Şimdi Ara

BİNAMIZDA FİBER HATTI VAR DİYE BANA 16 MBİT İ-NETİ BAĞLAMIYOR D-SMART BU NE İŞ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm binamıza fiber geleli 3 sene oldu bende ortalama 45-50 tl'de (D-Smartta 13 yıla yakın müşteriyim) kullanıyorum,bu yıl yani 01.02.2017'de tahüütüm doldu bana zam geldi 56 oldu dediler bende tepki gösterdim,buna istinaden Teknik servisten iki takımlideriyle görüştüm istersen sana 16Mbit 75 AKK 44TL yapalım dediler onayladım,bu ay bi baktım 74 TL fatura gelmiş hemen aradım Özlem diye bir bayanla görüştüm tarihi (onay tarihini -saatini vs. söyledim araştırın dedim,haksızlık var dedim) Tamam dedi eğer bir yanlış hesaplama varsa düzeltilirmiş en geç 72 saat içinde artı bana demesinmi Sizin Binada Fiber var16 Mbit olmaz diye,zaten onlar ozaman güya 16 düşürüreceklerdi hala 24Mbit görünüyor Airties arayüzünde kaç kere tel açtım ne oluyor diye tınlayan yok,bayana dedimki bakın Bina içine kadar Fiber eve değil eve normal Telefon kablosuyla güya Fibere bağlanıyorum,allahınanki santrale yakınımda 18-19Mbitleri çekiyorum malesef Modem alırkene 150Mbyt'lık olanı almışım keşke 300 Mbytlığını alsaymışım.
    Artı ben belirttiğim gibi Fiber var ikenede 8 Mbit Limitsiz kullanıyordum bu nasıl oluyorda Fiberde 16Mbit bağlantısı olmazmış ? artı Ev Telefonu üzerinden bağlanıyorum normal bakır kabloyla,bayana anlatamadım siz ne dersiniz bu hususta,birde bizde hata var ise ''Cezasız'' Tahüütünüzü iptal ettirebilirsiniz dedi yani İptal meblağsı vermiycekmişim,alternatif Türknete baktım herkes şikayetci,başka ne var ne dersiniz D-Smarttan çıkarsam ?

• Modem ne alaka hızlan
  • Yerinizde olsam iptal ettiririm ve en az 25 megabit fiber bağlantı alırım madem mevcut.

Hiç değilse akk sonrası hızınız 16 megabite düşer 1 mayısdan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 15 Nisan 2017; 17:41:6 >
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Kimden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Kimden?

Firma farketmez en uygunu hangisiyse ondan olabilir sağlam bir araştırın derim.

En kötü 25 megabit olsun ama bağlantı.
    Superonline dışında 25 kalmadı oda 100 fiyatına satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Superonline dışında 25 kalmadı oda 100 fiyatına satıyor

Türknet denediniz mi ?

Şu an 50 megabit bağlantılarını kullanmaktayım memnunum..
    Denemez olur muyum. Var olan hattımı batırıp bana bu kötğ hattı hediye ettiler. VDSL 81 mbps hat türknetten sonra max 16 adsl destekler hale geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Modem ne alaka hızlan

Pek anlamadım dediğini ''Modemle ne alakalı'' adamlar diyorki Binanıza Fiber gelmiş 3 sene önce size 16Mbit veremeyiz Fiber olduğu için anca 24 verebiliriz,ki zaten 24 Mgbit'teyim şu an,Modemin arayüzünde öyle gösteriyor) ama evlere şerefsiz Mütahit baştan kat 6 kablosu değilde normal bakır kablo döşediği için 24'ü tam çekemiyorum speedtestte 18-19 Mbit çıkıyor (oda Santrale yakınlığımdan) ama Download yaparkene 2Mbyt'la arasıra kopmalar oluyor,onu geç ben baştada anlattım 01.02.2017' D-Smart Teknik (İptal Bölümünden ) iki kişi ile konuştum ''Takımlideri'' (yani yetkili) bana biri eğer 24 ay tahütlü 16 istersen 47 olur yok dedim birkaç saat sonra bidaha aradım aynı bölümü buseferde başka T.Lideri çıktı oda 12 tahütlü sana 44 yaparım dedim onada hayır dedim.

Akşama doğru bu bahsettiğim Musatafa ismindedki lavuk çıktı (hani geçen seneden tanıdığım demiştimya) oda bana dediki bak sana söyle bir kıyak yapayım sana 16 Mbit İ-Net + 100 AKK artı ilk 6 ay Full Mega paket D-Smart TV ve diğer 6 ay ise Ayle paketi + 1 sinema paketi varmısın 50 TL'ye dedi ve ben onayladım,işin ilginci mart ayında bana 25 TL hesap kesmişler ? ödedim,bu nisan kağıdı bugün elime geçti bu lavuklar D-Smart TV'yide extraya koyup hesaplamışlar oyüzden 74 TL gelmil anlaşılan (bu ne lakaitlik ? )

Bende dün öyle işte ''Özlem'' diye bayanla konuştum tepki gösterdim (zaten 100 AKK ) olmazmış diyor bana ? artı 16 Mbitte veremeyiz çünki Sizin Binaya Fiber veriliyormuş (en asgarisi 24 Mbit olurmuş ? ) diyor,bu dahada saçma geldi ne alakaysa ?

Bende Mustiyle konuştuğum günü ''Allahınanki'' iyki gün ve saatini kaydetmiştim hemen o kaydı bulun dinleyin burda bi haksızlık var dedim,bunun üzerine malum ayaklar tabi bakarız beyfendi en geç 72 saat içinde cevap alırsınız dedi,ve 2 dk. öncede sms yoluyla güya durumumla hala ilgileniyorlarmışta en kısa zamanda haber alacakmışım hehe

3 Takım lideri 16 Mbite ok diyor ama bu kadın olmaz diyor bu ne pehriz ya komik değilmi,birde küstahca diyorki isterseniz 24 Mbitte kalınız (yalnız sadece 65 TL ödrmişim,bunlar benle dalgamı geçiyor ? ) bende tepki gösterdim ben sizde 13 seneden beri varım bana kelek atma diye olmassa çıkarım ama beş kuruş iptal parası vermem dedim,kadında kayıtları bi dinleyelim eğer sizin anlattığınız gibiyse tabiki herhangi bir ücret vermeden çıkabilirsiniz dedi.Bekliyoruz,bunların birbirinden haberi yokmu O mustafa denen benden ok aldığında bunları Bilgisayara işlemiyormu,bu kadın Bilgisayarda bunları görmüyormu ??

Şunuda belirteyim Türknet hakkında %80 şikayetci biraz araştırdımda,başka işe yaraya 16 Mbit veren (ekonomik) yokmu İ-Net sağlayıcısı ?

Türk Telekomun sunduğuda fena değil gibi + 1000 dk. tel konuşma da ücretsiz felan,Türksat Net nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 17 Nisan 2017; 21:36:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.