Şimdi Ara

Bios güncelleme ile ilgili bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aceleyle vatancomputer dan siparişimi verdim fakat daha sonradan anakartımın işlemcim ile ilgili tam olarak uyumlu olmadığını gördüm.

Anakart bios u güncelleştirip i5 3470 in seviyesine 4104 dü sanırım getirmem lazım bunu en kolay yoldan nasıl yaparım internette otomatik güncelleştirme , program vs görmüştüm ama anlamadım tavsiyeniz nedir ve tehlikeli deniyor elektrik giderse falan anakart çöpe gidermiş ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirm , teşekkürler.

• anakartınız nedir?birde sadece işlemci desteği için bios geldiyse yapmaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • p8h61-m lx | asus anakart , i5 3470 işlemci bu durumda pc açılır mı güncelleştirme yapmadan ve ne gibi zararları olur. (MSI HD7770 Power Edition O.C. GDDR5 1GB 128Bit AMD RADEON DX11 Ekran Kartı ile kullanacğım.)
  • asus uptade programını kurun.daha sonra asusun sitesinden en güncel biosu pc ye indirin.programı kurun ve indirdiğiniz dosyayı seçin bu kadar.bu işlem olmadan önce çalışan programları kapatın.antivirüs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

asus uptade programını kurun.daha sonra asusun sitesinden en güncel biosu pc ye indirin.programı kurun ve indirdiğiniz dosyayı seçin bu kadar.bu işlem olmadan önce çalışan programları kapatın.antivirüs vs.

çok teşekkür ederim umarım işe yarar asus update programı asusun resmi sitesinde var mı? yani güvenilir mi
  • farketmez herhangi bir yerden indirebilirsiniz.sadece güncel olmasına dikkat edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.