Şimdi Ara

bios güncellemeden sonra bu şekilde açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bios güncelleme yaptım ancak aşağıdaki resimdeki gibi ancak açılıyor.f1 yapıyorum bilgilerin olduğu mavi ekran geliyor sonra esc ,ok diyorum açılıyor.açıldıktan sonra saat hep eski tarihte oluyor.ben herhalde yanlış sürüm yada AFUWin de yanlış bişe tik işareti yaptım.saatlerdir uğraştım yapamadım.en altta run setup falan diyor ama beceremedim.resimden bişeyler çıkarabilirde bana yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.çok acil cevaplarınızı bekliyorum

bios güncellemeden sonra bu şekilde açılıyor. bios güncellemeden sonra bu şekilde açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocmez -- 14 Haziran 2013; 14:07:06 >

• bios pilini değiştir biostan saatin i tarihini ayarla F10 yap çık..geçmiş olsun :)
  • telaşlanma "standart cmos setup" tan tarih saat ayarı yap kaydet , yeniden başlat , sorun kalmaz , ayrıca neden bios güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkuterhk -- 14 Haziran 2013; 14:09:05 >
  • şunun için yaptım.win8 kurduğum zaman görev yöneticisinde sistem kesintileri diye birşey çıkıyor bir türlü çaresini bulamadım.denemediğim bi bu kalmıştı.bazı sitelerde bios güncelle düzelir dediler ondan yapmak zorunda kaldım.win7 de çıkmıyor.nasıl bişeyse .hdd komple sildim sıfır format attım gene geçmedi aynen çıkıyor.sadece win 8 de oluyor.bu nedenle bios elledim.ellemez olaydım...dediğiniz saat ayarını yapayım bakalım işallah düzelir.teşekkürler.
  • işlemcide yakıyo maşallah intel celeron..win8 kaldıracağını sanmam..sen bu bilgisayara bence xp kurmalısın.
  • arkadaşlar size ne kadar teşekkür edeceğimi bilemiyorum şu anda.ne kadar basitmiş.saatlerce uğraştım yapmak için.tarih saat işlem tamam.çok çok sağolun.beni büyük bir dertten kurtardınız...umarım bu şekil olan arkadaşlar varsa bu konu yardımcı olur.tekrardan teşekkürler.
  • yönetici arkadaşlar konu çözülmüştür.isterseniz kapatabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.