Binance uzun süredir üzerinde çalıştığı projesini sonunda duyurdu!
Binance ve VISA’nın yaptığı anlaşma sonrası artık VISA bankamatik ve kredi kartımız ile Binance’den anında Türk Lirası ile Bitcoin ve Altcoin alabiliyoruz. Dünya çapında en çok kullanılan borsalardan biri olan ve Türk yatırımcılarının sıklıkla kullandığı Binance borsasında Bitcoin ve 591 adet Altcoin ile al sat yapabilirsiniz. Binance borsasına buradan kayıt olursanız ya da promosyon kodunu (11660108) yazarsanız ömür boyu komisyonlarda %20 indirim kazanıyorsunuz.
Binance %20 indirim kodu: 11660108
Öncelikle sitenin sağ en alt kısmından dili Türkçe yapabilirsiniz.
Binance dili Türkçe yapmak
Sitenin sol üst köşesinden “Fiat” kısmına tıklıyoruz ve daha sonra “Buy Crypto” sekmesine tıklıyoruz.
Açılan sayfada Türk Lirası için TRY seçeneğini seçtikten sonra almak istediğimiz kripto parayı ve ne kadarlık almak istediğimizi seçiyoruz. Min 100 TL değerinde almamız gerekiyor.
Ben bu örnekte 200 TL yazıp devam ediyorum işlemlerime. Bitcoin almak istediğim için BTC seçeneğini seçtim.
Açılan sayfada VISA bankamatik veya kredi kartımızı eklememizi istiyor. Kart ekle butonuna basarak işlemlerimize devam ediyoruz.
Kart bilgilerimizi girebileceğimiz bir ekran bizi karşılıyor. VISA bankamatik veya kredi kartımızın bilgilerini bu kısımda giriyoruz.
Kart bilgilerimizi girdikten sonra telefonumuza bir SMS geliyor ve SMS’de bulunan kodu yine açılan ekrana giriyoruz. İşlem tamamlandıktan bizi böyle bir sayfa karşılıyor.
Bu sayfayı gördükten sonra “Go to trade” tuşuna basıyoruz. Artık Binance üzerinde VISA bankamatik veya kredi kartımız tanımlanmış oluyor. Bu işlemi ilk sefer olduğu için yapmak zorundayız, bir sonraki işlemlerimizde kartımızı tekrar tanımlamamız gerekmeyecek. Şimdi açılan sayfada az önceki yaptığımız işlemleri tekrar yapıyoruz.
Ben 200 TL değerinde Bitcoin almak istediğim için tekrar 200 TL yazdım ve BTC seçeneğini seçtim.
Bir sonraki adımda kartımı kaydettiğim için son 4 hanesi gözükecek şekilde kartımı görebiliyorum.
Buy tuşuna basarak işlemlerimize devam ediyoruz. Açılan sayfada ne kadar para harcayacağımız, 1 Bitcoin’in anlık olarak ne kadar olduğu, elimize kaç Bitcoin geçeceğini ve ne kadar komisyon ödeyeceğimiz yazıyor.
Confirm tuşuna bastıktan sonra yine bankamızdan SMS geliyor ve bu SMS’i açılan ekrana yazıyoruz. Bu işlem bittikten sonra bizi bu şekilde bir ekran karşılıyor.
Artık VISA bankamatik veya kredi kartımızı kullanarak Türk Lirası ile Bitcoin almış oluyoruz. Return to wallet tuşuna basarak Binance üzerinde almış olduğunuz Bitcoin’leri görebilirsiniz.
Sonuç olarak artık Türkiye’den Türk Lirası kullanarak Binance hesabımıza çok kolay bir şekilde para atabiliyoruz. Hala Binance hesabınız yoksa buradan üye olarak ömür boyu komisyonlarda %20 indirim kazanabilirsiniz.