Şimdi Ara

bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün öylesine girdiğim bimeks mağazasında telefon reyonunu gezerken yeni gelmiş olan gm discovery modelinin 4 gb lik olan versiyonunun launcher ı dikkatimi çekti androidin standart laubcher ı idi alınsa bu benim gınlerdir telefonuma gelmesini bekledim güncelleme.ve launcher idi hemen surumu ve guncellestirmeleri kontrol ettim surum aynı 4.2.1 ama guncellestirmelerde yayınlanma tarihi benim tel 13.11.2013 p binekste ki ise 20.11.2013. Bunların hepsini geçtim benim 16 gblik discovery ile o 4 gibi lik discovery arasında gözle görülür şekilde ekran renk farkı var bende kinin beyaz dengesi o modele göre kötü o 4 gb lik modelin ekranın rengi biraz yani beyazı biraz sarı kırmızı katılmış gibi hafif samsung un üst modellerini andırıyor benim ekran ise beyaz renk de hafif çok hafif maviye çalışıyor. Ben görsel sanatlar okuyorum bir yıl boyunca renklerle içli dışlı oldum arada ki. Bahsettiğim renk farkı. O kadar gözüme battı ki anlatamam telefonumdan sogudum resmen :-\ bu konu da bir fikri olan var mı :-\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte yarın ki güncelleme ile bizim telefonumuzda öyle olacak dostum [launcher,ayarlar menüsü] Ekran parlaklığı ile ve o ortamda ki ışıklandırma ile size öyle gelmiş olabilir.

Hiç olmadı parti parti küçük farklar var kafaya takmayın, Senin canın sağolsun istersen benimkini yollayım sana dostum
    Yeter ki canını sıkma
  • Her partide ufak degisiklikler oluyor bunlar normaldir ayrica 3 martta alicagimiz guncellemede bize vaad edilenlerde anlattiklarinizla ayni yeni launcher ayarlar menusu flan yani sorun yok bizimkilerde oyle olacak

• Biri launcher yüklemiş olmasın. Ya da temalardan seçtikleri birtema olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Biri launcher yüklemiş olmasın. Ya da temalardan seçtikleri birtema olabilir

Muhtemelen temalardaki android temasini kurmustur birisii :) yoksa cihazlar arasi farklilik olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cennterr

Bugün öylesine girdiğim bimeks mağazasında telefon reyonunu gezerken yeni gelmiş olan gm discovery modelinin 4 gb lik olan versiyonunun launcher ı dikkatimi çekti androidin standart laubcher ı idi alınsa bu benim gınlerdir telefonuma gelmesini bekledim güncelleme.ve launcher idi hemen surumu ve guncellestirmeleri kontrol ettim surum aynı 4.2.1 ama guncellestirmelerde yayınlanma tarihi benim tel 13.11.2013 p binekste ki ise 20.11.2013. Bunların hepsini geçtim benim 16 gblik discovery ile o 4 gibi lik discovery arasında gözle görülür şekilde ekran renk farkı var bende kinin beyaz dengesi o modele göre kötü o 4 gb lik modelin ekranın rengi biraz yani beyazı biraz sarı kırmızı katılmış gibi hafif samsung un üst modellerini andırıyor benim ekran ise beyaz renk de hafif çok hafif maviye çalışıyor. Ben görsel sanatlar okuyorum bir yıl boyunca renklerle içli dışlı oldum arada ki. Bahsettiğim renk farkı. O kadar gözüme battı ki anlatamam telefonumdan sogudum resmen :-\ bu konu da bir fikri olan var mı :-\

Arkadaşıma aldık daha dün bimeksten, 4gblık beyaz renk. Ön ekranının üstünde General Mobile yazmasının dışında bir fark yoktu. İçinde son sürüm yazılım vardı, flash'ı açma kapama olan ama bize daha gönderilmeyen sürüm. Onun dışında menüsü de ayarları da aynı, kendim inceledim. Büyük ihtimalle tema yüklemişlerdir sizin gördüğünüz modele.

• hahahaha. yorum süper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • var kardeşim var farklılık var. hatta onun kamerasında flash ayarı manueldir. farkın sebebi diğer bi arkadaşımızın dediği gibi 2. yada 3. parti olmasıdır. ve artı olarak bendede aynı sorun var. bizdeki derleme numarası 6375 iken onlarınki 6396 dır. bende 3 martta yani yarın gelecek olan güncellemede düzeleceğini dşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

quote:

Bugün öylesine girdiğim bimeks mağazasında telefon reyonunu gezerken yeni gelmiş olan gm discovery modelinin 4 gb lik olan versiyonunun launcher ı dikkatimi çekti androidin standart laubcher ı idi alınsa bu benim gınlerdir telefonuma gelmesini bekledim güncelleme.ve launcher idi hemen surumu ve guncellestirmeleri kontrol ettim surum aynı 4.2.1 ama guncellestirmelerde yayınlanma tarihi benim tel 13.11.2013 p binekste ki ise 20.11.2013. Bunların hepsini geçtim benim 16 gblik discovery ile o 4 gibi lik discovery arasında gözle görülür şekilde ekran renk farkı var bende kinin beyaz dengesi o modele göre kötü o 4 gb lik modelin ekranın rengi biraz yani beyazı biraz sarı kırmızı katılmış gibi hafif samsung un üst modellerini andırıyor benim ekran ise beyaz renk de hafif çok hafif maviye çalışıyor. Ben görsel sanatlar okuyorum bir yıl boyunca renklerle içli dışlı oldum arada ki. Bahsettiğim renk farkı. O kadar gözüme battı ki anlatamam telefonumdan sogudum resmen :-\ bu konu da bir fikri olan var mı :-\

Arkadaşıma aldık daha dün bimeksten, 4gblık beyaz renk. Ön ekranının üstünde General Mobile yazmasının dışında bir fark yoktu. İçinde son sürüm yazılım vardı, flash'ı açma kapama olan ama bize daha gönderilmeyen sürüm. Onun dışında menüsü de ayarları da aynı, kendim inceledim. Büyük ihtimalle tema yüklemişlerdir sizin gördüğünüz modele.

arkadaşına söyle ekrandaki stickerı çıkarsın, o plastik de yazmıyor jelatinin üzerinde yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

İşte yarın ki güncelleme ile bizim telefonumuzda öyle olacak dostum [launcher,ayarlar menüsü] Ekran parlaklığı ile ve o ortamda ki ışıklandırma ile size öyle gelmiş olabilir.

Hiç olmadı parti parti küçük farklar var kafaya takmayın, Senin canın sağolsun istersen benimkini yollayım sana dostum
    Yeter ki canını sıkma

:-) :-) teşekkür ederim :-) aslında ben launcher a değil arada ki görüntü farkına takıldım gerçekten ekran renginde gözle görülür bir fark vardı o dün gece 4 arkadaş geziyorduk tek ben değil o beyaz ayarında ki farkı arkadaşlar da bariz görebiliyordu. Güncelleme ile klasik android launcher ı olabikilir bizde ki telefonlarda ama bana o ekran olayı olamaz gibi geliyor :-\ tamamen ekranda kullanılan malzeme ye bağlı gibi :-\ ama olursa da şaşkınlıkla izlerim yani bu durumu :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: maraz755

Her partide ufak degisiklikler oluyor bunlar normaldir ayrica 3 martta alicagimiz guncellemede bize vaad edilenlerde anlattiklarinizla ayni yeni launcher ayarlar menusu flan yani sorun yok bizimkilerde oyle olacak

:-) aslında daha önceden de belirttiğim gibi launcher ve menüler değil de ben o parlaklık mı desem renk mi desem tamamen ona takıldım :-\ ben zaten telefonu aldığım ilk günden beri yandex shell kullanıyorum :-\

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Biri launcher yüklemiş olmasın. Ya da temalardan seçtikleri birtema olabilir

Extra bir launcher yüklü olmuş olsaydı bunu kesinlikle farkederdim tema da değil tabiki . Bu dediğim launcher röportajlarda gm yetkilisinin bahsettiği elite ve d2 ile gelecek olan standart android launcher ı buna eminim . Dediğim gibi takıldıgım kısım launcher değil

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

quote:

Bahsettiğim renk farkı kesinlikle temadan değil öncelikle her ne kadar tema yuklense de bazı menuler standart ilk olarak güncelleme menüsündeki o sarı kutucuklar ve attaki beyaz kısımları karşılaştırdım zaten ben bunu güncelleme versiyonuna bakarken farkettim bunun üzerine arkadaşlara sordum bana mı öyle geliyor yoksa fark var mı diye onlarda fark oldunu söylediler bunun üzerine hadi yüklü surumden dir diyerek kendi telefonumdan yüksek çözünürlük ve renk de bir fotoğraf gonderdim parlaklıklarını en yüksege alıp iki aynı resmi açtım aradaki fark inanılmaz farkediyordu. Bugün fırsat bulursam vimeks e gidip bir fotoğraf çekerim

• quote:

quote:

İşte yarın ki güncelleme ile bizim telefonumuzda öyle olacak dostum [launcher,ayarlar menüsü] Ekran parlaklığı ile ve o ortamda ki ışıklandırma ile size öyle gelmiş olabilir.

Yeter ki canını sıkma

:-) :-) teşekkür ederim :-) aslında ben launcher a değil arada ki görüntü farkına takıldım gerçekten ekran renginde gözle görülür bir fark vardı o dün gece 4 arkadaş geziyorduk tek ben değil o beyaz ayarında ki farkı arkadaşlar da bariz görebiliyordu. Güncelleme ile klasik android launcher ı olabikilir bizde ki telefonlarda ama bana o ekran olayı olamaz gibi geliyor :-\ tamamen ekranda kullanılan malzeme ye bağlı gibi :-\ ama olursa da şaşkınlıkla izlerim yani bu durumu :-D

Boş ver hocam takma yaa

• cennterr C kullanıcısına yanıt
    o telefonun ekran koruyucusu sade saydam bir plastik eğer sizin ekranda sonradan alınmış bir ekran Koruyucusu varsa rengini sarımtırak göstermiş olabilir büyük ihtimal

• telefonuna ustten bkarmisin kardes

• demin fotograf çektimde geldim :) bu arada ekrana çift tıklama ile kilit açılma olayı yok telefonda.
     bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\ bimeks e yeni gelen discoveryi kendi telefonumdan farklı :-\

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

telefonuna ustten bkarmisin kardes

nasıl yani anlamadım :S :S
  • quote:

quote:

quote:

Yeter ki canını sıkma

Boş ver hocam takma yaa

haklısınız aslında :) :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

telefonuna ustten bkarmisin kardes

nasıl yani anlamadım :S :S

Renkler degisirmi diye belkide ips degil biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 2 Mart 2014; 18:00:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.