Şimdi Ara

Bimeks, D-smart Maxi paket modüllü üyelik 279 TL ye alınır mı? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
14.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün bimexe gittim ve modülü 299 tl olarak söylediler birde 29 tl hediye çeki var ne dersiniz?
    bu paketleri aldığımda hangi kanalları izleyebileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 9 Eylül 2013; 14:05:25 >
  • Dsmart sitesine girip maxi paketden öğrenebilirsiniz. 30 üzerinde hd kanal var. Normal ulusal kanallara bakmıyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Dsmart sitesine girip maxi paketden öğrenebilirsiniz. 30 üzerinde hd kanal var. Normal ulusal kanallara bakmıyorum artık.

fiyata ne diyorsun dostum hediye çekiyle birlikte
  • Gayet iyi bence. Bende 279 a almıştım bimeksden.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra1445

Şuan bimekste yine 279 tl.ye satılıyor , philipsle görüştüm televizyonun Dsmart Conax modül ile uyumlu oldugunu söyledi . bimeksten alınca içinden çıkan dsmart modülü conax mı_?

conax değil arkadaşım videoguard yani NDS şifreleme sistemine sahip sadece conax destekliyor ise olmaz
  • peki bu paket maxi , sinema tv ler yok

sinema tvler içinde fiyat teklifi alan oldumu arkadaşlar ?
  • TaVa kullanıcısına yanıt
    bu modulu alınca d-smarta ayrı bir ücret ödeniyormu 1yıl boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_çakır

bu modulu alınca d-smarta ayrı bir ücret ödeniyormu 1yıl boyunca

Paket kapsamında ki yayınlar dahilince hiç bir ücret yok, ilave paket (Sinema Paketi gibi) arzu ettiğinizde ilave ücret isterler...
  • 1 yıl boyunca rahatsınız. Ben alalı 3 ay oldu 9 ay sonra 16-20 tl arası teklif gelirse devam ederim.

• Bu d smart modülünden bende almak istiyorum maxi hd ancak bu modülü aldığımızda d smartın sitesindeki maxi paket kısmındaki kanalların hepsini izleyebiliyormuyuz d smarttan bilgi almaya çalıştık bazı kanalları izleyemezsiniz felan demişler kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tümünü izliyorum. 30 kusur hd kanal var.

• quote:

Tümünü izliyorum. 30 kusur hd kanal var.

Son bir şey daha sorayım ben bu modülü televizyona takacağım ve tv de biss ayar menüsü felan yok ntv spor da yayınlanan la liga veya trt de yayınlanan almanya ligi maçları biss ile şifreleniyor bu modülle biss ile şifrelenen maçları izleyebilirmiyim yoksa onun için recevier mi almam gerekiyor?

• Tam emin değilim Çünkü ben modülü mini goldmaster 1040 ile izliyorum. Ama bazı tv lerin biss özelliği oluyor. Mutfak için seg lcd almıştım onda biss özelliği vardı.

• ntvsporda sıkıntı yok ama trt hd de maç yayınlarında sifre gerekiyor

• bu modulu alırsam şampiyonlar ligi+30 hd kanal ve yıl sonuna kadar la liga mı yoksa la liga 1 yıl boyunca maxi pakete dahilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera1905

ntvsporda sıkıntı yok ama trt hd de maç yayınlarında sifre gerekiyor

trt hd bissli kanaldır bısslı kanalları açabilen fullhd uydu alıcınız olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_çakır

bu modulu alırsam şampiyonlar ligi+30 hd kanal ve yıl sonuna kadar la liga mı yoksa la liga 1 yıl boyunca maxi pakete dahilmi?

ntv spor smart hd kanalını dsmart yılsonuna kadar hediye ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoofing

quote:

Tümünü izliyorum. 30 kusur hd kanal var.

Son bir şey daha sorayım ben bu modülü televizyona takacağım ve tv de biss ayar menüsü felan yok ntv spor da yayınlanan la liga veya trt de yayınlanan almanya ligi maçları biss ile şifreleniyor bu modülle biss ile şifrelenen maçları izleyebilirmiyim yoksa onun için recevier mi almam gerekiyor?

trt hd,atv hd ntvspor star tv ,az tv idman tv bissli kanaldır bısslı kanalları açabilen fullhd uydu alıcınız olması lazım

atlanta hdbox tavsıye ederım bısslerı networkten zahmetsız destek verır

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hd-Box-T-Tuslu-hdmi-Kablo-Ve-Ip-Tv-Uyumlu__isp10544070
  • benim cihazım bu yavaş bir cihaz
    ben bu modülü alsam bir de HD uydu alsam hD kanalları izeleyebilir miyim?https://store.donanimhaber.com/d9/59/b8/d959b8dd9e797dcc2bf438fd4b726454.jpg
  • arkadaşlar bu ürünü aldım ama arkada CI girişi olmasına rağmen dsmart modül kullanmayı denedim heralde olmuyor bilgisi olan varmı tv de uydu sisteminin olması şartmı dsmart modülü kullanmak için yoksa anten girişi yeterlimi lütfen sorumla birisi ilgilenirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.