Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engonge23

arkadaşlar bu ürünü aldım ama arkada CI girişi olmasına rağmen dsmart modül kullanmayı denedim heralde olmuyor bilgisi olan varmı tv de uydu sisteminin olması şartmı dsmart modülü kullanmak için yoksa anten girişi yeterlimi lütfen sorumla birisi ilgilenirse sevinirim.

tv de dahili tuner olmazsa olmaz.cı modul girşi tek başına bir şey ifade etmez.
  • dahili tuner dediğin nedir kardeşim dsmartı arıyorum tvnin içinde uydu alıcısı receiverın bulunmasına gerek yok diyorlar çanaktan gelen kabloyu tvnin anten girşi olan yere koysanız yeter diyorlar peki kardeşim lg50pn6500 de dsmart cam modülü receiver almadan kullanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: engonge23

dahili tuner dediğin nedir kardeşim dsmartı arıyorum tvnin içinde uydu alıcısı receiverın bulunmasına gerek yok diyorlar çanaktan gelen kabloyu tvnin anten girşi olan yere koysanız yeter diyorlar peki kardeşim lg50pn6500 de dsmart cam modülü receiver almadan kullanabilirmiyim

DAHİLİ TUNER DEMEK, TV NİN İÇİNDE UYDU ALICISI OLMASI DEMEK.BEN DE LG 660 S VAR.DAHİLİ UYDU ALICISI VAR. MODUL GİRİŞİ DE VAR.MODULU TAKIP DAHİLİ UYDU ALICISINDAN TURKSATTAN D SMART I TARATMAK GEREKLİ.DAHİLİ UYDU ALICISI TV DE YOKSA MUTLAKA AYRI MODÜL GİRİŞLİ HARİCİ BİR HD UYDU ALICISI ALIP MODULU BU CİHAZA TAKACAKSIN BAŞKA ÇARESİ YOK.D SMART MODUL DESTEKLİ UYDU ALICILARI HEPSİDİJİTAL WEB SİTESİNE BİR GÖZ AT..KULLAMDIĞIN TV NİN KULLANIM KLAVUZUNA BİR GÖZAT DAHİLİ UYDU ALICISI VAR MI.
  • TV NİZİ İNCELEDİM.PLAZMA TV.DAHİLİ UYDU ALICISI YOK.YANİ AYRI BİR MODUL GİRİŞLİ RECEİVER ALIP MODULU RECEİVERE TAKACAKSIZ.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim demekki modüllü hd uydu alıcısı aldıktan sonra alacağız modülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoofing -- 14 Eylül 2013; 20:54:20 >
  • yeni eve taşınınca bu paketi aktifleştirmek istiyorum bıu durumda anten kurulum vs nasıl işliyor dsmart ücret talep ediyor mu?
  • Turksata bakan uydunuz varsa direk takin ve izleyin. Yoksa bir uyducu bulun ve taktirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende maxi paket aldım.ntv smart spor hd bende açık muhtemelen yılsonuna kadar açık kalacak.ayrıca sinema tv kanalı arada açılıyor sonra şifreye giriyor.atlanta hd box ile kullanıyorum.çok memnunum şu an için tavsiye ederim..
  • seyfi8935 kullanıcısına yanıt
    ne zaman aldın modülü ben de kullanıyorum ama bende açık değil
  • ben cumartesi gün aldım.müşteri hizmetlerine ulaşmak biraz zor oldu.aktivasyon yaptırdım.1 saat sonra falan geldi yayın..
  • arkadaşlar 1 ay önce bimeksten modul aldım maxi pket ntvsporsmarthd açık değildi müşteri hiz.aradım onlarda acmayız falan dediler yeni alıp yılsonuna kadar açık olanlar var dedim olamz isim verin dediler btk şikeyet ettim 2 eylülde bugun baktım kanal açık online işlemlere girdim 31 aralık kadar hediye edilmiş bilgilerinize....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

arkadaşlar 1 ay önce bimeksten modul aldım maxi pket ntvsporsmarthd açık değildi müşteri hiz.aradım onlarda acmayız falan dediler yeni alıp yılsonuna kadar açık olanlar var dedim olamz isim verin dediler btk şikeyet ettim 2 eylülde bugun baktım kanal açık online işlemlere girdim 31 aralık kadar hediye edilmiş bilgilerinize....

Merhaba,

Nasıl bir şikayet yazısı yazdınız, aynısından bende yazayım.
  • valla btk uye oluyorsun derdin neyse yazıyorsun maxi hd paket aldım benimle aynı zamanda alanlarda ntvspor smart hd açık ama bana acılmadı diyeceksin bu kadar
  • Arkadaslar sinematv leri sordum 1 yillik 500 tl fiyat cektiler kulaklarima inanamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazalarda da hala bu fiyat mı ?
  • Arkadaşlar dsmartin modülünü bu kampanyadan aldım pişmanım,ben yandım siz yanmayın.modül arızalandı 15 gün sonra,dsmarta yolladık ve ellerine geçti,21 günlük yasal sürenin dolmasını bekliyorlarmış,süre dolunca bana iade edeceklermiş Bimeks e yollamak için.böyle salak bir sistem görmedim.İlk başta modülü kimin aldığını bulamadılar ben bastırınca kargo kodu ile ,modülü buldular ama bir haftadır açmamışlar ,şimdide 21 gün yasal süre diyorlar.zaten 12 aylık izleme süresinin 1 ayı serviste gececek

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

Arkadaslar sinematv leri sordum 1 yillik 500 tl fiyat cektiler kulaklarima inanamadim

bu sinema paketi teledünya da aylık 15-20 tl civarı...nedir bu 500 tl fiyat.ayıp denen bi şey vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Arkadaşlar dsmartin modülünü bu kampanyadan aldım pişmanım,ben yandım siz yanmayın.modül arızalandı 15 gün sonra,dsmarta yolladık ve ellerine geçti,21 günlük yasal sürenin dolmasını bekliyorlarmış,süre dolunca bana iade edeceklermiş Bimeks e yollamak için.böyle salak bir sistem görmedim.İlk başta modülü kimin aldığını bulamadılar ben bastırınca kargo kodu ile ,modülü buldular ama bir haftadır açmamışlar ,şimdide 21 gün yasal süre diyorlar.zaten 12 aylık izleme süresinin 1 ayı serviste gececek

Serviste geçen bir aylık süreyi modülü kullanacağın süreye eklemeleri lazım.Bu senin hakkındır

• Modülü aldım pazar günü aktif ettirdim ntv smart kanalı bendede açık

• d smart yine 10970 frekanslı kanlalrın fec 5/6 yaptı bilginize
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.