Şimdi Ara

bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VXE7+.htm ana kartımın modeli bu arkadaslar ya bu adresden bios güncellemeyi indirdim kurarken otomatik bios ıd tarıyodu error veriodu. otomatik taramayı kaldırıp kurdum restart attım ve simdi hic calismio yani ekrana goruntu gelmio cdromun ısığı yanıp yanıp sonuo garip sesler gelio uctu sanırım board kurtarma sansımız yokmu arkadaslar

• CD ROM'a anakartın CD'sini takarak açmayı bir dene..
  • [Deleted by Admins]
  • ya arkadaşlar konu açılmışken sorayım bende biosu update etmek istiyorum ama live update 3ü yükledim update edecem ama bilgisayarınızın bileşenlerine gelecek herhangi bir zarardan dolayı msi mesuliyet kabul etmez ve garantiye girmez diyo onun için tırstım update etmedim sizce ediyimmi? bi sorun olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailcehreli

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VXE7+.htm ana kartımın modeli bu arkadaslar ya bu adresden bios güncellemeyi indirdim kurarken otomatik bios ıd tarıyodu error veriodu. otomatik taramayı kaldırıp kurdum restart attım ve simdi hic calismio yani ekrana goruntu gelmio cdromun ısığı yanıp yanıp sonuo garip sesler gelio uctu sanırım board kurtarma sansımız yokmu arkadaslar

arkadaşım eğer istanbuldaysan mecidiyeköyde anakart biosunu tekrar yükleyen yerler var bios çipini çıkrtıp başka bir cihazda tekrar yükleyebiliyorlar.
    NightmarE_6 arkadaşımızın dediği gibi windows üzerinden live update yapmak bence daha az riskli. işlemci değiştirdiğim zaman anakart işlemciyi tanımamıştı asus tan live update yaptım ve bios güncellendi. yani tavsiyem live update yapın olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciaagent -- 6 Kasım 2005, 15:04:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KruxeL

quote:

rkadaşl

komik mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.