Şimdi Ara

BIOS Güncelleme Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2009 çıkışlı Casper Nirvana TW8'e sahibim. BIOS 2009 sürümlü olduğu için güncellemek istiyorum. Ama Casper'ın Yazılım ve Güncellemelerinde bios güncellemesini paylaşmıyorlar. Ben BIOS güncellememi nasıl bulabilirim ve nasıl bıos'umu güncelleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
     BIOS Güncelleme Yardım!

• quote:

Orijinalden alıntı: Xajnick

Merhaba arkadaşlar. 2009 çıkışlı Casper Nirvana TW8'e sahibim. BIOS 2009 sürümlü olduğu için güncellemek istiyorum. Ama Casper'ın Yazılım ve Güncellemelerinde bios güncellemesini paylaşmıyorlar. Ben BIOS güncellememi nasıl bulabilirim ve nasıl bıos'umu güncelleyebilirim? Yardımlarınız için teşekkürler.
     BIOS Güncelleme Yardım!

İyi ama bu cihazın güncel sürümünü neden arıyorsunuz? Elimde son sürümü mevcut ama versiyonunu göremiyorum.İsterseniz mail adresinize gönderebilirim.

• Bence yapma yapmayı deneyenlerin ½75 i başarısız oluyo anakart çöküyo kilitleniyo güncellemek fayda yaratır ama sorunlu iş !
  • Arıyorum çünkü bilgisayarım donanımsal olarak sorun yaratmaya başladı. Web tabanlı browser oyunlarını bile oynayamaz oldum. Format attım, Bütün sistemi güncelledim pek çözüm olmadı birde BIOS'u denemek istiyorum. 4GB Ram, 2 çekirdekli T6500 dual core işlemcim var. Daha önce Farcry 1-2, Crysis 1-2, Black Oups ve daha bir çok oyunu hiç kasmadan çok rahat bir şekilde oynuyordum. Şimdi de dediğim gibi browser oyunlarını bile oynayamaz oldum.
  • Xajnick kullanıcısına yanıt
    denemekle yapma çok fazala araştır bu bios işi sandığın gibi değil diğer update etmelere benzemez ben denedimde :) Pc nin sonu (ölüm) :) abi bence yapma yha
  • Eğer bu işte iyiysen yap elbet ilk denemense bilenden yardım al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xajnick

Arıyorum çünkü bilgisayarım donanımsal olarak sorun yaratmaya başladı. Web tabanlı browser oyunlarını bile oynayamaz oldum. Format attım, Bütün sistemi güncelledim pek çözüm olmadı birde BIOS'u denemek istiyorum. 4GB Ram, 2 çekirdekli T6500 dual core işlemcim var. Daha önce Farcry 1-2, Crysis 1-2, Black Oups ve daha bir çok oyunu hiç kasmadan çok rahat bir şekilde oynuyordum. Şimdi de dediğim gibi browser oyunlarını bile oynayamaz oldum.

BIOSla alakalı olacağını sanmıyorum. Havalandırma kanalları tıkanmış olabilir. Eğer orada sorun yoksa 5 yılda işlemci üzerindeki termal macun özelliğini yitirmiş olabilir, yenileyince düzelecektir. Yük altında işlemci hangi sıcaklıklarda çalışıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios güncelleme
    15 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zor bir işlem deil önemli olan doğru bios u yükleyip yüklemediğin yanışsa vay haline :)
  • Şuan 2 bilgisayarım var. Ama buna deneyip oyun oynadığım bilgisayarımı kaybetmek istemiyorum :D o yüzden kendim denemeyeceğim bi bilgisayarcıya falan götürmek istiyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracorhan

zor bir işlem deil önemli olan doğru bios u yükleyip yüklemediğin yanışsa vay haline :)

Termal macunları yeniledim. Yük altında 92-100 arasında değişiyor. Sanırım problem işlemcide değiştirmem gerekiyor. Performans değerlendirmesi yaptığım da 4,8 puan ile en düşük işlemci ve grafikler gözüküyor. Performans değerlendirmem ve sıcaklık değerlerini paylaşayım sizinle.

Bilgisayarım Tamamen boştayken sıcaklık değerleri ve Performans değerleri.

BIOS Güncelleme Yardım! BIOS Güncelleme Yardım!

Birde işlemci değiştirsem problem çözülür mü?
    Bu işlemciyi almayı planlıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/pentium-g2030-soket-1155-30ghz-3mb-cache-22nm-islemci.html#ozellikler

Tavsiye edebileceğiniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xajnick -- 12 Ağustos 2014; 13:44:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.