Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dahili uydu alıcı var şimdi bu modülle ntvspor trt de sorun yaşarım yani.
  • Dsmart şifreleyerek vermiyor ki. Aldığınız paketdeki kanalları birde şifreleyecekmi. Aldığınız paketde ntvspor varsa sorun yok. Biss falan istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Dsmart şifreleyerek vermiyor ki. Aldığınız paketdeki kanalları birde şifreleyecekmi. Aldığınız paketde ntvspor varsa sorun yok. Biss falan istemez.

Doğru söylüyorsunuz ben internette öyle gördümde paket içeriğine dikkat etmedim müşteri hizmetlerini aradım onlarda sizin gibi söylediler.Maxi paket aldım sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasud0

Bende dahili uydu alıcı var şimdi bu modülle ntvspor trt de sorun yaşarım yani.

ntvspor hd den izlersin.
    trt için yapacak bişey yok.
  • 1 aydır alışveriş listemde şu modül uydu kablom yok arkadaş alamıyorum
  • Modülü uydu alıcıma taktım. Modül kart ile uyumsuz mesajı çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım. 5 dakikada hallettiler. Sorunsuz olarak tüm kanallar geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ay önce almıştım ama aktivasyon yaptırmadım,sorun olmaz umarım. Son tarihi nedir aktivasyon için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Ben 3 ay önce almıştım ama aktivasyon yaptırmadım,sorun olmaz umarım. Son tarihi nedir aktivasyon için ?

Ben sordum da, son tarihi yok. Bence bu aralar açtırabilirsiniz, yavaş yavaş ön eleme turları başlıyor, maçları izlersiniz.
  • tv mde dvb/s2 özelliği var bu modülü alıp tv ye taksam direk kutu kullanmadan kullanışlı olur mu acaba ?
  • Merhaba,

Bimeks'ten 279 TL lik maxi paketi alınca Dsmart ile ayrı bir sözleşme / taahhüt imzalamak gerekiyor mu? Bir de Sony modüllü LCD TV lerde (W905) kullanan / sorun yaşayan oldu mu?
  • highsane H kullanıcısına yanıt
    Dsmart ile ayrı bir sözleşme yapmıyorsunuz. Telefon açıp aktivasyon yaptırıyorsunuz okadar. TV için bir fikrim yok.
  • modulu tv ye taktıktan sonra herhangi bi uydu kablosu çekme olayı oluyor mu ?
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    Tabikide uydu kablosu çekeceksiniz. Uydu alıcısına takacağınıza kabloyu tv nin uydu girişine takacaksınız.
  • Kardeşim ha hd izlemişsin ha hd izlememişsin bence paranı yoyma başka bişey yap o paraya
  • merhaba arkadaşlar içinizde bu paketi alıp ntv smart spor hd kanalı yılbaşına kadar hediye verilmeyen varmı. Müşteri hizmetleri faturalı paket için bu uygulamanın geçerli olacağını bize bu kanalı hediye veremeyeceklerini belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acuların çocuğu

merhaba arkadaşlar içinizde bu paketi alıp ntv smart spor hd kanalı yılbaşına kadar hediye verilmeyen varmı. Müşteri hizmetleri faturalı paket için bu uygulamanın geçerli olacağını bize bu kanalı hediye veremeyeceklerini belirtti.

Ben de modüllü maxi paket aldım ve hediye vermediler. Ama modüllü üyelik alıp da Ntv spor smart'ı hediye alanlar da var.. Bu konuda müşteri temsilcisine biraz baskı yapmak gerekiyor.
  • Bende aldım bakalım umarım sorun cıkmaz. Ntvspor hd yi nasıl hediye olarak alabiliriz sizce ?
  • izmir bornava bimeksten alan varmı modül maxi ne kadar şuan veya siz kaça aldınız arkadaşlar
  • Dün gece bende aldım hayırlısıyla perşembe sabahı gelir herhalde merakla bekliyorum bende ntvspor hd için bilgilendirme yaparım
  • firadiko , Bende dün gece sipariş verdim. İrtibat halinde olalım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.