğer ay en alt falan kafana göre seçebilirsin. Ay dolmadan içerik biterse yeni paket alırsın veya örneğin sadece internet bittiyse ek internet paketi alırsın.

6 ay TL veya paket yüklemezsen hat kısıtlanıyor, 3 ay kısıtlı kalınca da komple kapanıyor.

• Olayın varlığından haberi olmayan, görmeyen, bilmeyen yokmuş gibi davranmayı kendine görev bilinci ediniyor. Yahu arkadaşım ben tüm gsm operatörlerinin bu ülkede kuruluşuna kadar bilirim, hatta Avea ilk çıktığında ki adı ile Aria şirketinden İzmir de hat aldıktan sonra Muğla'ya döndüğümde daha Muğla da baz istasyonları bile devreye girmemişti. O derece bilgim var bu konularda. Neyse konuya dönecek olursa eskiden her operatör bol bol bedava hat dağıtmıştı. Hatta rahmetli halam'a bile ilk gsm hattını ben alıp vermiştim. Hey gidi günler, nereden nereye..

• Istediğim numarayı seçebiliyor muyum peki ? Gittim marketin elindeki kartların arkasına bakabilir miyim arkalarında yazıyordur numaraları herhalde

Marketin elinde bulunan numaralardan seçtiriyor

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    30 gün hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vefat eden babamın bimcell hattını üstümüze almaya çalıştık türktelekom ofise gittik. 800 tl istediler. vazgeçtik. şuan yeni hat 375 tl e indiği için hat devir işlemi de ucuzlamış mıdır?

tecrübesi olan var mı hat devir konusunda..? çok sağolun..

• nabiaga kullanıcısına yanıt

Hiç sanmam ikisi tamamen farklı şeyler

• İlk ay hediye paketi kullandıktan sonra Dost paket yapsak ek 5 gb dan faydalanabiliyormuyuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt

551 nolar 15 sene öncesinde taaa avea zamanlarında data hattıydı.

1 sene avea wınn internet kullandim usb gibi modemi vardı içine kart takılırdı.

1 sene sonra boşa gitmesin diye data hattını ses hattına çevirmiştim 15 senedirde açık hala kulanımda 551 nolu hat.

Dogrudur nadir bulunur. Verecek numara kalmadı demekki data hat nolarını vermeye başlamişlar

• Bimcell hat alıp netgsm (2.hat) yapcaktım ama vazgeçtim

Önümüzdeki sene tkü 20 lira olsa,çift hat aylık 40 liraya mâl oluyo ki astarı yüzünden pahalıya geliyo o iş
    tt'den kazık yemeye devam...(senelik paket)

375 hat ücreti,3 ay boyunca 1 gb paket alıp kullansan 210 lira(1gb ücreti 70 lira)
    Çift hat tkü senelik maliyeti 480 lira (12x40)
    Netgsm(sadece data) kalan 9 ay paket ücreti 80 liradan hesaplasan 80x9=720 lira yapar o da.
    375+210+480+720=1785 lira yapar ki uğraşmaya değmiyo gene
    Konuşma ve sms paketim bile olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Ekim 2024; 16:48:7 >

• nabiaga kullanıcısına yanıt

Vefat sebebi ile devir normalde ücretsiz diye biliyorum, bayi yanlış bilgi vermiş olabilir.

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Memleket nire Gayseri mi?

• righteous@ kullanıcısına yanıt

Yok hocam rize🙄

Neden sordun ki?🙄

Hesap yanlış mı yaptık?

🙄

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Böyle santim hesabını onlar yaparda ,aha bide hemşehrim çıktın şimdi

• righteous@ kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.