Şimdi Ara

Bina İçi Kutudan Eve Kablo Çekmek - Nakil ve Vdsl İnternet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle "c" ve "g" harfleri basmıyor klavyemde şimdiden kusura bakmayın.

İnternetimi nakil aldırdım. Nakil işlemi tamamlanmış ançak eve bir kablo vs çekilmedi.Şirketi aradım bir elektrikçi çağırıp eve kablo çektirebilirsiniz dediler. Bunu elektrikçiler yapıyor mu hiç duymadım çunku.

Bir diğer sorum hattım VDSL miş. Bunun için inçe telefon kablosumu çekileçek eve yoksa şu fiber kablo mu . bu çat 5 ve 6 dediklerinden hanğisi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

ÇEVAPLAYAN ARKADASIN IHTIYAÇI VARSA YEMEKSEPETİ 10 TL İNDİRİM KUPONU VEREBİLİRİM KENDİSİNE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaSSiempre -- 14 Nisan 2016; 13:53:21 >

• Ev içi fiber kablo diye birşey yok cat5 cat6 kaliteli işini görür dairede normalde kablo olması lazım ankastre yani bina içindeki kutudan telekom gelip bağlantıyı sağlıyor veya daha önce oturan olduysa kontrol ediyorlar o kadar dairede kablo yok ise elektrikcide çeker sende çekersin telekom gelir bağlar veya telekomdan ayrılan kabloyu biliyorsan gene bağlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.