Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an için en uygunu bimeks modüllü maxi paket.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Merhaba bende de philips pfl6008K var, dahili uydu alıcı bölümünde Dvb-t, Dvb-c ve Dvb-s2 yazıyor. CI+ giriş var. Uyum sorunu olmadan bunu izleyebilir miyim?

İzlersin :) bendede 47pfl6008 var bende dediğin gibi izliyorum. Sorun yok kanal görüntüsü çok güzel. Ayrıyeten bir uydu alıcısı almayı düşünmüyorum. Üstelik tek kumanda. Kanal sıralama listesinide favoriye attım yaklaşık 80 kanalı oradan listeledim sonra favori kanalları göster şeklinde kullanıyorum. Gayet güzel :)

Cevabınız için teşekkürler. Ben paketi dün aldım. Umarım memnun kalırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun :) Ben dsmartın sinema kanallarında hayal kırıklığına uğradım. Fakat Kanalların görüntü kalitesi güzel.
  • Şimdi ben bunu DVB-C destekli televizyonuma kartı takarak izlemek istiyorum.

Dış kurulumda çanak anten için ne kadar ücret alıyorlar? Ona göre ya bunu alacağım ya da Teledünya'ya 2. üyelik.

Cevap bekliyorum sizden arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 29 Temmuz 2013; 14:33:48 >
  • DVB -C destekli televizyon ile bu modülü kullanamazsınız. DVB-S2 desteği olmassı gerek. c cable yani kablo tv s ise satelite anlamına geliyor. Çanak anten kurulumu balkondan alırsa turksat için 50-60 tl ye hallederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Hayırlı olsun :) Ben dsmartın sinema kanallarında hayal kırıklığına uğradım. Fakat Kanalların görüntü kalitesi güzel.

Size birşey daha sormak istiyorum.Şuan bizde Turksat kablo tv var yani onun anten kablosunu tv ye bağlayıp bir de bu modül ile birlikte izleyeceğim.bu mümkün müdür yoksa d smart için ayrı bir anten kablosu da mı çekilmesi lazım. Bu işlerden de çok anlamıyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat kablo tv ile yanlız ca kablo tv yayınlarını izleyebilirsin. dsmart için turksata bakan bir çanağa ve ondan gelen kabloya ihtiyacın var. Ayrıca modül girişli uydu alıcın yoksa birde uydu alıcı yada dvb-s destekli tv ye ihtiyacın var.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

DVB -C destekli televizyon ile bu modülü kullanamazsınız. DVB-S2 desteği olmassı gerek. c cable yani kablo tv s ise satelite anlamına geliyor. Çanak anten kurulumu balkondan alırsa turksat için 50-60 tl ye hallederler.

Teledünya HD izliyorum zaten televizyonda, bunun farkı ne? DVB-S2 desteği var zaten.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Uydu kanallaranını yada dsmart izlemek istiyorsanız 1 adet çanağa ihtiyacınız var. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasud0

Bende dahili uydu alıcı var şimdi bu modülle ntvspor trt de sorun yaşarım yani.

TRT'de sorun kaçınılmaz. NTV Spor da ise NTV Spor HD açıldı izlersiniz. NTV Spor Smart HD içinse ayrı abonelik ücreti öderseniz izleyebilirsiniz.

Tavsiyem ucuzundan modüllü bir receiver alın; TRT'yi de izleyin Sinema TV Aşk ve Aksiyon kanallarını da. Bu kanallar da biss şifreli.
  • eleysen E kullanıcısına yanıt
    BİLADER HAKEM HEYETİNE YA DA GEREKLİ YERLERE BİLDİR HAKKINI ARA İNSANLARLA DALGAMI GEÇİYORLAR HEDİYE ETTİKTE YANLIŞ SÖYLEMİŞİZ DİYE HAKKINI ARA BİLADER TEKRAR AÇ SİZİ GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDECEĞİM FALAN ÜYELİKLERİ İYİ GİDİYOR HERALDE BAKIN MODÜLÜNÜZÜ İADE EDİN BİLE DİYEBİLİYORLAR
  • Bu modülü almayı düşünüyorum,
    Televizyondan izleyen arkadaşlar varsa herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum.
    Belli kanallarda şifre girme gibi bir şey söz konusu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernative

Bu modülü almayı düşünüyorum,
    Televizyondan izleyen arkadaşlar varsa herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum.
    Belli kanallarda şifre girme gibi bir şey söz konusu mu?

Ne farkeder? Bu fiyata cihazlı abonelik yok. Al sorun yaşarsan bir de kutu alırsın yine daha ucuza gelir.

Soruna gelince TV'nin markası önemli. Mesela Panasonicse bütün dsmart hd kanalları sorunlu. LG ise ikinci dil seçeneği sorunlu izlerken dili ingilizce yapamıyorsun.
  • Televizyon Sony, fark eder çünkü digiturk receiveri, apple tv, ps3 derken tv ünitesinde bir sürü kutu, kumanda, kablo tufanı...
    Hiç olmazsa D-Smart kutusuz, kablosuz olsun istiyorum.
  • Ben goldmaster 1040 modeli ile kullanıyorum. 300 tl civarıydı ben aldığımda. alet de yok yok Tv tam bir smart tv oluyor. internet tv den full hd mkv oynatmaya wirelesden youtube izlemeye ağdaki pc deki filmleri izlemeye ne istersen var. Küçük olduğu için tv nin arkasınada gizleyebiliyorsun.

• bu kutunun 1050 modeli de var, arasında ne fark var biliyor musunuz?
  • Yazılımsal bir fark yok. 1050 de çift modül girişi 2 usb giriş var ve kasası büyük. Tv arkasına sığmaz. Onun haricinde aynı cihazlar.

• bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
  • Kutunun HD olması şart değil mi? Bende digiturkten kalan receiver var. Onunla kullanabilir miyim bu modülü acaba?
  • Kart degil modül girişi varsa olur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.