Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi kanal oluyor bu ve acaba iyi bir şey mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

d smart yine 10970 frekanslı kanlalrın fec 5/6 yaptı bilginize

arkadaşım bu tp deki kanalların hepsi şifre si çozulmuyor ne yapmamız lazım lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal D HD
    Eurosport HD
    Smart 3D
    TV2 HD
    CNN Türk HD
    Dizi Smart HD
    Discovery Turbo Xtra HD
    Sine Plus HD
    Smart SineGold HD
    Smart Spor 2 HD
    Penthouse HD
    Max Smart HD
    Smart Spor HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

Arkadaslar sinematv leri sordum 1 yillik 500 tl fiyat cektiler kulaklarima inanamadim

bu sinema paketi teledünya da aylık 15-20 tl civarı...nedir bu 500 tl fiyat.ayıp denen bi şey vardır.

müşteri hizmetlerin salaklığı diyelim
    bende sormuştum 103 tl peşin ödeme dediler, 500 tl toplam tum pakettir o maxi + sinema tv
  • Arızalanan modül için bimeks devreye girdi ve ürünü iade ediyorum,tam 1 aylık dsmart macerası bitti.Kalanlar için allah kurtarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar SAMSUNG D 7000 TV var Cam modül girişli. ve dahili HD uydu alıcılı tv . ben bunu alsam sorunsuz izlermiyim ???

Uydu normal merkezi sistem bizim apartmanda uydudaki beleş hd leri izleyebiliyorum. extra bişey yapamay gerek varmı ??

yani takıp aktivasyonu yapıp çalıştıracakmıyım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 25 Eylül 2013; 17:51:48 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Ben ayari degistirmedim ama kanallar genede cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

Arkadaşlar SAMSUNG D 7000 TV var Cam modül girişli. ve dahili HD uydu alıcılı tv . ben bunu alsam sorunsuz izlermiyim ???

Uydu normal merkezi sistem bizim apartmanda uydudaki beleş hd leri izleyebiliyorum. extra bişey yapamay gerek varmı ??

çok emin eğilim ama ,tv de modul girişinin yanı sıra dahili uydu alıcısı da olması lazım.merkezi uydu sistem ile olur mu bilmiyorum..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar SAMSUNG D 7000 TV var Cam modül girişli. ve dahili HD uydu alıcılı tv . ben bunu alsam sorunsuz izlermiyim ???

çok emin eğilim ama ,tv de modul girişinin yanı sıra dahili uydu alıcısı da olması lazım.merkezi uydu sistem ile olur mu bilmiyorum..

ilginiz için teşekkürler .. dahili uydu alıcısı ve modül girişi olduguna ben eminim.. zaten dahili uydu alıcısını kullanıyorum.. ben sadece merkezi sistem de bu tv yi kullanan varmı onu merak ettim..
  • Arkadaşlar, şimdi ben bu modülü alsam yılbaşına kadar NTV Spor Smart HD kanalı da şifresiz sanırım. Peki yılbaşından sonra ayda 10 lira fark verip izlemeye devam edebilir miyim? Bu şekilde aylık 33 liraya gelir.
  • quote:

Aynen öyle. D-Smart modülü TV deki CI slota takıp aktivasyon yaptıracaksınız. (Türksat 3A yayınlarını aldığınızı varsayıyorum.) Merkezi anten sistemi olması farklı bir uygulama yapmayı gerektirmez.

Benim sitede Smart City var. Türksattaki DVB-S/S2 olan D-Smart kanallarını Teledünyada olduğu gibi DVB-C sistemine çevirmişler. Ben de Bimeksten 270TL ye Maxi paket modülü üyelik aldım. (300TL-30TL hediye çeki) Azbox Premium HD ye takarak Smart City i izliyorum. (Eski evimde Teledünya izlemek için Azbox Premium HD ye DVB-C tuner almıştım.) NTV Smart Spor HD yi de izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbecan -- 5 Ekim 2013; 19:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbecan

quote:

Aynen öyle. D-Smart modülü TV deki CI slota takıp aktivasyon yaptıracaksınız. (Türksat 3A yayınlarını aldığınızı varsayıyorum.) Merkezi anten sistemi olması farklı bir uygulama yapmayı gerektirmez.

Benim sitede Smart City var. Türksattaki DVB-S/S2 olan D-Smart kanallarını Teledünyada olduğu gibi DVB-C sistemine çevirmişler. Ben de Bimeksten 270TL ye Maxi paket modülü üyelik aldım. (300TL-30TL hediye çeki) Azbox Premium HD ye takarak Smart City i izliyorum. (Eski evimde Teledünya izlemek için Azbox Premium HD ye DVB-C tuner almıştım.) NTV Smart Spor HD yi de izliyorum.

cevabınız için tekkür ederim... smart city nedir acaba :))
  • iyi akşamlar bende bimeksten maxi hd üyelik cam modülünden aldım dsmartı aradım sabah 11,30 gibi aktif ettiklerini söylediler kanalların üzerine geliyorum şifreli kanal uyarısı veriyor 5 kere dsmartla görüsmeme rağmen çıkan bayan yok modülü silin yok smart kartı silin diyor bizde hata yok aktivasyonunuz yapılmış izlemeniz gerek deyip duruyor fakat bende hala şifreli kanal uyarısı veriyor daha önce cam modül alıpta atlanta hd box kullanan arkadaslar böyle sorunla hiç karşılastımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumiii87 -- 11 Ekim 2013; 19:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumiii87

iyi akşamlar bende bimeksten maxi hd üyelik cam modülünden aldım dsmartı aradım sabah 11,30 gibi aktif ettiklerini söylediler kanalların üzerine geliyorum şifreli kanal uyarısı veriyor 5 kere dsmartla görüsmeme rağmen çıkan bayan yok modülü silin yok smart kartı silin diyor bizde hata yok aktivasyonunuz yapılmış izlemeniz gerek deyip duruyor fakat bende hala şifreli kanal uyarısı veriyor daha önce cam modül alıpta atlanta hd box kullanan arkadaslar böyle sorunla hiç karşılastımı?

Kartı yuvasına ters takmış olabilir misiniz?

• şuan sinema tv aile , fox sport hd, travel chanel hd ve discovery hd show acıyor diger kanalları acmıyor sorun ne olabilir
  • Bende Samsung UE-65F6470 yeni aldığım led tv var. Bu televizyonun dsmart modül ile uygunluğunu sormak istiyorum. DVB-S2 ve CI+ slot olması gerekiyor falan diyorlar HD kanalları izlemek için. Bimeks'ten dsmart maxi paket modül almak istiyorum. Eve gidince tv ye takınca sorunsuz bir şekilde HD kanalları dahil ek bir receiver olmadan izleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakir1990

Bende Samsung UE-65F6470 yeni aldığım led tv var. Bu televizyonun dsmart modül ile uygunluğunu sormak istiyorum. DVB-S2 ve CI+ slot olması gerekiyor falan diyorlar HD kanalları izlemek için. Bimeks'ten dsmart maxi paket modül almak istiyorum. Eve gidince tv ye takınca sorunsuz bir şekilde HD kanalları dahil ek bir receiver olmadan izleyebilir miyim?

tv nın kullanma klavuzuna bir bakın.tv içinde dahili uydu alıcısı varsa, ve de tv nın sağ ve sol yanında modul girişi varsa (genelde vardır) çanak antenden gelen kabloyu tv nın dahili tunerine (uydu alıcısına)bağlayıp kanalları taratırsanız mutlaka izlersiniz. ha dahili tuner yoksa, modul girişli ayrı bir hd receiver (150-200 tl civarı)alırarak d smart moduku bu receivere takarak yine izleme imkanınız olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakir1990

Bende Samsung UE-65F6470 yeni aldığım led tv var. Bu televizyonun dsmart modül ile uygunluğunu sormak istiyorum. DVB-S2 ve CI+ slot olması gerekiyor falan diyorlar HD kanalları izlemek için. Bimeks'ten dsmart maxi paket modül almak istiyorum. Eve gidince tv ye takınca sorunsuz bir şekilde HD kanalları dahil ek bir receiver olmadan izleyebilir miyim?

tv nın kullanma klavuzuna bir bakın.tv içinde dahili uydu alıcısı varsa, ve de tv nın sağ ve sol yanında modul girişi varsa (genelde vardır) çanak antenden gelen kabloyu tv nın dahili tunerine (uydu alıcısına)bağlayıp kanalları taratırsanız mutlaka izlersiniz. ha dahili tuner yoksa, modul girişli ayrı bir hd receiver (150-200 tl civarı)alırarak d smart moduku bu receivere takarak yine izleme imkanınız olur

öncelikle cevabınız için çok teşekkürler

fakat internette çok araştırdım bir türlü doğru cevabı bulamadım. bu tv yi kullanan tecrübe edinmiş arkadaslar var ise bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • Merhaba,

Bu modülü almak istiyorum. Sormak istediğim sorular;

1- Televizyonun modeli "Philips 3200 series LED TV 32PFL3207H" arkasında scart girişi, common interface, çanak anten için çıkışlar var. Bu modülü kanalları HD izleyebilir miyim? Spor kanalları ve belgesel izlemek için alıcam :-)
    Televizyonun arkadan fotoğrafı

2- Odamda çanak için kablo yok. Bunu kendimiz mi çatıdan getirmek zorundayız?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Arızalanan modül için bimeks devreye girdi ve ürünü iade ediyorum,tam 1 aylık dsmart macerası bitti.Kalanlar için allah kurtarsin

İnternette ürün araştırırken genelde sizinkine benzer yakınmalar görülür. Olması gereken üründen memnun olunması gerektiğinden kimse haklı olarak memnunum diye yazmaz. Ben de 2 tane modül var, 2 seneye yakındır kullanıyorum farklı cihazlara da taşıyorum hiç bir sorun yaşamadım (fec sorunu hariç zaten o sorun yayınla ilgili). Tabi bu işler şans işi olduğundan ben de 2 değil 2 milyon çalışan sorunsuz modül olsa da sizin alacağınız modülün sorunsuz olacağı anlamına gelmez. İade yerine Bimeks'ten yeni modül alsaydınız; her seferinde size denk gelmeyecektir herhalde sorunlu ürün. Fiyatı modüllü abonelikte uzatma zamanı da avantajlı olduğundan söylüyorum, yoksa piyasa da farklı digital yayıncılar da var. Ancak en ucuzu D-Smart. Son 1 yıldaki atakları ile de en dolusu olduğunu iddia edilebilecek düzeye de geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 22 Ekim 2013; 18:09:31 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.