Aynı dosya adına sahip .cue uzantılı birkaç kb lık bir dosya olmalı. Onunla yazmayı deneyebilirsin.
'daemon tools' diye bi program var istersen emaille atarim 800kb falan...
nero yazar ultraiso yazar winiso yazar
yazmıyosa cue dosyan yoktur yada bin dosyası bozuktur
arkadaşlar bu dosyaları ilk önce çıkarıp mı yazıyor nasıl oluyor öğretirmisisniz?
bu dosyalari 'mount' edip sanal bir F sürücüsü yaratiyo yani autorun gibi. sonra sen istersen cd ye kaydetmedende acabilirsin,istersende sanal F sürücüsünden E deki cdye yazarsin...
ya su bın dosyasını neroya nası yazacaz bırı acıkca anlatabılır mı?
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
ya su bın dosyasını neroya nası yazacaz bırı acıkca anlatabılır mı?
En basit şekilde Nero Express'i başaltırsın. Disc Image or Saved Project ya da Türkçe "Disk kalıbı veya kayıtlı tasarı" yı seçersin. Dosyanın bulunduğu dizinden bin uzantılı dosyayı seçersin. Yazım işlemi başlar.
Cevap bu, bin dosyasini yazabilmen için cue dosyasına ihtiyacın var ancak o zaman nero ile yazabilirsin. Ama cue yok diye uzulme ultraiso yada winiso ile acip bin dosyasini iso ya donusturursen cue dosyasine ihtiyacın kalmadan "burn image" diyerek yada "kalip yazdir" diyerek yazabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Alien@Predator
nero yazar ultraiso yazar winiso yazar
yazmıyosa cue dosyan yoktur yada bin dosyası bozuktur
nero ıle kalıba yazdır dedım, .cue dosyasını sectım ve yasdırdım. sorunu hallettım. tesekkurler ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme