Şimdi Ara

Bios ekranından çıkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Gigabyte b450m s2h anakart kullanıyorum. Bilgisayarımı yeni aldım ve ilk defa dün çalıştırdım. İlk açılışta bios ekranı geldi. Hiç ayar yapmadan ayarları kaydet ve çık yaptım çünkü ayarlar gönderen firma tarafından daha önceden yapılmıştı. Fakat bilgisayarı her yerinden başlattığımda bios ekranına atıyor. Sebebi ne olabilir? Çözümü için yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bios ekranından çıkamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Amel 07 -- 3 Eylül 2019; 9:40:33 >

• Açılışta esc f2 f12 tarzı butonlara basıp boot menüden hdd'yi seçin. Sonra bu sorunun gitmesi gerek. Ben eski sistemimde böyle çözmüştüm.

Harddiskinizde herhangi bir yazılım kurulu mu? Belki yazılım yoktur diye yapıyordur.
  • Yazilim olmadığı için olabilir. İncehesaptan aldım. İçine yazilim yüklemiş olmaları gerekmez mi?
  • Bu arada ana depeloama birimi olarak James donkey 512gb m2 ssd kullanıyorum.
  • Freedos olarak gelmiş sanıyorum. Boot ayarlarından harddiski birinci boot medyası olarak seçip içine işletim sistemi yüklersen sorun kalmaz.
  • USB den yaptım teknopattan izleyip. İlgilendiğiniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.