Şimdi Ara

Bimde 220 tlye Hometech HT 8C 7.85'' Tablet PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
4
Favori
17.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimde 220 tlye Hometech HT 8C 7.85'' Tablet PC geliyomuş 3g özelliği diyo biraz araşdırdım bu fiyata bu model çok uygun 300 den aşağı yok hemde 3g özellikli böyle ucuza tablet göremedim sadece youtubeden video izlemek ve kpssye çalışmak olcak amacım yolda işde alıp kullanan bilen varmıdır bu modeli ?

• Ram 1gb, hemde ddr2 , bilemedim şimdi.
  • https://www.epey.com/tablet/hometech-ht-8c.html
    burdaki ürünse eğer 4g yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: experince

https://www.epey.com/tablet/hometech-ht-8c.html
    burdaki ürünse eğer 4g yok

arkadaş 3g yazmış

ayran tuzluydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    afiyet olsun
  • 3g li tablet için fiyat guzel ok de ekrani küçük bir sure sonra "-keske uzerine biraz daha koyup buna alacagima ekrani buyuk alsaydim" dedirtir

• 1gb remli tablet alinmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 1gb ramli polypad var pdf, internet ve hafif oyunlar için gayet yeterli zaten bu fiyata daha ne olacak iş görüyor.
  • Bende düşünüyorum almayı çocuk için ekran kalitesi nasıl acaba

• hangi tarihte geliyor? babama okey oynayacak, facebooka girecek bir tablet arıyordum, iş görür mü yoksa adamı kanser eder mi bilemedim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 3 Ocak 2018; 23:6:1 >
  • Telefon özelliği aktif hale gelebilir mi acaba

• Şu Turkcellden 4g li 1 gb ramli vestel tablet almıştık. film izlemek dışındaki herhangi bir işlemde kanım çekiliyor resmen.

• 3g var demek android telefonlarda olduğu gibi tablette sim kart girişi var ve internet paylaşımı (yani hotspot deniyor galiba) var demek mi oluyor
    bu durumda fiyat iyi gibi
    sadece gsm interneti kullanmak için internet paylaşımı (hotspot) için 2. el telefon alayım deseniz en az 100TL dir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sim kart girişi var mesaj alma özelliğide arama özelliğide yok aktif edilebilecek gibi de değil asıl modelini internet bulmuştum ama ona uygun rom yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gb ram=enayiliktir net.
  • 3G li olması çok cazip evet ama hakikaten 1 gb çok can sıkıyor. Bu fiyata neden versinler yoksa, ekstra vergilere rağmen bu fiyata para kazanmadan elden çıkarmak için satıyorlar.
  • 10 yasindaki kardesime tablet almam lazim. Bu tablet tırt ise tavsiyeniz nelerdir?

• Android için konuşuyorum en az 2 gb ram beyler.

• RAM sorun geç açılıyor çoklu çalıştırmıyor zorlanıyor ama sadece internet, facebook gibi işler derseniz ve bütçe de düşükse 3g olmazsa olmaz ise fiyat olarak iyi.

• 220 liraya 3g özellikli 8 inç tablet bulan rami düşünmesin
    2 gb ram olsa 2 katı fiyat çekerlerdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.