Şimdi Ara

Bin uzantılı dosya nasıl acılır !!yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drogonline -- 26 Eylül 2011; 0:17:02 >

• Alchol %120 yazılımı ile açabilirsin.
  • Ya da Ultra İso-İso Buster
  • bink player...
    (RAD video tools)
    tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 17 Mayıs 2006; 21:54:51 >
  • virtual clonedrive kullanıyorum
  • alcahol kullan başarılı
  • valla ben nfs most wanted dvd bulmuştum aynen .BIN uzantılı 4 tane cd imajını belirten dosya vardı. bunlar genelde imaj oluyor ama açamadım dediğiniz hiçbir program tanıyıp açamadı uzantıyı görmesine rağmen. ve bunun haricinde 2 tane falan da küçük .BUN uzantılı dosya da vardı onlar da açılmadı. ben de PS2 dvdsi olduğundan şüphe ediyorum üstünde resim yok korsan:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun indirdim

bin ve cue uzantılı içeriği var, nasıl açarım?

alcohol nası kullanılır bilmiyorum lütfen bilmeyen birine göre anlatın
  • deamon tools ile açtım oyunu,kurdum. fakat uyarı veriyo.yoksay deyince kabul etmiyo
  • Ne hatası veriyor?BIN değil de CUE dosyalarını açıyorsun di mi daemon tools da?
  • evet cue dosyasını açıyorum

hata şöyle:

Bin uzantılı dosya nasıl acılır !!yardım lütfen!!
  • çift tıklama o simgeye.Sağ tıkla AÇ a tıkla.Klasörün içine girip setup.exe den kurulum yapmayı dene.
  • kurulumunu yapmıştım zaten.

G'den açıp play'a basınca o uyarıyı veriyor. Sağ tıklayıp aç diyerek rayman.exe'yi çalıştırmayı denedim dediğin gibi.
  • Tamamda oradan neden açmaya çalışıyorsun ki..
    Başlat - programlardan oyunun kısayolunu seçerek aç.
    Ayrıca;
    sorununun bin dosyalarıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum..
  • Başlat - programlarda yok ki oyun
    ben bu deamon tools'un mantığını bilmiyorum zaten ama bi forumda dediği şekliyle açmaya çalışıyorum oyunu.olcağı varsa olması lazımdı. bence de binle cue ile falan alakası yok

neyse teşekkürler
  • sen bırde sunu dene ıstersenwww.megagames.com sıtesınde sol tarafta game fıxes bolumunden pcyı sec alfabetık sıradan oyunu bul tranier ve fixed var fixed ten NOCD yanı cdsısz oynamak ıcınn dosyayı ındır C:/program files/ ea games ıcıne gır yanı oyunu cracke ındırdıgın dosya ıle o zaman ona gerek kalmaz oyuna ıkı kere tıkla hata gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkutparlak

sen bırde sunu dene ıstersenwww.megagames.com sıtesınde sol tarafta game fıxes bolumunden pcyı sec alfabetık sıradan oyunu bul tranier ve fixed var fixed ten NOCD yanı cdsısz oynamak ıcınn dosyayı ındır C:/program files/ ea games ıcıne gır yanı oyunu cracke ındırdıgın dosya ıle o zaman ona gerek kalmaz oyuna ıkı kere tıkla hata gelmez

opera'da indirmedi oyunu bi türlü
    firefox ise saldırgan site dedi,ben de çıktım

teşekkürler

• valla gırıyorum devamlı sıkıntı cıkmadı sımdıye kadar fırefox ılede ındırdım :S
  • Daemon Tools ile açabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Daemon Tools ile açabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.