Merhabalar, Dün binance kimlik doğrulama işlemlerini yaptım fotoğraf,ikametgah vs gibi dosyaları gönderdim.Kısa sürede onaylandılar şuan hesabımda doğrulandı işareti çıkıyor ancak para çekme işlemi yapmak istediğimde hala hesabınızı doğrulayın uyarısı alıyorum. Butona tıkladığımda ise beni doğrulama paneline atıyor ancak orda bütün gerekli şeyler zaten doğrulanmış olarak gözüküyor.Başına böyle bi durum gelen oldu mu?Yardımcı olabilir misiniz? |
Binance Kimlik Doğrulama Hakkında
Binance, kripto para birimlerini güvenli bir şekilde alıp satabileceğiniz önde gelen bir kripto para borsasıdır. Hesabının güvenliğini ve uyumluluk düzenlemelerine uyumunu sağlamak için Binance, kullanıcılarının kimliklerini doğrulamasını gerektirir.
Kimlik Doğrulama Seviyeleri
Binance, kimlik doğrulamasının üç seviyesine sahiptir:
- Temel Doğrulama: Adın, adresin ve telefon numaran gibi temel kişisel bilgilerini sağlaman gerekir.
- Ara Doğrulama: Kimlik kartının veya pasaportunun bir kopyasını yüklemen gerekir.
- Gelişmiş Doğrulama: Yüz doğrulaması ve adres kanıtı sağlaman gerekir.
Binance Adres Doğrulama
Adres doğrulaması, Gelişmiş Doğrulama seviyesinin bir parçasıdır. İkametgâhını doğrulamak için ikametgahının kanıtı (örn. fatura veya banka hesap özeti) sağlaman gerekir.
Binance Yüz Doğrulama Sorunu
Yüz doğrulama işleminde sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları izle:
- İnternet bağlantının stabil olduğundan emin ol.
- Yüzünün iyi aydınlatılmış olduğundan ve kameranın önünde hareket etmediğinden emin ol.
- Yüzünün doğru bir şekilde çerçevelendiğinden ve gözlerinin açık olduğundan emin ol.
- Web kameranın veya telefon kameranın temiz olduğundan emin ol.
Yüz doğrulama sorunları devam ediyorsa, Binance destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.
Kimlik doğrulama, Binance hesabını güvende tutmanın ve kripto para birimlerini güvenle alıp satmanın önemli bir parçasıdır. Yukarıdaki adımları dikkatlice izleyerek, kimlik doğrulama sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsin.