Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben dsmart almak istiyorum ve bimeks te 279 a maxi hd paketi var internette. http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul--12-aylik-maxi--hd-paket.aspx

Sadece HD kanllar ve spor icin alacagim. Atlanta hd uydu alicim var.

Bu paketi öneriyormusunuz, alınır mı? Cok bir bilgim yok konuyla ilgili yardimci olurmusunuz.

Tesekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaVa

Arkadaşlar,

ben dsmart almak istiyorum ve bimeks te 279 a maxi hd paketi var internette. http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul--12-aylik-maxi--hd-paket.aspx

Bu paketi öneriyormusunuz, alınır mı? Cok bir bilgim yok konuyla ilgili yardimci olurmusunuz.

Tesekkürler.

Alınır, seneye de aynı fiyata fulle geçirirsin. Bence çok güzel fiyat. Erotikler, sinema tvler ve muhtemelen ntv spor hd hariç diğer bütün kanallar var.

Yalnız modülü hangi cihazla kullanacaksın o nokta çok önemli. Bazı dünyaca ünlü cihazlar söz konusu d-smart olunca dünya standartları dışı kaliteden ödün veren yayın yapılması nedeniyle çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 13 Temmuz 2013; 22:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Arkadaşlar,

Tesekkürler.

Alınır, seneye de aynı fiyata fulle geçirirsin. Bence çok güzel fiyat. Erotikler, sinema tvler ve muhtemelen ntv spor hd hariç diğer bütün kanallar var.

Yalnız modülü hangi cihazla kullanacaksın o nokta çok önemli. Bazı dünyaca ünlü cihazlar söz konusu d-smart olunca dünya standartları dışı kaliteden ödün veren yayın yapılması nedeniyle çalışmıyor.

maxi pakette hangi kanallar olmuyor, bir de Bu paketi alsam hemen full e geciremiyormuyuz?

Ben atlanta hd box kullaniyorum bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Tesekkürler.

maxi pakette hangi kanallar olmuyor, bir de Bu paketi alsam hemen full e geciremiyormuyuz?

Atlanta kullananlara sor sorun var mı öğren. Gözüme çarpmadı ama yok diyerek yanlış yönlendirmeyeyim.

NTV Smart Spor HD, Erotik kanallar, Sinema TV1-2-1001-aile kanalları olmuyor. NTV Smart Spor HD belki hediye olur. Fulle geçmek mümkün mü ona net cevap veremem; daha önce geçiliyordu ama d-smart'ın ne yaptığı belli olmaz. Örneğin ben ilk eğlence paketi almıştım modülle konuştuğum müşteri temsilcisi geçilemeyecek baştan üyelik seçeneğini söylemişti. Eğlence paketini kapatıp sıfırdan alacakmışım!!! Benden sonra ise giriş alıp fulle geçen çok duydum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Tesekkürler.

Atlanta kullananlara sor sorun var mı öğren. Gözüme çarpmadı ama yok diyerek yanlış yönlendirmeyeyim.

NTV Smart Spor HD, Erotik kanallar, Sinema TV1-2-1001-aile kanalları olmuyor. NTV Smart Spor HD belki hediye olur. Fulle geçmek mümkün mü ona net cevap veremem; daha önce geçiliyordu ama d-smart'ın ne yaptığı belli olmaz. Örneğin ben ilk eğlence paketi almıştım modülle konuştuğum müşteri temsilcisi geçilemeyecek baştan üyelik seçeneğini söylemişti. Eğlence paketini kapatıp sıfırdan alacakmışım!!! Benden sonra ise giriş alıp fulle geçen çok duydum.

Alıntıları Göster
    Ben 3 yıldır d smart full paket+hd paketini atlanta HD box kullanıyorum ve su ana kadar bi sıkıntı yaşamadım zaten atlanta d Smart ile birebir uyumlu ve gereken güncellemeleri anında veren bir marka.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getaway

Ben 3 yıldır d smart full paket+hd paketini atlanta HD box kullanıyorum ve su ana kadar bi sıkıntı yaşamadım zaten atlanta d Smart ile birebir uyumlu ve gereken güncellemeleri anında veren bir marka.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Ben Bimeksten aldım ve memnunum. Özellikle de belgesel seviyorsanız kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getaway

Alıntıları Göster
    Cam modül maxi paketle birlikte d-smartta iki yıllık 700TL. Yıllık 350TL yani. Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. Bimeks'in yaptığı kampanya kaçırılmaz bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

Cam modül maxi paketle birlikte d-smartta iki yıllık 700TL. Yıllık 350TL yani. Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. Bimeks'in yaptığı kampanya kaçırılmaz bence.

Cam modül nedir hocam bir bilgim yokta?Birde bimeksten maxi paketi alsam bunun yanına birde uydu alıcı alacağım önerisi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi1855 E kullanıcısına yanıt
    sizde usb dongle varsa bu modelde çalışmaz wifi antenı yok wifi köprü veya acess point takılabilir

cccam server ıle uydu kanalları ızlenır
    iptv ile bedava yayın yapan kanallar var bunlar forumlarda veriliyor cihaza girip izlenir veya server ile açılamayan kanallar para ile satın alınıp izlenebilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

sizde usb dongle varsa bu modelde çalışmaz wifi antenı yok wifi köprü veya acess point takılabilir

cccam server ıle uydu kanalları ızlenır
    iptv ile bedava yayın yapan kanallar var bunlar forumlarda veriliyor cihaza girip izlenir veya server ile açılamayan kanallar para ile satın alınıp izlenebilir ..
    bimeksten aldım ben de .. sorunsuz şekilde seyrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

bimeksten aldım ben de .. sorunsuz şekilde seyrediyorum.

Alıntıları Göster
    D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket bimeksden bu paketi almaya karar verdim.Müşteri hizmetlerini aradım yıl sonuna kadar ntv smart açık olacak dedi.

Bu pakette şampiyonlar ligi maçlarını izleyebiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasud0

D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket bimeksden bu paketi almaya karar verdim.Müşteri hizmetlerini aradım yıl sonuna kadar ntv smart açık olacak dedi.

Bu pakette şampiyonlar ligi maçlarını izleyebiliyoruz değil mi?

İzliyorsunuz. NTV Smart HD kanalında sadece İspanya ligi maçları var, kafanızı karıştırmasın. Şampiyonlar ligi maçları d-smartta.

Ancaaaak diye bir noktayı da söylemek lazım bu geçen seneki durumdu. Bilindiği üzere NTV grubu ile ortak aldılar UEFA ve Şampiyonlar Ligi'ni. Star ve D-Smart kanalları veriyordu maçları. Şimdi NTV Spor Smart diye yeni bir kanal açıldı ilk bilgiler İspanya Ligi için olduğu yönünde ama ek paket satışı düşük olursa Türk takımlarının maçları dışındaki maçları NTV Spor Smart'a da kaydırabilirler. D-Smart bu ne halt edeceği belli olmaz.
  • engunaydin E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. zaten müşteri hizmetleri ntv smart yıl sonuna kadar hediye olacak size dedi.Sonrasına sonra bakarız
  • quote:

Teşekkürler bilgilendirme için. zaten müşteri hizmetleri ntv smart yıl sonuna kadar hediye olacak size dedi.Sonrasına sonra bakarız
    Bende internetden aldım. bakalım bu gün yarın gelir modül. haber veren arkadaşa teşekkürler. 1 yıl maxi takılıp seneye gelen teklife göre full pakete geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Bende internetden aldım. bakalım bu gün yarın gelir modül. haber veren arkadaşa teşekkürler. 1 yıl maxi takılıp seneye gelen teklife göre full pakete geçeriz.

Alıntıları Göster
    Aklınız da olsun, müşteri hizmetleri ile görüşürken, burada ki fiyatları unutmayın, çoğu doğru forumdaki fiyatların, ben 3 ay önce yeniledim modülü, maxi pakete yükselttim, ilk biri çıktı 5xx küsür dedi, dedim git.
    Sonra bir diğeri 279 TL dedi film kanalları ile birliklte dedi, dedim yine git :) , en son 228 liraya mı ne aldım maxi paketi, ntv spor hd, ve ntvspor max hd yıl sonuna kadar verdiler yeni daha . Sonra da kalıcı olacak belkide, istedikleri kadar satamazlar 10 TL'ye 1 kanalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Aklınız da olsun, müşteri hizmetleri ile görüşürken, burada ki fiyatları unutmayın, çoğu doğru forumdaki fiyatların, ben 3 ay önce yeniledim modülü, maxi pakete yükselttim, ilk biri çıktı 5xx küsür dedi, dedim git.
    Sonra bir diğeri 279 TL dedi film kanalları ile birliklte dedi, dedim yine git :) , en son 228 liraya mı ne aldım maxi paketi, ntv spor hd, ve ntvspor max hd yıl sonuna kadar verdiler yeni daha . Sonra da kalıcı olacak belkide, istedikleri kadar satamazlar 10 TL'ye 1 kanalı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende tv dahili uydu alıcı var bu kartı tv yerleştirdikten sonra ntvspor biss sıkıntısı falan kalkar mı ortadan kafama takıldı.
  • Az önce mh ile konuştum bimeksten alınca maçları izleyebilirmiyim diye evet izleyebilirsiniz dedi. Gidip satın almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Az önce mh ile konuştum bimeksten alınca maçları izleyebilirmiyim diye evet izleyebilirsiniz dedi. Gidip satın almayı düşünüyorum
    Modül bu gün kargo ile geldi. Bakalım akşam deneyeceğim. Telefonla aktivasyonuda yaptırdım.
  • quote:

Modül bu gün kargo ile geldi. Bakalım akşam deneyeceğim. Telefonla aktivasyonuda yaptırdım.

tv de dahili uydu alıcı mı var şu biss konusunda bilgi bulamadım.
  • quote:

quote:

tv de dahili uydu alıcı mı var şu biss konusunda bilgi bulamadım.

Alıntıları Göster
    Biis işini modül yapmıyor. Tv de varsa bisss çözme özelliği şifreyi girer izlersin. Geçenlerde mutfak için dahili uydu alıcılı led tv almıştım. Biss özelliği vardı trt hd de maç vardı şifreyi girdim izledim.

Bu arada benim goldmaster hd uydu alıcı var tv nin arkasına gizlenenlerden modülü bu cihazda kullanacağım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.