Bildirim
Bimeks kusurlu ürün? acil yardım lazım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ürünü kargodan teslim alırken kontrol etmeliydiniz.
Bimeks bu durumda sorun çıkarabilir. Çıkarmazsa şanslısınız demektir. -
normalde vermeleri gerekir ..ama bazen bu işleri yokuşa süren firma yada personel olabiliyor şanslıysanız uğraşmazsınız .. görüşün durumu anlatın kargoyu teslim almış olmanızı sorun etmezlerse zaten sıkıntı çıkmaz .. -
hiç bir sorun yaşamazsın.Ayıplı mal olarak iade işlemi başlat almak zorundada değilsin.ama firma almak zorunda.istersen ürünün aynısından başka birini yada ödemiş olduğun parayı geri alarak sorununu çözebilirsin.Bu durumu aldın arızalı çıktı ve ürünü ertesi günü teslim ediyorsun olarak yazdım.elinde bekletemezsin ürünü bilgin olsun.hakların böyle. -
Kargodan teslim almadım mağazasından aldım. İnşallah sorun çıkarmazlar. Para iadesi istemeyeceğim aynı modelin yenisini alacağım. Sorun çıkarırlarsa yetkili kurumlarda haklarımı ararım. Eninde sonunda yenisini alırım diye düşünüyorum çünkü benim hatam değil -
magzadan aldınızsa sorun cıkmaz dostum merak etme .. -
bimeks bu konularda rakiplerine göre önde. İyi şanslar -
Yardımlarınız için teşekkürler. Hemen yenisini verdiler hiç sorun çıkarmadılar -
quote:
Orijinalden alıntı: ozosferizyum
Yardımlarınız için teşekkürler. Hemen yenisini verdiler hiç sorun çıkarmadılar
Geçmiş olsun, çıkarsalardı da tüketici hakem heyeti gibi ek çareler de vardı her ne kadar sizde de hafif suç olsa da... Lütfen kargodan bir şey alırken kontrol ediniz...
-
Hocam bimeksten alışveriş yapılır mı ya en son bi direksiyon aldım garanti içinde yokmuş kasiyer garantili dedi faturayı götürüyorum bin tane iş çıkardılar başıma bende kendim tamir etmek zorunda kaldım.İçini falan açtım zaten ufak kırık bişi varmış onun yerine kağıt sokup tutturdum çalıştı.Okuduğunuz için teşekkürler :D
Senin sorununa gelirsek hocam 7 gündü yanlış hatırlamıyosam vermek zorundadırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
Geçmiş olsun, çıkarsalardı da tüketici hakem heyeti gibi ek çareler de vardı her ne kadar sizde de hafif suç olsa da... Lütfen kargodan bir şey alırken kontrol ediniz...
Kabul etmeselerdi zaten tüketici haklarımı kullanırdım kargoyla almadım zaten mağazadan aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
Hocam bimeksten alışveriş yapılır mı ya en son bi direksiyon aldım garanti içinde yokmuş kasiyer garantili dedi faturayı götürüyorum bin tane iş çıkardılar başıma bende kendim tamir etmek zorunda kaldım.İçini falan açtım zaten ufak kırık bişi varmış onun yerine kağıt sokup tutturdum çalıştı.Okuduğunuz için teşekkürler :D
Senin sorununa gelirsek hocam 7 gündü yanlış hatırlamıyosam vermek zorundadırlar.
Büyükşehirde oturmuyorum bulunduğum yerde sadece Teknosa ve Bimeks var. Teknosa hakkında kötü yorumlar yapmışlar Bimeks daha iyiymiş. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
Kabul etmeselerdi zaten tüketici haklarımı kullanırdım kargoyla almadım zaten mağazadan aldım.
Tamamdır, bu arada pardon yukarda da yazmışsınız mağazadan aldım diye...
-
quote:
Büyükşehirde oturmuyorum bulunduğum yerde sadece Teknosa ve Bimeks var. Teknosa hakkında kötü yorumlar yapmışlar Bimeks daha iyiymiş.
2 yıl önce aldığım laptopun kulaklık takılınca sesi hem kulaklıktan hem de hoparlörden verdiğini 4 gün sonra fark ettim, hemen geri götürdüm magazadaki yetkili aynı üründen elimizde yok, istediğiniz ürünü farkını vererek alabilirsiniz veya başka bir şehirdeki mağazamızda var yarın elinizde olur dediler, aynı ürünü istedim yanımda telefon edip kargoya verdirdiler ve ertesi gün aldım. Zaten Bimeksten aldığınız üründe Bir hafta içinde sorgusuz sualsiz iade garantisi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 19 Haziran 2012; 22:29:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
Büyükşehirde oturmuyorum bulunduğum yerde sadece Teknosa ve Bimeks var. Teknosa hakkında kötü yorumlar yapmışlar Bimeks daha iyiymiş.
2 yıl önce aldığım laptopun kulaklık takılınca sesi hem kulaklıktan hem de hoparlörden verdiğini 4 gün sonra fark ettim, hemen geri götürdüm magazadaki yetkili aynı üründen elimizde yok, istediğiniz ürünü farkını vererek alabilirsiniz veya başka bir şehirdeki mağazamızda var yarın elinizde olur dediler, aynı ürünü istedim yanımda telefon edip kargoya verdirdiler ve ertesi gün aldım. Zaten Bimeksten aldığınız üründe Bir hafta içinde sorgusuz sualsiz iade garantisi var.
Teknosa çok kötüymüş Bimeks'ten memnun kaldım ben de.
-
bende 2gun once bir tane KONTORLAND PC USB TITR.VITES DIREKSIYON aldım bozuldu direksiyonu ceviriyorum oyunda çevrilmiyor acaba değiştirirlermi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X