Şimdi Ara

(bimer cvp verdi) KM BİLGİSİ SORGULAMA KALKTI. SADECE TÜV BELGESİ KALDI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
24.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel olmuş. yapanları tebrik etmek lazım

mesela gürcüstan da muayene falan yok

muayeneyi sigortayı falan da kaldırmak lazım
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    hırsızı geçtin onu gördün gözünle neyin ne olduğuna eminsin,birde ordusu var diyerek işi dahada kuyruklusuna taşıyorsun öylemi....

Yukarda cümlede özetli senin ne olduğun..vs..sen gibilerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 2sene önce 120bin kmde aldığım aracımı 173 kmde geçen hafta muayeneye soktum ...

yaklaşık 130 bin civarına çekseydim km reyi bir allahın kulu anlayamazdı.... ki aracımda zaten fazlasıyla bakımlı ve km resini göstermiyor...

Lakin yukarda (((( cenabı Hak var mevla var )))))

o görüyor yetmezmi ...

varsın üç beş bin az etsin satarken ama bana kul hakkı lazım değil...

Kendinize gelin arkadaşlar o taşıdığınız can o aldığınız son nefes elbet birgün son bulacak.....

bu günün hastalığı rehavet yakmasın bizleri üç beş krş fazlası için diğer dünyayıda bu dünyayıda yakmaya değmez....

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar her konuyu nasıl siyasete çekmeyi başardığınızı anlamıyorum. Burası bilgilendirme amacı güden bir forum daha çok konulardan sapmadan konuşmalıyız.

• Oh ne güzel.Bir de şase numarası ile sorgulama da yasaklansın olsun bitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Şimdi birde bu moda oldu senin gibi alnı secde görmemiş adamlar müslümanlara b*k atmayı yetenek adlediyorlar. Memlekette hırsız varsa eğer işte onlarda senin gibi secdesiz, dinden imandan nasibini almayan heriflerdir. Sen ve senin zihniyetinden insanlar yok değil tabi ülke yönetiminde de haklısın bir nebze, ama merak etme hepiniz temizleneceksiz, Türkiye bağırsaklarındaki pisliklerden kurtulacak merak etme

ne hikmetse küçük kız ve erkek çocuklarına tecavüz vakaları hep sakallı cübbeli elinde kuranla gezenler çok ilginç.

aslında bunlar ne peki?

sakal ve cübbe bir tür kıyafet fantezisi amaçlı mı? hani hostes hemşire takım elbise fantezisi gibi falan mı?

videolarda sakallıların tekbirle tır şöförlerini kimsesizleri garibanları kurşuna dizmesi kafalarını kesmesi falan bunların hepsi hristiyan dimi

Sizdeki algıda seçicilik sadece, başka bir şey değil. Hata varsa, müslüman yeterince "İslam" olamadığındandır.

Yeşilçam'da yıllarca sakallı sapık ev sahibi, takkeli sahtekar hoca tiplemeleriyle büyümüş bir nesil olarak bu önyargınızın olması normal.

O eleştirdiğiniz kafa kesen tayfanın da İslam ile alakasının olmadığını bal gibi biliyorsunuz. :) Ama salağa yatıyorsunuz. Malzeme güzel, kullanın.

Yok bilmiyorsanız bu daha vahim. Sadece gazeteden gündem takip ediyorsunuz demektir bu. DAEŞ nedir, kurucusu kimdir, kaynağı nerededir, Golan Teperleri'nde İsrail'e komşu olup neden bir tek taş bile atmamıştır da hep masum Müslümanları, birkaç Hıristiyanı katletmektedir? İsrail, Golan Tepeleri'ne yakın bir sağlık merkezinde neden DAEŞ'li teröristleri tedavi etmektedir? Bunları azıcık sorup soruşturmalısınız.

Müslüman'a bok atmak en kolayı.

• quote:

Şimdi birde bu moda oldu senin gibi alnı secde görmemiş adamlar müslümanlara b*k atmayı yetenek adlediyorlar. Memlekette hırsız varsa eğer işte onlarda senin gibi secdesiz, dinden imandan nasibini almayan heriflerdir. Sen ve senin zihniyetinden insanlar yok değil tabi ülke yönetiminde de haklısın bir nebze, ama merak etme hepiniz temizleneceksiz, Türkiye bağırsaklarındaki pisliklerden kurtulacak merak etme

Yazdıklarından irin akıyor. Herkes müslüman olmak zorunda mı herkesin alnı secde görmek zorunda mı. Çok gördük hacı hoca diyip bin musibet yapanları. Suçladığın kişiyi dinsizlikle imansizlikla suçluyorsun ama onun hakkına girmişsen geçmiş olsun işe önce kelimei sahadet getirmekle başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir arkadaş demişki,yahu burası bilgi platformu işi hemen Siyasete çeviriyorsunuz.!
    Arkadaşım işi siyasete çeviren adam haklı..!Çünkü cevap orada.Kimbilir kimin işine yarıyor bu km olayı Allah bilir.Daha evvel buna benzer çok örnekler yaşadık.Önce mütahitler,sonra Bankacılar ardından Sigorta şirketleri şimdide otomotivciler .....mıza koymak için fırsat yakaladılar.Bir sistem yaratmışsın iyi kötü gidiyor halk faydalanıyor neden değiştiriyorsun kardeşim, E-devletten her aracın bir takım bilgilerine ulaşıyorduk kaldırdın neden.?Şimdide km bilgilerine ulaşamıyor insanlar neden engelliyorsun.?Olmazzz birileri çıktı yukarıya dediki usta biz yeteri kadar para kazanamıyoruz,millet işi öğrendi foyamız meydana çıkıyor bunu hallet onlarda hay hay hallettiler.Bu ve buna benzer binlerce konu son 15-20 yıldır bu şekilde ilerledi bu ülkedede.İşte böyle bilgilendirme platformlarında ilgili konuyu tartışırken ondan işin içine mecburen siyaset giriyor.Tabii her kesi aynı kefeye ASLA koymamak lazım,tatlı ile tuzluyuda ayırabilmek lazım.((Alnı secdeden kalkmayanlar bunlar.!))
    Bu lafı söyleyen arkadaş burda geneli anlatmaya kalkmıyor,şu andaki mevcut ülkeyi yönetenlerden bahsediyor. Son 15 yıldır müslümanlık kisveesi altında Dini alet ederek her türlü dümeni çevirdikleri için bu ünvanı fazlasıyla hak ettiler. Oymuş buymuş vs vs çok detaya girmekte istemiyorum,kimseye laf anlatamassınız,şayet bizim ülkemizde insanlar genel kültürlerini arttırmadıkça bu işler asla düzelmez.Daha çoookkk bir tarafımıza koyan çıkar piyasaya.

• YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Sen şu her müslümanlık konusu açıldığında dine, kitaba, müslümanara giydirip ben inanmıyorum diyen eleman değilmisin hocam ne ara müslüman oldun?
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    başkasıyla karıştırmışın ben o değilim, müslümanım ama din konusunda hassaslığım yok, fetö sizin gibileri bide baştakileri kandırdı, beni değil

fetö benim için herdaim fetöydü zaten 15 temmuz önceside de şimdi de

o bakanlardan biri benim dükkanıma gelipte o adama dediği gibi sen esselatü vesselamın ümmetindensin şükret diyemez bana karşı, ben neye şükredip neye şükretmeyeceğimi biliyorum.
  • Araç bilgisayarından bağlanıldığında aracın gerçek kilometresi görülemiyor mu?
  • quote:

Sen dinden imandan nasibini almışsın belli.Karşındakini secde görmemiş,hırsız vs ilan ediyorsun.Sorsak müslümanım dersin müslümanı kafir ilan ediyorsun nerde kul hakkı.

Önce bu ülke senin gibi müslüman geçinip kendi görüşünden olmayanları kafir,terörist ilan edenlerden,din adı altında ülkeyi soyanlardan,bunada köçeklik edenlerden,tekbir getirerek insan yakanlardan,kafa kesenlerden kurtulsun.

Bu ülke önce senin gibilerden kurtulsun.Sorsan ülke müslüman ama her türlü adaletsigin,rüşvetin,hırsızlıgın,tacizin,tecavüzün,kendi görüşünden olmayanın terörist,kafir ilan edildigi bir ülke.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Araç bilgisayarından bağlanıldığında aracın gerçek kilometresi görülemiyor mu?

Genel olarak hayır hocam,

BMW lerde vs anahtara kayıt muhabbeti var, beyinden değişince bir şey anlaşılmıyor.

• hazine müsteşarlığından gelen cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 23 Mart 2017; 17:31:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Yakuzacigim peki japon araclarinda km dusurmek zor oluyormus japonca bilmek gerekiyor,obd protokol programlari farkliymis. Dogru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

hazine müsteşarlığından gelen cevap

Arkadaş bu nasıl cevap. Sorunun aynısını cevap olarak yazmışlar. Biliyoruz zaten sms ile paylasilmadigini, sms ile paylasilmamaktadir diye cevap mı olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 23 Mart 2017; 18:6:15 >

• @YA-KU-ZA

Hocam frekanslar karışmış o halde kusura bakmayın, sizi kırdıysam özür dilerim

Edit: Fetö benim içinde hep fetöydü hocam, o patlak gözlü heriften hiç bir zaman hazzetmedim.

@alembizim

Sana gelince boşbeleş, benim yadıklarımı gözünle okursan ''ben çok iyi müslümanım'' veya ''siz kafirsiniz, teröristsiniz'' demedim kimseye.

Bak tane tane anlatıyorum tekrar, benim görüşümden ol veya olma beni ilgilendirmez, müslüman ol veya olma beni alakadar etmez, ister iyi müslüman ister kötü müslüman ol benim umrumda dahi olmaz. Lakin sırf düşmanlığından dolayı veya algıda seçiciliğin nedeniyle 3-5 tane iti kopuğu ''bak bunlar da müslüman, işte neler yapıyorlar'' deyip tüm müslümanlara hakaret edersen yersin lafı.

İşid denen ve dünyada yalnızca müslümanları öldüren o cehennem köpeklerine bakıpta ''ahanda müslümanlar gafa kesiyooo'' diyen zavallılar var burada.

Bu arada ülkenden bu kadar nefret ediyorsan kimse seni tutmuyor kardeş, istediğin zaman terk edebilirsiz ben kendi adıma memnun olurum çünkü bize vatanını milletini seven insan lazım.

Bana kendi görüşünden olmayana şöyle böyle geyiği yapıyorsun sonra sağda solda ''bu adamlara oy veren .....'' dir diye sayıp sövüyorsun önce delikanlı olun, dürüst olun, adam olun adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 23 Mart 2017; 19:23:15 >

• BİMER'e:

Araç alırken 5664 e mesaj atılarak aracın geçmiş hakkında sorgulama yapılırken aracın geçmişte hangi kilometre aralıklarında muayeneye girdiğini görebiliyorduk. Bu bilgi biz tüketicilerin hakkını koruyan, alacağımız aracın geçmişte kilometre düşürülüp düşürülmediği bilgisini alabiliyorduk. Artık mesajlarda bu bilginin gelmemesi hırsızlara davetiye çıkarmaktadır. Özellikle art niyetli satıcılar araçların kilometrelerini bilinçli bir şekilde düşürerek alıcıların hakkına girmektedir. Bu sistemin acilen düzeltilerek ''KİLOMETRE'' bilgisini bir şekilde alıcılar da görebilmelidir.. Bir nevi hırsızlığa davet çıkaran bu sistemden acilen vazgeçilip eski sisteme dönülerek alıcıların bu bilgiye erişimi sağlanmalıdır..

CEVAP:Cevap: ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI > DENETİM KONTROL VE ARAÇ MUAYENE DAİRESİ BAŞKANLIĞI (23.03.2017 14:01)

''km bilgileri ile ilgili çalışma devam etmektedir.''

evet evet yanlış okumadınız yukarıdaki cevaı verdiler... Çalışan sistemi bozarak çalışmalar devam etmektedir diyenler bu işe göz yumanlar...

• quote:

@YA-KU-ZA

Hocam frekanslar karışmış o halde kusura bakmayın, sizi kırdıysam özür dilerim

Edit: Fetö benim içinde hep fetöydü hocam, o patlak gözlü heriften hiç bir zaman hazzetmedim.

@alembizim

Sana gelince boşbeleş, benim yadıklarımı gözünle okursan ''ben çok iyi müslümanım'' veya ''siz kafirsiniz, teröristsiniz'' demedim kimseye.

Bak tane tane anlatıyorum tekrar, benim görüşümden ol veya olma beni ilgilendirmez, müslüman ol veya olma beni alakadar etmez, ister iyi müslüman ister kötü müslüman ol benim umrumda dahi olmaz. Lakin sırf düşmanlığından dolayı veya algıda seçiciliğin nedeniyle 3-5 tane iti kopuğu ''bak bunlar da müslüman, işte neler yapıyorlar'' deyip tüm müslümanlara hakaret edersen yersin lafı.

İşid denen ve dünyada yalnızca müslümanları öldüren o cehennem köpeklerine bakıpta ''ahanda müslümanlar gafa kesiyooo'' diyen zavallılar var burada.

Bu arada ülkenden bu kadar nefret ediyorsan kimse seni tutmuyor kardeş, istediğin zaman terk edebilirsiz ben kendi adıma memnun olurum çünkü bize vatanını milletini seven insan lazım.

Bana kendi görüşünden olmayana şöyle böyle geyiği yapıyorsun sonra sağda solda ''bu adamlara oy veren .....'' dir diye sayıp sövüyorsun önce delikanlı olun, dürüst olun, adam olun adam.

Milleti alnı secde görmeyen diye suçlayan benmiyim?

Adamlıgı senden ögrenecek degiliz bu ülke babanın malıda degil ''kimse seni zorla tutmuyor istedigin zaman gidebilirsin'' diyemezsin.

İnsanlık müslümanlıkla,hristiyanlıkla olmaz.Buraya gelen Suriyeli mülteciler bile Avrupaya gitme derdinde.İnsana insan oldugu için deger verilen yerler.Hak,hukuk adaletin oldugu yere.Herhangi bir arap ülkesine yada müslüman ülkeye gitmiyorlar.

Adamlık delikanlılık tanımadıgın adamı alnın secde görmüyor demek mi?Ülkenin yönetilme tarzını eleştirmek mi vatan hainligi?

Hadş kafa kesenleri geç çoluk çocuga tecavüz olayları ne olacak?Kimse kimseyi müslüman onu yaptı diye eleştirmiyor.Müslüman adı altında geçinip müslümanlıgı karaladıklarından geliyor başımıza ne geliyorsa.Sonra bunlar müslüman yapmaz öyle şey.Yada müslümanları karalıyorlar aaabey

Cevap vermeye degmez kendi hayal aleminde yaşa.

• hani neden kaldırıldı diye iyi niyetle düşünüyorum ama şu ana kadar aklıma hiçbir şey gelmedi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.