Suriyeli kiracım mahmood hediye etti hacım.. Suriye'den getirmis üzerinde arabca falan bir seyler yazıyor.. Türkiye'de cakması cok.. |
Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları (14. sayfa)
-
-
E ne yazoyor üzerinde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam üzerinde El - Mümtaz halep sabunu yazıyor.. Kimyasal ve katkılı her seye karsıyım.. Suriyeliler bu olayı cözmüsler gercekten
-
Nece yazıyor?
Arapca yazıyor hacım.. Suriye sabununda Almanca yazacak degil herhalde..
Ingilizce, Almanca ve biraz da arapca biliyorum.. Arapca cok güzel dil oldugu icin sonradan calısarak alfabesini ve lisanın kendisini biraz öğrendim..
Fakat en güzeli kesinlikle Almancadır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ekim 2024; 10:29:51 > -
Iyi bir dus aldım simdi suriye malı arap sabunuyla, ya haji
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ekim 2024; 12:55:38 > -
Sen de satın aldın mı hacım arap suriye sabunu? Üzerinde arapca yazanlardan kalıp seklinde olanlardan al el mümtaz yazanları bulursan onlardan al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ekim 2024; 13:2:0 > -
Kiracıdan kalan sabunla duş mu alıyorsun? Yaman adamsın. İyice elini yüzünü yıkayıp temizlenmişsindir, üzerine bir RO çayı iç kendine gel bari corç.
2 gündür konuya engin bilgilerinle derinlik kattın. Sonra gittin kiracıdan kalan sabunla saçları yumuşacık yaptın. :) RO ile yıkansaydın da kafanda kireç kalmasaydı en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 29 Ekim 2024; 21:16:28 >
yok haji sabunu sifir verdi mahmood kardesim.. sagolsun ev sahibine abisine hediye de getiriyor te suriyelerden..
ben mineral filtreye karsiyim hacim onu sen kullanmiyor muydun? bol phli bol kirecli iste arab sabununu kafaya sur kireci cozer, daha yetmezse porcoz dokersin fos fos kopurur o kesin cozer muehehehehehe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Ekim 2024; 21:30:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haji bu ro aritma konusunda engin bilgilerimle tum roculari aydinlatmaya devam edecegim hatta ro kulubu kurmayi bile dusunuyorum ancak kulube giris sarti ph ve mineral seysi kullanmamak olmali mineral bizi bozar.. kirec kafaya yapisiyor cunku kezzap doksen o kireci kafadan cikartamazsin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafalar pırıl pırıl olmuş maşallah. Mahmood kardeşime teşekkürlerimi ilet.
RO suyunda yıkanmadan olmaz o iş.
fark etmez arap sabunu kireci kırıyor.. kafayı her yıkadıktan sonra bir el mümtaz köpürtüyorsun kafada.. kirec yok oluyor.. kirec eklemeli filtreden ro suyu kullanınca da ağzımıza bir parca el mümtaz atıyoruz ki ağzımız kireclenmesin yine.. system basit hocam.. kirec canlıların en büyük düsmanı benim ebeveynlerimden biri gülhane tıp akademisi hastanesinde damar cerrahı oldugu icin ben damar cerrahı ebeveynimden duymustum, kirec insan damarlarında birikerek damarlara kirec yerlestiriyormus ve damarlarda stent ile gecilmesi imkansız kirec lezyonları olusturuyormus bu kirec lezyonlarını stentle halledemeyip bypass yapıyorlarmıs yani eğer ki lezyon yağlıysa gecilebiliyormus kirecliyse gecilemiyormus.. ben o zaman kirecli anğara suyu buna sebep olur mu demistim, o da muhtemelen etkisi var demisti.. ben yerinde olsaydım el mümtazı eksik etmezdim.. her kirecten sonra bir el mümtaz köpürt kireci kırsın..
not: kirec yani mineral dis tası olusumuna da sebep oluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Ekim 2024; 14:43:43 >
-
Benimki 6 aya yaklaşırken bitti gibi 6.95 7.02 arası akşam bir daha gelince koyarım.
orp +90 .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ekim 2024; 17:22:6 > -
neyse 1 hafta sonra tam 6 ayına giriyor o zaman bioplusla değiştiririm zaten kattığı tds te baya düştü +10 tds civarı filan oradan bile belli.
-
Sökme 6,5 a kadar kullan derim ben . Tadı bozulduysa sen bilirsin . 6-7 ayda bitiyor yavaş akışta genelde benim gözlemlediğim , daha önce de konuşmuştuk .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 7.5 ğun altını bile sevmiyorum pek,fazla israf olmasın diye 6.90 larda değiştiriyorum çok az katıyor artık yani saf su 6.40.
edit.
ikinci aldığım örnek 7.20 çıktı bencede biraz daha bekliyim üst üste 6.90 lar alırsam değiştiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ekim 2024; 2:26:54 > -
Hocam sizin cihazlar pompalı üretim hızlı olduğu icin olabilir mi bu düşüş? Çünkü benim pompasızda üretim az olduğu için hala çok yüksek ph veriyor 7 ay olmuş benim de. Suyun filtreden geçiş hızını kısamaz mısınız bı şekilde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskansahis41 -- 31 Ekim 2024; 11:54:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X