Şimdi Ara

Bimeks Teknosa Vatan Bilgisayar işçi maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşadığım yerde Vatan Bilgisayar ve Bimeks'te eleman alınacak. Bende başvurmayı düşünüyourm. Çalışanlara ödedikleri maaş ne kadar ? Bilgisi olan var mı?

• Ayda aldıkları

2gb ram
    Logitech klavye
    Telefon arac tutacagı
    Kırılmaz cam jelatin

Bizim arkadasla bunlara anlasmislar
  • Asgari ücret ne bekliyonuz anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Asgari ücret ne bekliyonuz anlamadım ki
    Hepsini araştırdım

Bimeks 1300 tl

Teknosa 1300 + prim

Vatan 1500 olması gerek

Yani kısaca kölesin kardeşim köle

Bu şirketler bu maaşın 3 katını verecek güce sahip

Ama verirler mi ? Hoop bütün kar cebe

ALLAH ahiret günü bunlarla konuşmayacak...
  • akıllıçoççuk kullanıcısına yanıt
    Bimeks de Prim yok mu ?
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUSR-ET

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Avrupa ülkelerinin iskandinav ülkelerinin vatandaşlarının bizden fazlası ne. Senin gibiler yüzünden bu düzen rahat rahat gidiyor böyle. Ulan düne kadar senin hakkını fetocular yiyordu ruhun bile duymuyordu seninde. Belkide hala daha yiyor sen hala uyu.
  • fırtına öncesi sessizlik
  • Çalışmayın kardeşim bu tarz yerlerde seyyar satıcılık yapın emin olun daha fazlasını kazanırsınız milletin burdaki çoluk çocuğun kaprisini çekmezsiniz. Bir mal alacak hayatını mahveder gününü karartıyorlar. Çok zor tezgahtarlık işi.
  • Sen kimsin lan ? Türkiye de Et kaç para haberin var mı ? Baban sayesinde güzel hayat yaşıyorsun. Zorluk nedir bilmiyorsun. Milletin üç kuruşuna göz diktin. Utanmaz ahlaksız seni! Bu ülkede Asgari ücretle 3 çocuk okutan var. Asgari ücretliden alınan vergi oranı futbolcudan alınmıyor. 1300 lira zaten Türkiye şartlarına göre karın tokluğu, Açlık sınırının altında asgari ücret.
  • Bu yazdığının ciddi olmadığını düşünüp ağzımla gülüyorum.
  • bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    Valla adamı ciddiye alıp cevap yazdığın için tebrik ediyorum.Ben şahsen bu adama ayıracağım vakti tuvalete ayırırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir1517

Sen kimsin lan ? Türkiye de Et kaç para haberin var mı ? Baban sayesinde güzel hayat yaşıyorsun. Zorluk nedir bilmiyorsun. Milletin üç kuruşuna göz diktin. Utanmaz ahlaksız seni! Bu ülkede Asgari ücretle 3 çocuk okutan var. Asgari ücretliden alınan vergi oranı futbolcudan alınmıyor. 1300 lira zaten Türkiye şartlarına göre karın tokluğu, Açlık sınırının altında asgari ücret.

beklenen tipler geliyor.

isci olup 3-4 cocuk yapip onlarin da hayatini karartan tiplerin kokunun kurutulmasi lazim. ulke onlar, cocuklari, onlarinda olacak cocuklari yuzunden bu b*k cukurunda zaten.

senin o asgari ucretle 3 cocuk okutan vatandasa 1300 cok bile

Turkiyede et kac para haberin var mi demis bi de
    neden acaba bunu dusunemiyor

Bir insanin babasi egimli vasifli biri olabilir ekonomik getirisi de en dogal ve hakli sonucudur bunun zorluk gormemissin diye yargilayamazsin kimseyi.

Bi insan zorluk goruyosa babasinin sorumsuzca uremesidir sebebi. Bu ona ayricalik kazandirmaz. Babasina da zorluk icinde buyutmesi icin hak taninamaz. iceri bosalmasin olmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 9 Aralık 2016; 20:09:55 >

• Çok sevdiğiniz AKP yüzünden Et ve sebze fiyatları böyle. Sen çok mu düzgünsün de başkasının çocuklarına suç atıyorsun ?
  • Ferrrarili keko o adamlarını çalıştığı kadar bütün gün çalışsan ertesi gün ayağa kalkamazsın burda laf yapıyorsun.Evet çalışan zihin çalışan koldan daha çok para kazanır ama çalışan kol bu kadarda az kazanmamalı anladın hadi yaylan.

İki gün burger king gibi teknosa gibi yerlerde çalışsa ayakları felç geçirecek adamlar burda ahkam kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 9 Aralık 2016; 20:48:8 >
  • O çalışanları gözünüzde büyütmetin geçen bir mağazaya gittik televizyon sormaya.

Ben adamdan 10 kat daha bilgiliyim şunla şunun farkı ne diyorum o özellik ne diyor?

Adama hangisini tavsiye edersin dedim. Vestel al dedi niye dedim valla çok iyi aynısını üst komşum kullanıyor dedi.

Bu adama 3-4bin vermek saçmalık. Ama aksine A'dan Z'ye donanımlı tüm özellikleri bilen reyizler de var onlar hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sochic

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Hepsini araştırdım

Bimeks 1300 tl

Teknosa 1300 + prim

Vatan 1500 olması gerek

Koleymis hadi oradan. Senin ne vasfin varda sana maasinin 3 katini versin.Su isci kesiminden bu yuzden nefret ediyorum.Zaten bir insan asgari ucret aliyorsa zaten o kisi vasifsiz egitimsiz bir tiptir.Kendi vasifsizligina bakmayip hep daha yuksek maas isterler bu tipler.Ulkenin basina gecsem ilk is asgari ucreti 600 tl yaparim.Asgari ucret alan adam karin tokluguna calismali zaten .Senin o goz koydugun 3 kati maasi vasifsiz alt tabaka bir isci degil.Vasifli egitimli elemanlar hakediyor.

.
     Bimeks Teknosa Vatan Bilgisayar işçi maaşları

• quote:

Orijinalden alıntı: sochic

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Hepsini araştırdım

Bimeks 1300 tl

Teknosa 1300 + prim

Vatan 1500 olması gerek

Koleymis hadi oradan. Senin ne vasfin varda sana maasinin 3 katini versin.Su isci kesiminden bu yuzden nefret ediyorum.Zaten bir insan asgari ucret aliyorsa zaten o kisi vasifsiz egitimsiz bir tiptir.Kendi vasifsizligina bakmayip hep daha yuksek maas isterler bu tipler.Ulkenin basina gecsem ilk is asgari ucreti 600 tl yaparim.Asgari ucret alan adam karin tokluguna calismali zaten .Senin o goz koydugun 3 kati maasi vasifsiz alt tabaka bir isci degil.Vasifli egitimli elemanlar hakediyor.

zengin piçi ++++++++++++

edit : zengin piçi +++++++ derken arkadaşın zengin piçi olduğunu düşünenler +lasın anlamında yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üzgünyum -- 9 Aralık 2016; 21:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

O çalışanları gözünüzde büyütmetin geçen bir mağazaya gittik televizyon sormaya.

Ben adamdan 10 kat daha bilgiliyim şunla şunun farkı ne diyorum o özellik ne diyor?

Adama hangisini tavsiye edersin dedim. Vestel al dedi niye dedim valla çok iyi aynısını üst komşum kullanıyor dedi.

Bu adama 3-4bin vermek saçmalık. Ama aksine A'dan Z'ye donanımlı tüm özellikleri bilen reyizler de var onlar hak ediyor.

Peki kardeşim, sen bilgili birisi olarak ne iş yapıyor kaç para kazanıyorsun. Ve ya çalışmıyorsan eğer,o arkadaşın yerine işe girersen daha fazla mı para alacağını düşünüyorsun?

O pozisyonların çoğunda zaten o vasıfta adam isteniyor.İşe kazara girmiş değiller herhalde.Alınmışlarsa uygun görülmüşler demekki.

Benim pozisyonumun altı olmasına yani benim çok daha vasıflı olmama rağmen bırak fazla parayı,işe almıyorlar mesela.Neden? Bu iş sizi tatmin etmez,uzun çalışmazsınız diye düşünüyor.
    Ee vasıf gerektiren pozisyona beni alın diye düşünüyorsunuz.Yaşınız 35 diyor diyor.

Halbuki 23-25 yaşında aldıkları adamlar hayatın başında olduğu için sürekli arayışta. Yani o yüzden fazla çalışmadan ayrılan esas onlar :) İşte örnekleri burada. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 10 Aralık 2016; 0:26:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.