Merhaba 2 gün önce internet üstünden aldığım MicroSD kartı uyumsuzluk olduğu için iade etme kararı aldım.
Telefonla bimeks e ulaştım ve bana mail adresime göndereceğim dökümanı doldurup o dökümanla göndermemi istediler.
: Sandisk 8GB Ultra Micro SD Class 6 (SDSDQY-008G-U46A) IADE/DEGISIM TALEBI 4822 sayılı kanunla degisik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen ayıplı mal kapsamına girmeyen ürünün iadesi talep edilmektedir. Talep Bimeks Müsteri Hizmetleri tarafından degerlendirilecektir. Yapılan incelemeler sonrasında ürünün satın alındıgı andaki gibi olmadıgının tespit edilmesi durumunda iade islemi gerçeklestirilmeyecektir. Talep :Müsterimiz iade talep eder.
Dikkat Edilecek Hususlar; 1. Iade/degisim için gönderilen ürünler orijinal kutu ve ambalajı ile birlikte gönderilmelidir. 2. Iade edilecek ürünlerin faturası sirket veya kurum adına kesilmis ise; ürün ile birlikte iade faturası kesilerek gönderilmelidir. 3. Iade edilecek ürünlerin faturası sahıs üzerine kesilmis ise; ürün ile birlikte satıs faturasının aslı ile birlikte gönderilmelidir. 4. Bimeks Müsteri Hizmetleri tarafından verilen “Iade/Degisim Onay Formu” ile birlikte 220980185 Yurtiçi Kargo müsteri kodu ile ürünü karsı ödemeli olarak asagıda belirtilen adrese gönderilmelidir. Ancak sorun dökümanda yazan altı çizili satırlarda başlıyor. Ben bu kartı açarken tabikide karton kılıfını yırttım çıkardım. Ve bildiğim kadarıylada ne olursa olsun bimeks in ürünü geri alması gerek sonuçta bu bir yasa internet alışverişlerinde koşulsuz şartsız 7 gün içinde ürün iade edilebilir.
Acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa bu dökümanda birşeyler yanlış mı.