Şimdi Ara

BİOS GÜNCELLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Ben BİOS'umu güncellemek istiyorum. Anakartım ECS A55F-M3 FM1 soket. Ben şuan windows 10 64bit kullanıyorum. ECS'nin sitesine girdiğimde BİOS sürümü güncellemesinde Windows 7 64bit var. Bende eskiden Win 7 64bit kullanıyordum. Onu indirip kursam olur mu? Kullanabilir miyim? Teşekkürler.

• KinqeLDi28 K kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemek hem çok kolay hemde çok risklidir, neden bios güncellemesi yapmak istiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman güncellemek gerekir. Riskli bir işlem değildir ne yaptığınız biliyorsan. İşletim sistemi fark etmez. En güncel olan ile güncelleyebilirsin.
  • Sistemim acayip yavaşladı. AMD OverDrive ile 2.6GHz den 4.0 GHz'ye overclock ediyorum. Ancak her bilgisayarı açtığımda programı açmazsam 2.6GHz kullanıyor yine. BİOS'tan yapmayı deneyecektim. Birde ne bileyim videolar izliyorum milletininkinin yanında benimki bir garip kalıyor. Eskilerden olsa yine neyse bi farklı geliyorda. Güncel kullanmak iyidir diye bir şey okumuştum birde. 5 yıldır BİOS'a hiç dokunmadım. Ondan güncellemek istedim.
  • sisteminde donanım güncellemesi sonucu biosun desteklemiyor ve güncel biosla bu destek geliyorsa güncelleme gerekir.
    diğer türlü biosu güncellemene gerek yoktur.

biosu güncellemek kolaydır ama dediğim gibi zorunlu değilse gereksizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    bios boot sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.