Denerim ama tat konusunda ideal değeri yakaladığında plasebo olmadığına eminim. Yavaşta 8.5 ph civarında tadı çok fark ediyordu. Ama onu sabitlemek zor, duruma göre çok hassas. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları (16. sayfa)
-
-
Placebo etkisi zaten gercek etki yaratıyor. Placebo olup olmadıgını placebo degil seklinde anlayamayız zaten. Tadı kötü diye düsünen birine tadı gercekten de kötü gelir yani. Yoksa ben bu PH degisimlerinin normalde fark edilebilecegine pek ihtimal vermiyorum. Yani direkt sebekeden alınmıs 350 TDS bol kirecli suyla, arıtılmıs kirecsiz 20 TDS suyun farkı cok bariz anlasılıyor ancak oradaki PH degisimi muhtemelen placebodur.. Yavas akımda suyun daha iyi PH'lanacagını düsündügünüz icin tadı da degisik geliyor olabilir.. Yani sonucta PH elbette daha cok yükseliyordur ancak tat gercekten PH yükselmesine mi bağlı yani o fark ettiginiz tattan bahsediyorum..
Tabii bu kesin böyledir demiyorum ama benim sahsi düsüncem bu yönde cünkü mesela herhangi bir PH filtresi kullanılmayan, 7 PH altındaki bir arıtma cihazından cıkan suyun tadının acı olacagını ve genzi kurutacagını falan sürekli yazanlar var ancak kendimde böyle bir tat degisimine, geniz kurumasına ya da buna benzer etkilere bugüne kadar hic rastlamadım..
Sadece post kullanıyorum ve sunu da söyleyeyim post filtreyi cıkarttıgımı söyledikten sonra evdekilere bu degisikligi bildirdigimde, suyun tadının bozuldugunu ve sebeke gibi oldugunu söylediler sonra onlara caktırmadan filtreyi cıkarttım ve bu sefer hicbir degisiklik fark etmeden membran suyunu postlu gibi götürdüler ve post yok mu diye sormadılar..
Özetle bunlar nette okunan dökümanlardan etkilenen placebo etkileri olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Ekim 2024; 16:7:38 >
-
Tamam simdi söyledigin gibi kasaya baktım Esli kasa kullanmıssınız
-
‘’Ben uzmanı oldugum konularda bilgi paylasımında bulunuyorum ancak sen sürekli bozuk bir üslupla bana satasarak konularda gereksiz polemik olusturuyorsun.. ‘’
Bu yazdıklarından sonrasını okumadım . İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Kasım 2024; 18:4:37 > -
artık sarıya yakın bir yeşil veriyor bir iki günde iyice öldü dijitalde 6.80 lerde filan bioceradaki gibi bir ayran gibi çalkalamayı düşünüyorum bakalım + etki edicekmi bir 15-20 gün filan uzatıyordu taşlar yer değiştirdiği için etmezse değiştircem 2-3 gün içinde.
-
malesef karıştırmak hiç bir etki etmedi 6.70-6,80 tam bitti, 2 gün önce bioplus la değiştirdim bakalım bu nekadar sürecek 10 ay devirirse başarılı bulurum bu değerleri tekrar görmek güzel uzun süre görememiştim.
tadı güzel su hafifledi.
undefinedBio+ Zinc & Copper H2AAA Water Filter BWPA 11" | Hydrogen-rich Antioxidant Alkaline Mineralising Water Filtershttps://shop.bioplus.life/collections/zinc-copper-filters/products/bioplus-zinc-copper-water-filter?variant=42868628947098
-
Güle güle kullan , ani pH düşmeleri yaşanabiliyor bu filtrede de , bir de kireç gibi yapılar oluşturdu benim cihaz da ,
bunun gibi , sonra arttı falan sistemden çıkardım , senin attığın değil de mavi olan bioplus . Alkali olarak hep sonda kullanmıştım , ph da hep yüksekti , tadı da yavaşta hızlıda hoşuma gitmediği için çok kısa sürede çıkarıp atmıştım , gelişmeleri yazarsın yine .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X