Şimdi Ara

Bios Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Anakart ım güncellemek istiyorum anakart ın cd de çıkan programla kendi sitesinden indirme var ama indiremiyo Bende Manual yapıyım dedim indirdim dataları ama nasıl bios a yüklüceğimi bilmiyorum.Bana Anlatırsanız çok iyi olur anakart markam ve modelimide söyliyim asus P4S800D-X (işlemci soket i intel)

yardımlarınızı bekliyorum

• Kendi proğramıyla yaparsan daha iyi olur diyorlar.Bence yapmadan önce forum sitelerinden iyice bir araştır.Bendede p5l-mx var ana kartın cd sinden yüklediğim proğramla yapamadım güncellemeyi.Eğer yapabilirsen banada anlatırsan sevinirim.Kolay gelsin.
  • asus'un, en yeni biosu kendi kendine internetten indirip biosu flashlayan programı uzun bir süredir çalışmıyor. asusupdate programın ismi yanılmıyorsam.

Kendiniz asus'un sitesine girip anakartınızın sayfasından uygun biosu indirmeniz ve programdan "update from a file" kısmını seçip indirdiğiniz "bin" dosyasını göstermeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 20 Ekim 2008; 0:19:39 >
  • windows ortamında çalışan programı var arkadaşım bios için onu kullan netten indir yapman gerekenleri sana kısa bir şekilde özet geçeyim

öncelikle asusbiosupdate programını indirip kur sonra son çıkmış olan bioes dosayasını bilgisayarına indir arıdan programı çalıştır programın içerisinde update bölümü vardır onu çalıştırdıgında senden indirmiş oldugun bios dosyasını istiyecektir indirdigin yeri gösterip dosyayı açacaksın program otomatik oalrak güncelleme yapacaktır ve senden bilgisayarı yenidenn başlatmanı istiyecek sende yeniden başlatırsın ve biosun güncellenmiş bir şekilde çalışacak umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigdede

windows ortamında çalışan programı var arkadaşım bios için onu kullan netten indir yapman gerekenleri sana kısa bir şekilde özet geçeyim

öncelikle asusbiosupdate programını indirip kur sonra son çıkmış olan bioes dosayasını bilgisayarına indir arıdan programı çalıştır programın içerisinde update bölümü vardır onu çalıştırdıgında senden indirmiş oldugun bios dosyasını istiyecektir indirdigin yeri gösterip dosyayı açacaksın program otomatik oalrak güncelleme yapacaktır ve senden bilgisayarı yenidenn başlatmanı istiyecek sende yeniden başlatırsın ve biosun güncellenmiş bir şekilde çalışacak umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler

Denicem çünkü asus un sitesinde programı araştırtdım ve resimli anlatım çıktı isteyenler için işte link

http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments_content.aspx?no=714

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.