Şimdi Ara

Bimeks Teknosa Vatan Bilgisayar işçi maaşları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geleneksel AKEPE CEHAPE MEHAPE konusuna hoşgeldiniz TÜM BİLİR KİŞİLERİ PROFESÖRLERİ KEŞFEDİLMEMİŞ DAHİLERİ BURAYA DAVET EDİYORUM KONUŞUP SORUNLARI ÇÖZECEKLER VE DOLAR 10 KURUŞ OLACAK DAVET ETTİKLERİM TÜM DH HALKI İYİ AKŞAMLAR.
  • Bir insan dinsiz imansız olabilir ama insandır. Bunda sorun yok.Herkesin inancı kendinedir.

Ama hem imansız hemde insanlıktan çıkmış ise ona cevap vermenizin bir anlamı yok.Elle tutulur bir yani yok ki muhatap oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sochic

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Hepsini araştırdım

Bimeks 1300 tl

Teknosa 1300 + prim

Vatan 1500 olması gerek

Yani kısaca kölesin kardeşim köle

Bu şirketler bu maaşın 3 katını verecek güce sahip

Ama verirler mi ? Hoop bütün kar cebe

ALLAH ahiret günü bunlarla konuşmayacak...

Koleymis hadi oradan. Senin ne vasfin varda sana maasinin 3 katini versin.Su isci kesiminden bu yuzden nefret ediyorum.Zaten bir insan asgari ucret aliyorsa zaten o kisi vasifsiz egitimsiz bir tiptir.Kendi vasifsizligina bakmayip hep daha yuksek maas isterler bu tipler.Ulkenin basina gecsem ilk is asgari ucreti 600 tl yaparim.Asgari ucret alan adam karin tokluguna calismali zaten .Senin o goz koydugun 3 kati maasi vasifsiz alt tabaka bir isci degil.Vasifli egitimli elemanlar hakediyor.

İroni yapıyor diye bastım +yı.

• Ciddi falan değildir ya

Ki eğer ciddiyse 4 yıllık okul mezunu insanların sırf tanıdığı olmadığı için max 1400 lira maaşla işe başladığını bilmeyecek kadar beyinsiz olması gerekir ki değildir değildir...

• Asgari ücretin yükselmesini beklerken, buradaki bazı zorluk görmemiş veletler dahada düşürme çabasında. E bu normal halkın içinden olan adam böyle derse başındaki adam gütmekte haksız mı? Kuranda 300 lira asgari ücret yazıyor böyle yapacağız dese hiç sorgulamadan kabul edecek binlerce insandan biriside bu mesajı yazan çocuk.

• Osvajac kullanıcısına yanıt
    Kuzenim Elektrik mühendisi, 1700 liraya çalışıyor. Torpili yok diye bedavaya heba oluyor. Emeğine yazık. Sözleşmeli öğretmenler asgari ücret düzeyinde neredeyse.
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben orada bilgisayar mühendisleri , avukatlar çalışsın demiyorum ki lise mezunu da olabilir hiç okumamış da olabilir fakat bir insan araştırma yapmaz mı , öğrenmez mi?

Ben teknosa'nın insan kaynakları olsam evet diplomaya bakmam en başta giyim kuşam ,diksiyon bunlara bakarım. tamam bunları geçtik sonra aatıyorum TV bölümünde çalışacaksa TV bilgisine bakarım bilgiliyse işe aldık evet diyelim bilgisi yok aldık işe yahu bi insan hiç öğrenmez mi tvnin özelliklerini hangisinni kampanyada oldugunu özelliklerinin ne iş yaptıgını?

Hadi diyelim ben gitmeden tv hakkında bilgi edindim adama danısmadan kendim baktım. Babam almaya gitse ne olcak o teknolojik hic birseyden anlamaz sonra bayanlar var dedeler var yada genc olup bilgisi olmayan insanlar var bunları sen aydınlatamazsan ne yapcaksın? Sen orada danısman olarak calsııyorsun!

bilgisayar , makine mühendisleri 1700 le işe baslıyor ve calısma sartları cogu zaman onlardan kötü. Sen alt tarafı orada dikilip ona buna sunu al bunu alıp ne yapacaksın derse 1500den fazla vermem.

Ama sunu da söylemek istiyorum bilgili olup isinin hakkını verenlere canım feda. buzdolabı alırken adamı dikkatle dinlemistim 6 yıl oldu dedikleri harfi harfine cıktı iyiki diger markayı almamısım.

• Söylediklerin doğru ama konunuz biraz dışında.
    Ben diyorum ki firmaya göre o pozisyonların gerektirdiği bilgi birikim o kadar demekki.Yani firma bunu istiyor zaten.

Örnegın; Ben bilgisayar konusunda uzman ve 14 yıllık iş tecrübesine sahip ünv mezunu giyimi konuşması herşeyiyle düzgün vasıflı bir adam olarak o bahsettiğin pozisyonlarda işe girdiğimde, bana fazla para vermiyorlar.

Hatta ben daha acısını yazdım size. Beni zaten almak istemiyorlar. Bu iş ve maaş sizi tatmin etmez fazla çalışmazsınız diyorlar.

Firma diyorki lise mezunu ol,birazda bilgin var madem,asgari ücret,başla.

Ünv mezunuyum,teknolojik bilgim üst seviye,zaten 10 yıllık tecrübem var rakip firmalarda vs. Tamam gel başla madem,asgari ücret maaş.

Fark olmaz.

Yani vasıflı vasıfsız ayrımından dolayı değil o bahsettiğiniz maaşlar.

Gayet açık yazdığımı düşünüyorum.

Konuyla alakalı olan kısım kadar yazıyorum.Yoksa sizin söylediklerinize katılmıyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 10 Aralık 2016; 2:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sochic

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Hepsini araştırdım

Bimeks 1300 tl

Teknosa 1300 + prim

Vatan 1500 olması gerek

Yani kısaca kölesin kardeşim köle

Bu şirketler bu maaşın 3 katını verecek güce sahip

Ama verirler mi ? Hoop bütün kar cebe

ALLAH ahiret günü bunlarla konuşmayacak...

Koleymis hadi oradan. Senin ne vasfin varda sana maasinin 3 katini versin.Su isci kesiminden bu yuzden nefret ediyorum.Zaten bir insan asgari ucret aliyorsa zaten o kisi vasifsiz egitimsiz bir tiptir.Kendi vasifsizligina bakmayip hep daha yuksek maas isterler bu tipler.Ulkenin basina gecsem ilk is asgari ucreti 600 tl yaparim.Asgari ucret alan adam karin tokluguna calismali zaten .Senin o goz koydugun 3 kati maasi vasifsiz alt tabaka bir isci degil.Vasifli egitimli elemanlar hakediyor.

guzel ironi

• Bu işi yapmak isteyen,yapmayı düşünen arkadaşlar,

Kölesin,işçisin gibi yorumlar ile aşağılık kompleksine girenlere,
    Veya
    Asgari ücreti haketmiyorlar,1300 bile çok diyen kendini bilmezlere bakarak,
    demoralize olmayın.

Amaç öncelikle ekmek parası,sonrasında ise cv'nize uygun veya yakın bir pozisyonda iş bulmaktır.

Zaten bu tarz büyük firmalarda öyle kölelik köpeklik yoktur bazı gerizekalıların dediği gibi. Ama daha küçük esnaf kesiminde çalışırsanız sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subutay Kesgin

quote:

Orijinalden alıntı: bekir1517

Sen kimsin lan ? Türkiye de Et kaç para haberin var mı ? Baban sayesinde güzel hayat yaşıyorsun. Zorluk nedir bilmiyorsun. Milletin üç kuruşuna göz diktin. Utanmaz ahlaksız seni! Bu ülkede Asgari ücretle 3 çocuk okutan var. Asgari ücretliden alınan vergi oranı futbolcudan alınmıyor. 1300 lira zaten Türkiye şartlarına göre karın tokluğu, Açlık sınırının altında asgari ücret.

beklenen tipler geliyor.

isci olup 3-4 cocuk yapip onlarin da hayatini karartan tiplerin kokunun kurutulmasi lazim. ulke onlar, cocuklari, onlarinda olacak cocuklari yuzunden bu b*k cukurunda zaten.

senin o asgari ucretle 3 cocuk okutan vatandasa 1300 cok bile

Turkiyede et kac para haberin var mi demis bi de
    neden acaba bunu dusunemiyor

Bir insanin babasi egimli vasifli biri olabilir ekonomik getirisi de en dogal ve hakli sonucudur bunun zorluk gormemissin diye yargilayamazsin kimseyi.

Bi insan zorluk goruyosa babasinin sorumsuzca uremesidir sebebi. Bu ona ayricalik kazandirmaz. Babasina da zorluk icinde buyutmesi icin hak taninamaz. iceri bosalmasin olmez.

Ustteki yorum biraz acimasiz olmus ama bu konuda haklısın. Kendini zor doyuran adamlar yapıyo 2 3 çocuk sonra geçinemiyoz diye agliyorlar. Çocuklarin hayatıda zehir oluyor. Bu kadar merakliysan sevismeye lastik kullan lastik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: realexile

quote:

quote:

Sen kimsin lan ? Türkiye de Et kaç para haberin var mı ? Baban sayesinde güzel hayat yaşıyorsun. Zorluk nedir bilmiyorsun. Milletin üç kuruşuna göz diktin. Utanmaz ahlaksız seni! Bu ülkede Asgari ücretle 3 çocuk okutan var. Asgari ücretliden alınan vergi oranı futbolcudan alınmıyor. 1300 lira zaten Türkiye şartlarına göre karın tokluğu, Açlık sınırının altında asgari ücret.

beklenen tipler geliyor.

isci olup 3-4 cocuk yapip onlarin da hayatini karartan tiplerin kokunun kurutulmasi lazim. ulke onlar, cocuklari, onlarinda olacak cocuklari yuzunden bu b*k cukurunda zaten.

Bir insanin babasi egimli vasifli biri olabilir ekonomik getirisi de en dogal ve hakli sonucudur bunun zorluk gormemissin diye yargilayamazsin kimseyi.

Bi insan zorluk goruyosa babasinin sorumsuzca uremesidir sebebi. Bu ona ayricalik kazandirmaz. Babasina da zorluk icinde buyutmesi icin hak taninamaz. iceri bosalmasin olmez.

Ustteki yorum biraz acimasiz olmus ama bu konuda haklısın. Kendini zor doyuran adamlar yapıyo 2 3 çocuk sonra geçinemiyoz diye agliyorlar. Çocuklarin hayatıda zehir oluyor. Bu kadar merakliysan sevismeye lastik kullan lastik

Muhsin Yazıcıoğlu destekçisi birinden nasıl böyle bir yorum gelir şaşırtıcı.Onun düşünceleri ile tam tezatsın.Ayrıca yurtta kaldığınıza göre tuzunuz kuru da değil belli ki. Empati ve insanlık eksiğiniz var sadece. Gençliğinizde şimdiden geliştirin kendinizi.

2 çocuktan 20 gibi bahsediyorsunuz vallahi pes.
    Tek çocuk olsa veya hiç çocuk olmasa süper yaşayacaklar gibi düşünüyorsunuz herhalde.Yazık.

İnsanları yargılamaktan bahsettikleri yorumda insanları yargılayıp adeta asmışlar.Toplumun geldiği nokta bu.

Evet,çoğu zaman bende bu şekilde yargılıyordum insanları.Vasıfsız adam 3 çocuk yapmış. Ama konu teknomarket çalışanları. Ve siz istediğiniz kadar vasıfsız deyin en az lise mezunu binlerce insandan bahsediyorsunuz.

Ve zaten bu binlerce insanın Türkiye şartlarında babasından gelen parası olmadığı için üniversite okuma şansı da yok. Lise mezunu diyorum ilkokul değil.
    Lise mezunu ya evlenmesin 2 çocuk yapmasın,karın tokluğuna yaşasın,sağlık problemk falan olursa da Güle güle.

Ooo lise mezunu da değilse ölsün zaten.Bütün ilkokul mezunları ortaokul mezunları ve/veya köylerde yaşayan okuma yazma bilmeyenler ölmeli!!!

Bu arada,evli değilim çocuğum falanda yok. Maddi durumum da fena değil,kira derdimiz de yok. Ama insanım,dolayısıyla insan gibi düşünüyorum,ve adalet duygusuyla yaklaşıyorum,sizlerden farkım bu.

Şu konunun saptığı noktadan itibaren sildireyimde,şu insan müsfettelerini görmemiş olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 10 Aralık 2016; 8:10:52 >

• vatanda çalışmışlıgım teknosaya evrak toplarken vazgecmişliğim vardır

bu tarz magazalar asgari ücret + yemek ve servis verirler genelde, belli bi kotan vardır ve bu kotayı yapmazsan eger seni incelemeye baslarlar performansını arttırmanı isterler vs

vatanda sahte müşteri çoktur gelir seni kaydederler nasıl çalıştıgını görmek için iyi degilsen çıkışını verirler

buralarda çalışan yerleşik personel yoktur geneli 5 yılın altındadır.

teknoloji ile ilginenen insanların çalışması gereken yerdir , sorunlu müsteriler bazen can sıkıcı olabilir.

evet köleliktir 1300 lira verirler yemek ve çay molaları hariç 5 dk oturamazsın.

en düşük fiyata en iyi performansı isterler o performansı verirsende ömründen ömür gider semer vururlar habire

kısacası gecici iştir 18 - 25 yaş arası idealdir part time iş fırsatlarıda vardır
  • Dostum normal şartlarda sana edeceğim küfürün haddi hesabı olmazdı ama seviyeli sayılabilecek bir forumdayız o yüzden çok kullanmadığın bir organını zorlamak zorundayım.Ülkemiz şartlarında verilen 1300 tl nin para bile sayılmadığını bilmen gerekir.En basitinden bir üniversite öğrencisi yeri geliyor 1 ayda yiyor o parayı.Sen yok vasıfsız felan sallamışsın ya o vasıfsız dediğin adam olmasa hiç bir iş görülmez.Amelesi garsonu müşteri temsilcisi felan hep orada.Ben demiyorum ki mühendis ile amele aynı parayı alsın.O adama yaşamını insan gibi sürdürecek bir para ver.Mühendise ise yaşamını daha lüks yaşayabilecek bir para 3900 tl bir mühendis maaşı benim için az.Daha da azına çalışan mühendis var biliyorum.Aynı şekilde 1300 tl maaşta bu elemanlar için az.Bir de bu açıdan bak ve insanların insan gibi yaşamayı hakettiğini kavra.Bu ülkede sadece mal sahipleri ve patronlar paşalar gibi yaşıyor.İlkokul terk patron üniversite mezunu adama 3000 lira maaş verip kendisi milyonlarla oynuyor.Önce bu gelir eşitsizliğinden vazgeçmeliyiz.Daha neler yazarım ama inan üşeniyorum telefondayım eğer beyninde bir kıpraşma olursa bana söyle daha sonra devam ederim.

• bekir1517 B kullanıcısına yanıt
    Yav kardeşim akparti köprü yaptı yav adam ne yapsa yaranamıyor yav kardeşim yav

• Ne olursan ol ne yaparsan yap franchise mağazalardan uzak dur. Girmeyin oğlum franchise mağazalara.
  • Cocuk yapanlari hunharca elestiriyorsunuz ama malum irk nufusu 22 milyon oldu, dogu da ortalama cocuk sayisi 5 batida 2

Ayrica ne kadar sığ görüslü insanlar var, asgari ucret 600 lira olmaliymiş... Memleket ne gunlere kaldi arkadas, vicdansizliklarina mi yanarsin, cahilliklerine mi yanarsin, bilmis bilmis konusmalarina mi yanarsin. Bu enfarmasyon caginda hangi yastan olursa olsun insanin bu kadar mal olabilmesi caba gerektirir

• Hükümet 3 çocuk yapın demiyor mu ? Diyor. O halde Asgari ücreti de yaşanabilir hale getirmek zorunda. Asgari ücretliden alınan vergi oranı hiç kimseden alınmıyor.
  • nerde çokluk orda mokluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

quote:

Orijinalden alıntı: realexile

quote:

quote:

beklenen tipler geliyor.

Muhsin Yazıcıoğlu destekçisi birinden nasıl böyle bir yorum gelir şaşırtıcı.Onun düşünceleri ile tam tezatsın.Ayrıca yurtta kaldığınıza göre tuzunuz kuru da değil belli ki. Empati ve insanlık eksiğiniz var sadece. Gençliğinizde şimdiden geliştirin kendinizi.

2 çocuktan 20 gibi bahsediyorsunuz vallahi pes.
    Tek çocuk olsa veya hiç çocuk olmasa süper yaşayacaklar gibi düşünüyorsunuz herhalde.Yazık.

İnsanları yargılamaktan bahsettikleri yorumda insanları yargılayıp adeta asmışlar.Toplumun geldiği nokta bu.

Evet,çoğu zaman bende bu şekilde yargılıyordum insanları.Vasıfsız adam 3 çocuk yapmış. Ama konu teknomarket çalışanları. Ve siz istediğiniz kadar vasıfsız deyin en az lise mezunu binlerce insandan bahsediyorsunuz.

Ve zaten bu binlerce insanın Türkiye şartlarında babasından gelen parası olmadığı için üniversite okuma şansı da yok. Lise mezunu diyorum ilkokul değil.
    Lise mezunu ya evlenmesin 2 çocuk yapmasın,karın tokluğuna yaşasın,sağlık problemk falan olursa da Güle güle.

Ooo lise mezunu da değilse ölsün zaten.Bütün ilkokul mezunları ortaokul mezunları ve/veya köylerde yaşayan okuma yazma bilmeyenler ölmeli!!!

Bu arada,evli değilim çocuğum falanda yok. Maddi durumum da fena değil,kira derdimiz de yok. Ama insanım,dolayısıyla insan gibi düşünüyorum,ve adalet duygusuyla yaklaşıyorum,sizlerden farkım bu.

Şu konunun saptığı noktadan itibaren sildireyimde,şu insan müsfettelerini görmemiş olalım.

Bende üstteki yoruma acimasiz diyerek katilmadigimi belirttim aslinda .kimseyi asagladigim yok yanlis anladınız. Sadece asgari ucretle iki çocuk bakmanın baya zor olduğu çocuklara iyi bir hayat yasatilmaycagindan bahsettim.benim babamda asgari ucretle basladi zor zamanlar gecirdik. Suan yurda burslar ve akraba yardimi sayesinde gidiyorum şükür ama malesef herkese böyle yardim edicek biri cikmaz. Haklisiniz konuyu saptirmamak lazim ama yazasim geldi yanlış anlasilma olmasın .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.