Şimdi Ara

Binance TR borsasından FAST hamlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bankalar arası para transferini mesai saatlerinin de dışına taşıyan FAST sisteminden kripto para borsaları da yararlanmaya başladı. Binance TR borsası FAST ile zaman kısıtlaması olmadan para aktarımlarına başladı.

Binance TR ve FAST

Gemiş dönemlerde bankalar arası EFT para transferi sadece mesai saatleri içerisinde yapılıyor ve hafta sonu verilen talimatın hafta içi işleme konması bekleniyordu. Merkez Bankası geçen yıl FAST sistemi ile 24 saat bankalar arası para aktarabilme imkânını sunmuştu.

Ayrıca Bkz.Dünya Kupası’nın sponsoru Crypto.com oldu

Binance TR borsası yaptığı açıklamada FAST sistemine entegre olduğunu duyurdu. Daha önce sadece anlaşmalı bankalara 7/24 para çekme ve yatırma yapılabiliyordu. FAST ile artık hafta sonu da dahil tüm bankalara para aktarımı yapabileceksiniz. FAST sistemini kullanmak isteyen yatırımcıların 5000TL işlem sınırını unutmamaları gerekiyor.

• henüz ath göremedi sepetim. faydalı olur bu gün insallah..

• Daha hızlı soymak cep cüzdan vs ne varsa boşaltmak için yatıralım diyorlar. şakası bir yana keşke hayatın içine girmeye çalışsalar cebimize girmesi zaten kolay. bu coinlerin kullanımına yönelik çalışmalar lazım.

• murat_ahmet M kullanıcısına yanıt
    ihtiyacın olmayan para ve sabır ikisi kazandırır 😉

• O borsaya KYC yapanlar dikkat etsin. Yerli yabancı bütün borsalarda ben kimlik verirken kayıt içindir yazıp borsanın adını ve tarihi yazıyorum. Bu adamlar kabul etmiyor, bence art niyetliler. Hadi art niyetleri yok diyelim yarın bilgileri çaldırırlarsa başınız ağrıyabilir.

• Gayet iyi olmuş.

Zaten sürece vakıf olanlar bileceklerdir ki; FAST gibi kolaylıkların asıl gelme amaçlarının başında coinler yer almaktadır. Günden güne daha da fazla dijital bir sürece evriliyor durumdayız. Bu gibi yeniliklerin olabildiğince erken kabul edilmesi ilerisi için oldukça fayda sağlayacaktır.

Hazır coin lafı geçmişken...

https://forum.donanimhaber.com/dh-mining-ana-konu-crypto-btc-eth-etc-ton-erg-rvn-flux-all-coins--127266319

• korkacaksan paribu, btcturk gıbı sıtelerden kork. en guvenılır borsalardan bınance.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paribuya ilk üye olduğumda, para transferine 200 tl mi kesmişti. sonra tek kuruş bırakmadım zaten orda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.