Şimdi Ara

Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
13
Favori
7.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

daha yeni şu anlık bir şey yok olursa yazarım tds oranıda iyi sı 40-50 tds katıyor nerdeyse.

ben hidrotekden aldım üstüne türkçe ambalaj yaptırmış zaten hindistandan özel basım hatta filtre baya büyük 12 inç zor oturttum kapalı kasalarda sıkıntı çıkabilir belki darsa çok.

bu yeni modeliymiş çinko bakır destekli bakırın suya verdiği tadı seviyorum daha önce purosisde kullandım daha bir tatlımtrak oluyor su.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Kasım 2024; 22:25:17 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

sağlıkla içiniz tek filtre fiyatı 2500 tl mi

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

2500 değil, trendyoldan bazı mega promosyon olayıyla bana 650 tl filan geldi bana aylar once, şu an 1250 tl filan satıyor biohidrogen mağzası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Kasım 2024; 12:39:47 >
  • Hızlı akışta kullandım bioetix i 5 ay. Ph inanılmaz düşmüştü. Yavaş akışa aldım ve bir ay bekledikten sonra tankerin içindeki suyun ph ı yavaş yavaş 7,9 a kadar çıktı. Bakalım kaç ay sonra tekrar düşecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Hızlı ve yavaş akış arasında tat farkı var mı ? Hangi bağlantı şeklinde suyun tadı daha güzel sizce ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Ben tad farkı hissetmedim. Özellikle son aşamada coconut son filtre olduğu için o daha çok etkiliyor tadı. İhlas filtre değiştirdikten sonra çok güzel oluyor filtre kaynaklı. Ama hali hazırdaki sisteme hızlı akışta ilk taktığımda tadı oldukça iyiydi. Acı kekremsi bir tad hissetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart2024 de aldığım bioetix filtremi önce hızlı akışta kullandım. Eylül 2024 de yavaş akışta kullandım. Ürünü aldığım Eticwater ile tekrar iletişime Geçip yeni Bioetix filtreleri aldım. Bugün taktım. İlk dikkatimi çeken içindeki mineral taş oranı değiştirilmiş. Umarım hızlı akımda daha uzun süre gidecektir. Ölçümleri hafta yapıp paylaşırım. Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayrıca Eticwater şirketi Ahmet bey ve Yaşar beye teşekkür ederim. Ne zaman arasam cihaz konusunda destek oldular. Bu arada cihazım Murica 75 sorunsuz çalışıyor. Yer Erzurum.

• brkbr06 B kullanıcısına yanıt

bariz mgo taşları arttırılmış gibi bazı kişilerde düşük verimsiz ph sorunu oluyordu çünkü.

• Eski ürün içinde hem su olduğu hemde erimeden kaynaklı azaldığı için tartmadım ama sanki yeni ürün daha dol gibi geldi. Bakalım haftaya ph ve tds değeri kaç olacak.

hızlı akış ile yavaş akış arasında tat olarak bir gözleminiz oldu mu acaba ? Cihazdan memnun olmanıza ekstra mutlu oldum.

ilk geldiği anıda net hatırlıyorum bu kadar siyah mgo taşı yoktu

Hocam özellikle sana teşekkür ederim. Şuan tadına bakma şansım olmadı. Ama eski filtre için konuşmam gerekirse hızlıdan yavaşa geçişte tat sorunu olmadı ama son zamanlarda ph düşmesi yapınca tat farkı oldu.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o yüzden üst üste koydum. Baya fark var.

• Eski filtre bu Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları

Düşük ph da mı daha güzeldi yüksek pH da mı daha güzeldi hocam size göre ?

8 Ph hocam bence en güzel tad .. eski konuşmalardan hatırlarsınız 9,5 - 10 Ph bile aldım. Keşke sabitleme şansımız olsaydı..

Kesinlikle , 7-8 arası en iyi tat oluyor bana göre de , filtre yeni iken zor , ne yaparsanız yapın illa yüksek oluyor . Yöntemi var ama zahmetli sürekli cihazı kurcalamak gerekiyor . O da ilk bir ay zor

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.