Şimdi Ara

BİMEKSTEN ALDIĞIM PS3 İLE İLGİLİ YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay önce 320 gb slim konsolumu forumdan bir arkadaşa satmıştım,ama yeni oyunlar geldikçe kendimi tutamadım ve
    dün akşam bimeksten 500 gb süper slim konsolu 600 tl ye aldım
    -İçinden çıkan ds3 gamepad yan sanayiyim diye bağırıyor.
    -fifa 14 ve pes 14 demolarını indirdim ama ara demolarda inanılmaz takılıyor ve kasıyor
    -garantiside asya elektronik diye bir firma

sorularım:
    1-asya elektronik neyin nesidir?
    2-kasma olayı yanılzca bendemi oluyor yoksa ultra silimler ilgili genel bir durum mu?sağlamasını yapamadım(demo sonuçta herkeste olabilir)
    3-bu ds3 gamepad olayı,konsolun fiyatının cazip olmasıyla orantılımı ?
    4-CİHAZI ÖZELLİKLE GAMEPAD SAHTEKARLIĞI İÇİN DİREKT İADE EDEYİM Mİ?

• up
  • pes2014 herkeste kasıyor ama fifa2014 bilmiyorum ds3 orjinal değilse direk değiştir gerek yok elin ağrıcak falan tuşlarda sorun varsa direk gönder .
  • Büyük ihtimal fiyatı içindeki orjinal kolu yerine yan sanayi koyarak düşürüyorlar.
    Asya elektroniği bilmiyorum ama kutunun içinden sony nin kendi orjinal garanti belgesi çıkmıyorsa cihazın paralel ithalattır.

Yoksa başka türlü 600e 500gb sıfır slim alamazsın.
    Donma olayında sıkıntın olmasın, hepsi donuyor pes14 te.
    Sen diğer oyunlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quaresma_kaan

Büyük ihtimal fiyatı içindeki orjinal kolu yerine yan sanayi koyarak düşürüyorlar.
    Asya elektroniği bilmiyorum ama kutunun içinden sony nin kendi orjinal garanti belgesi çıkmıyorsa cihazın paralel ithalattır.

Sen diğer oyunlara bak.

n11'de 599 tl hocam. Syd bilgisayar. Sony garantili. Bunlarda böyle bir sorun var mıdır sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şöyle söyleyeyim,arkadaşımda benle aynı anda bimeksten 700 tl ye 250 gb halo4 pack ve pes13 hediyeli xbox 360 slim konsol aldı ve onun garantisi araldı,
    onun fiyatıda uygun mağaza fiyatı olarak bakarsanız.ama benim gittiğim bimeks açılışa özel indirim yapıyormuş,o sayede 600 tl ye 500 gb slim almışım vs vs,ayrıca 30 tl hediye çekide verdi.
    yetkili kolun sahte olduğunu nasıl anladınız diye falan sordu(3. ps3 üm dedim,sert dedim ;) )neyse asya elektronik neyin nesi dedim,artık birçok firma paralel ithalat çalışıyor falan dedi,bişeyler salladı kısacası,açıkçası hala kararsızım...

alacağınız zaman özellikle kolun orjinalliğini ve hangi firmadan garantili diye sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Büyük ihtimal fiyatı içindeki orjinal kolu yerine yan sanayi koyarak düşürüyorlar.

Sen diğer oyunlara bak.

n11'de 599 tl hocam. Syd bilgisayar. Sony garantili. Bunlarda böyle bir sorun var mıdır sence ?

SYD zaten spotçuların önde gidenlerinden, ama alınır neden 850 TL veresinizki aynı konsola.
    @TheDC

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk PS3 oyunumu bimeksten aldım. (God of War III) İlk kez aldığım ve anlamadığım için adamlar bana jelatini açık oyunu kilitlemişlerdi. Sormadım da bu neden böyle diye. O zaman kutunun içindeki her şeyin tam olduğunu gösterdikleri için böyle bir şey yaptıklarını düşünmüştüm. Şimdi anlıyorum ki herifler resmen orada oynattıkları oyunu bana kilitlemişler. O yüzden bu bimeksten her şeyi bekliyorum artık.
  • şerefsizler..
  • maalesef bimeks paralel ithalat ürün satyor bende almıştım bi ara basıma geldi lanet olsun o frmaya alışveriş yapmam daha
  • Sifir sony garantili 500 gb ultra slim konsol gta5 ve bo2 800 tl ye aldim sizce iyimi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Sifir sony garantili 500 gb ultra slim konsol gta5 ve bo2 800 tl ye aldim sizce iyimi fiyat

süper fiyat,gta 5 i arkadaş xbox 360 ta oynamak için sabredemeyip d&R den 220 ye aldı (allahtan 30 tl hediye çeki verdi:) )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Sen diğer oyunlara bak.

SYD zaten spotçuların önde gidenlerinden, ama alınır neden 850 TL veresinizki aynı konsola.
    @TheDC

Hocam sony garantili yazıyor ama

http://www.n11.com/sony-playstation-3-slim-500gb-oyun-konsolu-P15247298

• Bimeks ve Gold'da satılan PS3'ler paralel ithalat, ileride cihaz bozulursa Sony servislerinden yararlanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Sifir sony garantili 500 gb ultra slim konsol gta5 ve bo2 800 tl ye aldim sizce iyimi fiyat

Nerden aldin

• Ben olsam hemen götürürüm sahte diyorsun daha ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.