Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EYVALLAH SAĞOLASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbomlu16

EYVALLAH SAĞOLASIN

önemli değil bende bimeks maxi paket aldım bugün veya yarın ulaşır sanırım elime
  • Benim elime ulaştı, aktivasyonunu gerçekleştirdim. Fakat bazı hd kanallarda kırılmalar mevcut. Anten ayarıyla ilgili oldugunu düşünüyorum. Tam bir ince ayar çekmem gerek
  • hangi cihazı kullanıyorsun benim solo dada olmuştu yükset bit oranı evet olması lazımöyle yaotım ben kırılmalar kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

hangi cihazı kullanıyorsun benim solo dada olmuştu yükset bit oranı evet olması lazımöyle yaotım ben kırılmalar kayboldu

Atlanta hd box kullanıyorum. Ne yapmam gerekli anlatabilirmisiniz.
  • Pazartesi günü d smart müşteri hizmetlerini aradım ve bimeks maxi paket modül hakkında bilgi almak istiyorum dedim NTV smart kanalının yılbaşına kadar hediye olduğu bilgisini verdi bende sizden aldığım bilgiler doğrultusunda bimeks ten modülü alıyorum dedim ve onayını alarak telefonu kapattım ve modülü satın aldım perşembe günü aktivasyon için aradım aktivasyondan önce NTV smart kanalının hediye olarak söylendiğini belirttiğimde yok öyle bir şey diye ısrarla bana söylendi bende pazartesi müşteri hizmetlerinden bilgi aldığımı söyledim kabul etmediler yarım saat konuştuk zorla telefon konuşmamızın dinlenmesini kabul ettirdim ve size öyle söylenmişse hediye edilir 72 saat içinde arayacağız dediler. Şimdi tekrar aradım ne oldu diye müşteri hizmetlerine tekrar anlattım kayıt oluşturdu ama hediye falan yok dedi yanlış bilgi verilmişse bile NTV hediye edilmez yanlış bilgi verene yaptırım uygulanır dedi ve bana siz en iyisi modülü aldığınız yere iade edin dedi.10 yıldır lig tv üyesiyim böyle bir şey yaşamadım. Modülü iade edeceğim alacak arkadaşlar okusun lütfen
  • Merhabalar ben de lg nin bu linkteki tv sinden varhttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LM620S-3d-tv. Şimdi sorum biz evde Türksat uydusundan kanalları izliyoruz. Bu modülü alsam bizim tv ye uyar mı? Eğer uyarsa 1 senenin sonunda tekrar uzatmak istesem bu maxi paketi yine aynı fiyat mı olur ya da güncel fiyatları nereden bulabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende de philips pfl6008K var, dahili uydu alıcı bölümünde Dvb-t, Dvb-c ve Dvb-s2 yazıyor. CI+ giriş var. Uyum sorunu olmadan bunu izleyebilir miyim?
  • eleysen E kullanıcısına yanıt
    Şimdi aradılar ses kaydınızı dinledik evet size NTV smart yılsonuna kadar hediye diye söylenmiş haklısınız ama yine de hediye veremiyoruz isterseniz modülünüzü iade edin diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleysen

Şimdi aradılar ses kaydınızı dinledik evet size NTV smart yılsonuna kadar hediye diye söylenmiş haklısınız ama yine de hediye veremiyoruz isterseniz modülünüzü iade edin diyorlar

türkeyide herşeyi normal karşılacaksın ben şahsen şaşırmadım .yalnız formu uzun uzun okudum bazı arkadaşların dediği üzere müsteri temsilcilerine göre durum değişiyor birinin kabul etmediğini öbürkü kabul ediyor diyorlar sende tekrar arayarak bu konuşmaları hiç yapmamış gibi tekrardan dene bir kaç sever.. bakarsın birinde tutturursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleysen

Paranla rezil ederler adamı bu ülkede.

Konuyu açan bendim, bu mesajla bu konu benim için kapanmıştır.

D-smart vb. zihniyeti kesinlikle almam bundan sonra.
  • Bu NTVSPORSMART hediye olayında az buçuk benimde kafam ağrıdı.Başta sinedizi + HD paket aldım yıl sonuna kadar La Liga hediye dedikleri halde kanalı Maxi ve Megalara açık yılsonuna kadar diye bana açmadılar.Bende bunun üzerine zaten sinedizide pek bi doyuruculuk yok 30 lira bunamı ödiycem diye ilk 7 günlük yasal iptal hakkımı kullandım sonra aradılar ertesi gün Maxi + Sinema TVler + HD SporXtra yıl sonuna kadar hediye 26 TL teklifimiz var size kabul edermisiniz dedi bayan heh şöyle yola gelin dedim ve kabul ettim :) NBA olmasa hayatta eyvallah etmezdim bu adamlara ama NBA belimi büktü bide Real Madrid maçları.Digiturk'e 6 yıldır ödediğim paranın 1 kuruşu zoruma gitmedide nedense bu D-Smarta verdiğim 26 Lira zoruma gidiyor.Bu arada yıllık tahhütlü üyeyim modüllü değil.Müşteri hizmetleri kesinlikle Digiturk'ün yanından geçemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 28 Temmuz 2013; 18:17:06 >
  • arkadaşlar bimeksin D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket 279tl ye sattığı pakette 34 tane HD kanal var doğrumu anladım ?
    https://www.dsmart.com.tr/Paketler/maxi-paket kullanan arkadaşlardan cevap rica ediyorum, 34 tane hd kanal varsa sipariş vereceğim
  • http://www.multivizyon.tv/urun/dsmart-modul-ve-kart-mega-hd-paket-1-yil-hediyeli.aspx adresinde 1 yıllık MEGA paket dsmart tarafından istenen rakamın neredeyse yarısı. Çok avantajlı görünüyor. Buradan alışveriş yapan var mı acaba?
  • Doğrudur. Normal sd kanalları açmıyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Merhaba bende de philips pfl6008K var, dahili uydu alıcı bölümünde Dvb-t, Dvb-c ve Dvb-s2 yazıyor. CI+ giriş var. Uyum sorunu olmadan bunu izleyebilir miyim?

İzlersin :) bendede 47pfl6008 var bende dediğin gibi izliyorum. Sorun yok kanal görüntüsü çok güzel. Ayrıyeten bir uydu alıcısı almayı düşünmüyorum. Üstelik tek kumanda. Kanal sıralama listesinide favoriye attım yaklaşık 80 kanalı oradan listeledim sonra favori kanalları göster şeklinde kullanıyorum. Gayet güzel :)
  • Bende de ntvsmart spor yok. Ayrıca HDe kanalıda çekmiyor. Zaten bütün güzel diziler orada arkadaş. Animal planette arada şifreye giriyor izlenmiyor. Ne anladım ben bu işten. Çok saçma işleri var bu dsmartın
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 29 Temmuz 2013; 9:22:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

http://www.multivizyon.tv/urun/dsmart-modul-ve-kart-mega-hd-paket-1-yil-hediyeli.aspx adresinde 1 yıllık MEGA paket dsmart tarafından istenen rakamın neredeyse yarısı. Çok avantajlı görünüyor. Buradan alışveriş yapan var mı acaba?

Sağlam sitedir, problem olmaz, burdaki fiyatlar yüzünden Dsmart ile arkadaş olduk hala dönecekler.sitedeki ürünler sıfır ve kendi adınıza açılacak 2. el vs..... değildir.

Samsung UE40S7000 De sorunsuz kullanmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 29 Temmuz 2013; 10:15:48 >
  • ozgrozt kullanıcısına yanıt
    Evet D-smart'ın fiyatlarıyla karşılaştırınca avantajlı ancak Bimeksteki fiyatla karşılaştırınca 1 yıl için 190 lira daha fazla ödeyip karşılığında içeriği pek de kuvvetli olmayan sinema kanallarıyla erotik kanalları alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.