Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tainted_life

Merhaba,

Bu modülü almak istiyorum. Sormak istediğim sorular;

1- Televizyonun modeli "Philips 3200 series LED TV 32PFL3207H" arkasında scart girişi, common interface, çanak anten için çıkışlar var. Bu modülü kanalları HD izleyebilir miyim? Spor kanalları ve belgesel izlemek için alıcam :-)
    Televizyonun arkadan fotoğrafı

2- Odamda çanak için kablo yok. Bunu kendimiz mi çatıdan getirmek zorundayız?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

ben bildiğimi yazayım.

cihazın arka kısmına baktığımızda modul girişi var.bu d smart modulunu alabirsınız.ancak tv de dahili uydu alıcısı var mı yok mu bilemiyorum.tabii çanak anten de gerekli.çanak antenden tv dahili tunerıne (uydu alıcısı)takılacak kablo inmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Merhaba,

1- Televizyonun modeli "Philips 3200 series LED TV 32PFL3207H" arkasında scart girişi, common interface, çanak anten için çıkışlar var. Bu modülü kanalları HD izleyebilir miyim? Spor kanalları ve belgesel izlemek için alıcam :-)

ben bildiğimi yazayım.

cihazın arka kısmına baktığımızda modul girişi var.bu d smart modulunu alabirsınız.ancak tv de dahili uydu alıcısı var mı yok mu bilemiyorum.tabii çanak anten de gerekli.çanak antenden tv dahili tunerıne (uydu alıcısı)takılacak kablo inmesi lazım.

Teşekkürler. Dahili alıcısı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim :-)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakir1990

Bende Samsung UE-65F6470 yeni aldığım led tv var. Bu televizyonun dsmart modül ile uygunluğunu sormak istiyorum. DVB-S2 ve CI+ slot olması gerekiyor falan diyorlar HD kanalları izlemek için. Bimeks'ten dsmart maxi paket modül almak istiyorum. Eve gidince tv ye takınca sorunsuz bir şekilde HD kanalları dahil ek bir receiver olmadan izleyebilir miyim?

https://www.bimeks.com.tr/urun/128243/samsung-65f6470-165-ekran-3d-led-tv.aspx buradaki açıklamada ci+ ya sahip olduğu olduğu yazıyor

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-65f6470-led-tv-fiyati,39420.html#ProductTechnicalProperties burada da DVB-S2 TUNER(HD UYDU ALICISI) nın var olduğu görünüyor

Her şekilde modül kartları destekleyen bi tv ürün alınıp aktivasyonu yapıp hd yayınları izleyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

ben bildiğimi yazayım.

cihazın kullanma klavuzunda vardır.ya da yetkili servise sorun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

ben bildiğimi yazayım.

cihazın kullanma klavuzunda vardır.ya da yetkili servise sorun.

cevapların için Teşekkürler
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 6 Aralık 2023; 12:31:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 28.07.2013 tarihinde almış olduğum ,dsmart maxi modülü isteyen olursa satabilirim,bimeksten alınmıştır.
    Ilgilenen varsa pm yoluyla ulaşsın.

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı?

Isterseniz kanal resmide çekebilirim. Sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 24 Ekim 2013; 15:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakir1990

Bende Samsung UE-65F6470 yeni aldığım led tv var. Bu televizyonun dsmart modül ile uygunluğunu sormak istiyorum. DVB-S2 ve CI+ slot olması gerekiyor falan diyorlar HD kanalları izlemek için. Bimeks'ten dsmart maxi paket modül almak istiyorum. Eve gidince tv ye takınca sorunsuz bir şekilde HD kanalları dahil ek bir receiver olmadan izleyebilir miyim?

Arkadaşıma kurduk, benim modülle denedik. Sonuca gelince, modül çalışıyor mu? Çalışıyor. Samsung yazılımı sağlıklı mı? Hayır değil. Samsung'da D-Smart diye seçim yapılıyor ancak D-Smart seçimi yapıldığında bazı HD ve SD kanallar çıkmıyor. Sanki frekans ayarları yanlış yapılmış ve frekans değişikliklerinde D-Smart güncellemesi yapılmamış gibi. Gibi diyorum çünkü sorunun kaynağından emin değilim.

D-Smart yine de izlenebiliyor. Yapılması gereken D-Smart'ı seçmemek! D-Smart'ı seçmiyorsunuz, normal uydu seçiyorsunuz. Daha sonra da 10970 V 30000 frekansını fec değerini de doğru girerek şebeke tarama açık olarak tarıyorsunuz; o ekranda tek frekans tara gibi bir seçenek var, o seçili olmayacak bütün frekanslar taranacak. Tarama sonunda Samsung'un ilk taramada eklemediği D-Smart kanalları da bulunuyor. Daha sonra kanal listenizi gönlünüze göre biraz uğraşarak yapıyor ve izliyorsunuz.

Son olarak da bir olumsuzluğu ekleyeyim; Samsung TV ayarlarınızdan birinci dil olarak ne seçiliyse o dilde yayınları izliyorsunuz. Bu ayar değişiyor tabi. Çift dil seçeneği olan kanalları İngilizce (orjinal dilde) veya Türkçe izlemeniz mümkün. Ancak bunu klasik uydularda, Panasonic TV'lerde olduğu gibi kanalı izlerken değiştiremiyorsunuz. Ayarlardan 1. dili Türkçe olarak seçtiğinizde ve açık olan kanaldan başka kanala geçip geri döndüğünüzde Türkçe dil'e geçiyor. Bunu sadece bir kez yapıyorsunuz.

Herşeyi Türkçe izliyorsanız mesele yok, hiç sıkıntı yaşamazsınız. Ama altyazı desteği olan Sinema kanallarını orjinal dilde, altyazısız kanalları Türkçe izleyeyim derseniz Türkçe ve İngilizce arasında geçiş yaparken her zaman menüye girmeniz ve ayarları değiştirmeniz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar 28.07.2013 tarihinde almış olduğum ,dsmart maxi modülü isteyen olursa satabilirim,bimeksten alınmıştır.
    Ilgilenen varsa pm yoluyla ulaşsın.

Isterseniz kanal resmide çekebilirim. Sorun değil.

Arkadaşlar bu modülüm SATILDI :: PM atmayınız Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbecan

quote:

Orijinalden alıntı: husock

Arkadaşlar SAMSUNG D 7000 TV var Cam modül girişli. ve dahili HD uydu alıcılı tv . ben bunu alsam sorunsuz izlermiyim ???

Uydu normal merkezi sistem bizim apartmanda uydudaki beleş hd leri izleyebiliyorum. extra bişey yapamay gerek varmı ??

yani takıp aktivasyonu yapıp çalıştıracakmıyım ???

Aynen öyle. D-Smart modülü TV deki CI slota takıp aktivasyon yaptıracaksınız. (Türksat 3A yayınlarını aldığınızı varsayıyorum.) Merkezi anten sistemi olması farklı bir uygulama yapmayı gerektirmez.

Benim sitede Smart City var. Türksattaki DVB-S/S2 olan D-Smart kanallarını Teledünyada olduğu gibi DVB-C sistemine çevirmişler. Ben de Bimeksten 270TL ye Maxi paket modülü üyelik aldım. (300TL-30TL hediye çeki) Azbox Premium HD ye takarak Smart City i izliyorum. (Eski evimde Teledünya izlemek için Azbox Premium HD ye DVB-C tuner almıştım.) NTV Smart Spor HD yi de izliyorum.

Siz AZbox olmadan da izleyebilirsiniz. TV'nizin modül yuvası varsa takıp izleyin. Yapmanız gereken DVB-C seçip TV'nizde kanalları taratmak. DVB-C tunerlı TV'lerde Smart City modülle receiver olmadan izlenir.
  • bende LG Lm615s model tv var..modül girişi mevcut ve dahili hd uydu alıcısı var..LG marka kullanan var mı? yarın almayı düşünüyorum..alsam sıkıntı olur mu?
  • Bu akşam uğrayıp aldım bimeksten.geldim aktivasyon için arayıp taktım modülü tv ye ve şuan izlemekteyim.bu model tv kullanan varsa bilgi olsun diye yazıyorum..gayet memnun kaldım performanstan..teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skindiver S kullanıcısına yanıt
    42 la 690s kullaniyorum, sorun yok. 2 yil giris paketi almistim sadece discovery icin ama bir suru kanal var, 3 boyutlusuna varincaya kadar.
    Giris paketinin bu kadar zengin olmasini beklemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

42 la 690s kullaniyorum, sorun yok. 2 yil giris paketi almistim sadece discovery icin ama bir suru kanal var, 3 boyutlusuna varincaya kadar.
    Giris paketinin bu kadar zengin olmasini beklemiyordum

onlar 1 ay hediye kardeşim sinema spor falanda 1 ay hediye. online işlemlerden hesabınıza girin göreceksiniz birde bilgi vereyim kartı takınca bu kart bu modülün değil M.H. arayın derse online işlem hesabınızdan alt resimdeki bölüme girip sinyal yenileyin şak diye açıyor

• BUNDAN SONRA DSMART a ÜYE OLACAK ARKADAŞLAR ŞUNU GÖZE ALSINLAR,, SİZİN DSMART ALMANIZA NEDEN OLAN İLGİ DUYDUĞUNUZ KANALLARDAN BİRİSİ YADA BİR KAÇI BİR GÜN DSMART TARAFINDAN SİZDEN GERİ ALINIP, YENİ BİR PAKET İÇERİSİNE KONUP,. SİZE YENİDEN SATILABİLİNİR. Yani bu kadar dürüst ticaret erbabı bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

BUNDAN SONRA DSMART a ÜYE OLACAK ARKADAŞLAR ŞUNU GÖZE ALSINLAR,, SİZİN DSMART ALMANIZA NEDEN OLAN İLGİ DUYDUĞUNUZ KANALLARDAN BİRİSİ YADA BİR KAÇI BİR GÜN DSMART TARAFINDAN SİZDEN GERİ ALINIP, YENİ BİR PAKET İÇERİSİNE KONUP,. SİZE YENİDEN SATILABİLİNİR. Yani bu kadar dürüst ticaret erbabı bunlar.

sorun neydi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

BUNDAN SONRA DSMART a ÜYE OLACAK ARKADAŞLAR ŞUNU GÖZE ALSINLAR,, SİZİN DSMART ALMANIZA NEDEN OLAN İLGİ DUYDUĞUNUZ KANALLARDAN BİRİSİ YADA BİR KAÇI BİR GÜN DSMART TARAFINDAN SİZDEN GERİ ALINIP, YENİ BİR PAKET İÇERİSİNE KONUP,. SİZE YENİDEN SATILABİLİNİR. Yani bu kadar dürüst ticaret erbabı bunlar.

sorun neydi hocam

Peşin ödemeli modül giriş paket aldım.4 ay sonra , giriş paketin içinde başından beri var olan bir kanalı kapattılar.bu kanalı yeni sinema paketinin içine koymuşlar, isterseniz sinema paketini satın alın diye öneride bulunuyorlar.Mesele yani, satın alınmış, parası ödenmiş bir kanalı , geri alıp başka bir paketin içine koyup o paketle tekrar bana satmaya kalkıyorlar.Kayserili hikayesi gibi. Eşeği boyayıp yeniden satmak.
  • Hani deselerki, ya bu kanal bizimle artık sözleşme yapmıyor napalım yayınlayamıyoruz gibi, amenna.Yani yapacak bir şey yok.kaldıki bu durumda bile müşteriyi memnun ederek ikna etmeleri gerekir, doğru olanı bu. Ama bunların yaptığı aynı malı resmen iki kere satmaya çalışmak.Başka hiç bir izahı yok.
    Bu mantıkla gittikleri için yarın bir gün, parasını ödediğimiz ve izlemeye hak kazandığımız başka kanallarıda aynı şekilde geri almayacaklarının hiç bir garantisi olmamış oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.