Şimdi Ara

Bimnet hareketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bimnet diye bir şey olsa akk falan olmadan internete girsek ucuz ucuz . Ne dersiniz ?

Bimin bunu getirmesi için bizi duyması lazım . Yanı ne yapıyoruz iletisim@bim.com.tr ' ye bimnet gelsin diyerekten e-posta atıyoruz .
    Kimler var ?

• Metronet, Uydunet gibi firmalara geçin AKK yok bunlarda. Ben metronet kullanıyorum 10 mbit simetrik ayda 60 TL'ye çok memnunum daha 1 kez kesilmedi. Çalışma olacağı zaman arayıp haber bile veriyorlar. Bu da hız sonucum.

Bimnet hareketi
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Metronet, Uydunet gibi firmalara geçin AKK yok bunlarda. Ben metronet kullanıyorum 10 mbit simetrik ayda 60 TL'ye çok memnunum daha 1 kez kesilmedi. Çalışma olacağı zaman arayıp haber bile veriyorlar. Bu da hız sonucum.

Bimnet hareketi

kardes bu her ilde varmı sadece istanbuldamı
  • LEnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!

quote:

Metronet, Uydunet gibi firmalara geçin AKK yok bunlarda. Ben metronet kullanıyorum 10 mbit simetrik ayda 60 TL'ye çok memnunum daha 1 kez kesilmedi. Çalışma olacağı zaman arayıp haber bile veriyorlar. Bu da hız sonucum.

Bimnet hareketi

Adana
    Adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eka01

quote:

Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!

quote:

Bimnet hareketi

Adana
    Adana

yinemi adana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bimnet hareketi

Oha! Upload, downloadtan daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleEinstein

Yuh  Bimnet hareketi 

• Müjdeli haberi vermek bana düştü. İnşallah bir sorun, ketenpere olmadan gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.