Şimdi Ara

Biomutant [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Experiment 101, 4 Mayıs Star Wars Günü “May the 4th” şerefine Biomutant için “May The Furrth” başlıklı bir fragman yayınladı.

• Biomutant — New Gameplay Today (4K)

Biomutant Character Creator Breakdown (4K)

• Biomutant - Gameplay Footage (PlayStation 4 Pro & Xbox One X)

Biomutant - Gameplay Footage (PlayStation 4 & Xbox One)

• Akıcı bir oynanışı var görünüşe göre, grafikleri falan da güzel. Neden konuşulmadı bu oyun ya ? Biomutant [PS5 / PS4 ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biomutant - Explanation Trailer | PS4

• Oynanış videoları efsane görünüyor bu oyunun. Çok akıcı ve eğlenceli gözüküyor oynanış videolarında. Eğer ki içine çeken bir senaryosu da varsa, bu oyun 2021'in sürprizlerinden birisi olabilir. Şu an birçok oyundan daha fazla bekliyorum bu oyunu. Metacritic puanlarına bakarak day1 olarak almayı düşünüyorum. Hiç kimsenin bu oyundan bahsetmiyor oluşu çok ilginç geliyor bana.

• Biomutant - Gameplay Footage (PlayStation 5)

• umarım ben yanılırım ama bu oyunun notları çok iyi olmayacak gibi geliyor bana. Karakterlere de hiç ısınamadım

• kataaay kullanıcısına yanıt

Fiyat farkı baya fazla ancak ratchet and clankle benzer türde gözüküyorlar. Açıkçası ratchet and clanke öncelik vermeyi düşünüyorum ben. Biomutantu da indirimde alırım büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Fiyat farkı baya fazla ancak ratchet and clankle benzer türde gözüküyorlar. Açıkçası ratchet and clanke öncelik vermeyi düşünüyorum ben. Biomutantu da indirimde alırım büyük ihtimal

Biomutant ve yapımcılarına ayıp olmasın ama bu oyunla ratched and clank'i karşılaştırmak imsononica küfür etsen üzülmezlerdi:) Bu oyun daha çok rpg aksiyon gibi karakter gelişimi falan var. Ratched 3d platform.

Ama kesinlikle doğru karar vermişin:) önce ratched.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Hocam ben tercihimi Ratchet yerine bu oyundan kullanacağım gibi duruyor şu an. İncelemeleri bekliyorum, eğer bu oyun iyi çıkarsa incelemelerde, alacağım. Açıkçası sizi bilmem ancak ben 2016'daki Ratchet oyununu çok beğenmedim. Tamam güzel bir oyun ancak hikayesi gerçekten 5-7 yaş grubuna hitap ediyordu. Derseniz ki bunun olumlu anlamda ne farkı olabilir, oynanışı daha eğlenceli geldi gözüme Ratchet ile karşılaştırınca. Ratchet beni hem hikaye anlamında hem de oynanış anlamında önceki oyunuyla memnun edememişti. Açıkçası önceki oyunundan bu kadar tatminsizlikle ayrıldığım bir oyuna 620 TL verecek ekonomik gücüm de ne yazık ki yok. Ancak bu oyun vaat ettiği oynanışı fena olmayan bir hikaye ile sunabiliyorsa, şans vereceğim.

• console-master kullanıcısına yanıt

Videolara yazdıktan sonra baktım evet aslında baya bir farklılık varmış. Aynı tür demem gerçekten abes kaçmış.

• kataaay kullanıcısına yanıt

Hocam 620 tl ben de vermem hiçbir oyuna. Kardeşlikle alıyorum oyunları yarı yarıya geliyor. Açıkçası ratchet and clank next gen'in hakkını verecek gibi duruyor. Görseller beni çok etkiledi

• CD çıkarsa alır oynar aldığımız fiyattan satarız tarzında bir oyun😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biomutant [PS5 / PS4 ANA KONU]

• İyi bir not almayacağını düşünüyordum. Yanıltmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 24 Mayıs 2021; 18:27:12 >
  • 64 😨😬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biomutant: The First 21 Minutes of PS5 Gameplay (4K 60FPS)

• Çok sıkıcı olduğu yönünde ortak bir görüş var incelemelerde, çok hızlı tekrara bağladığı ve açık dünyasının da kötü olduğunu birçok kişi belirtmiş. Potansiyelli gözüküyordu yazık olmuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.