Şimdi Ara

Bios Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3070ti ve ryzen 5600x li sistem kurdum ama anakartım b450m plus2 sistemi baslattigimda sinyal yok hatası veriyor muhtemelen bios guncellemem gerek ama bios ekranini dahi goremiyorum nasil cozebilirim bu sorunumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bazı anakartlara 5000 serisini tanıyacak sürüm yüklü gelmiyor. Sorun buysa bios flashback özelliği varsa anakartın onunla güncelleyebilirsin. Yoksa eski sürüm bir işlemci bulman lazım anakartın tanıdığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi saçma sapan sebepler yüzünden bilgisayardan nefret ediyorum konsol gibi direkt kullan olayı yok. Yok şunu yap hız artsın yok bunu yap bilmem ne adam bios güncellerken elektrik kesilse bilgisayarın perte çıkma olasılığı bile var oyunlarda da pc tarafında hile dolu zaten. Keşke konsol fiyatları oyunları falan bilgisayarla aynı olsaydı da millet bilgisayar almak zorunda kalmasaydı. Bilgisayar oyun için tasarlı bir cihaz değil. Kimsede olmayan sorunlar bile çıkıyor yada bir hata oluyor çözümü yok kalıyorsunuz öyle dün bilgisayarımı açtım mesela ekrana görüntü gelmedi sebep yok reset attım geldi ne alaka yani saçma sapan sorunları oluyor bilgisayarların imkanınız varsa konsol alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 8 Temmuz 2021; 14:47:30 >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    B550 plus wifi modelini aldim bu model icin guncelleme
    Gerek mi yoksa ready mi geliyor hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

B550 plus wifi modelini aldim bu model icin guncelleme
    Gerek mi yoksa ready mi geliyor hocam

B550 lerin bazıları 5000 serisinden önce çıktı biraz piyango işi olabilir

Ama bütün 550 lerde bios flasback olması lazım onunla yapabilirsin işlemciye gerek kalmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.