Arkadaşlar merhabaa. Windows 10 kurmam için bios güncellemem lazım ama üretici sitesinde dosyalar yok. Nasıl bulabilirim. Pegatron A15 modeli.
quote:Orijinalden alıntı: V1CT0RYhttp://www.casperservis.com.tr/casper-notebook-sistem-bios-guncelleme-yukleme-dosyalari-indir/Siteye nasıl güvenebilirim ki?
quote:Orijinalden alıntı: cooppSiteye nasıl güvenebilirim ki?Alıntıları Göster Güvendiğin yerden indir hocam o halde.
quote:Orijinalden alıntı: V1CT0RYGüvendiğin yerden indir hocam o halde.Alıntıları Göster Basit bir hata anakarta mal olabilir. Güvenilir yer olmadığı için sordum zaten.
quote:Orijinalden alıntı: cooppBasit bir hata anakarta mal olabilir. Güvenilir yer olmadığı için sordum zaten.Alıntıları Göster BIOS güncellemesinde basit bir hata anakarta mal olabilir, doğru. Siteyle bunun alakasını çözemedim hocam?
quote:Orijinalden alıntı: V1CT0RYBIOS güncellemesinde basit bir hata anakarta mal olabilir, doğru. Siteyle bunun alakasını çözemedim hocam? Alıntıları Göster Sonuçta oradaki dosyaları indirip onlarla işlem yapacağız. Güvenilir olması gerekmez mi hocam?
quote:Orijinalden alıntı: cooppSonuçta oradaki dosyaları indirip onlarla işlem yapacağız. Güvenilir olması gerekmez mi hocam?Alıntıları Göster Hocam BIOS dosyası indiriyorsun, program kurulumu yapmıyorsun ki sisteme. BIOS dosyayı kabul derse günceller, etmezse güncellemez.
quote:Orijinalden alıntı: V1CT0RYHocam BIOS dosyası indiriyorsun, program kurulumu yapmıyorsun ki sisteme. BIOS dosyayı kabul derse günceller, etmezse güncellemez. Alıntıları Göster Himm o zaman bir sıkıntı yok diyorsunuz. Peki teşekkürler
coopp C kullanıcısına yanıt aynı biosu biçok kez kurdum sorun yok.eski bioslar ekran kartında sorun yapıyor o yüzden win8.1 veya 10 kurcaksan bu biosu kur
quote:Orijinalden alıntı: jackal___61aynı biosu biçok kez kurdum sorun yok.eski bioslar ekran kartında sorun yapıyor o yüzden win8.1 veya 10 kurcaksan bu biosu kurSürüm vs. doğru mu acaba
coopp C kullanıcısına yanıt ben bunla yapıp win10 kurmuştum. sonra fn key driverini bulman lazım bide o uğraştırıyor
quote:Orijinalden alıntı: jackal___61ben bunla yapıp win10 kurmuştum. sonra fn key driverini bulman lazım bide o uğraştırıyorO da mı sorun
quote:Orijinalden alıntı: jackal___61aynen bulamazsan bende vardı atarımAlıntıları Göster tamamdır teşekkürler