Şimdi Ara

Bios güncellemesi sonrası ekrana görüntü gelmemesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün akşam m flash ile bios güncellemesi yaptım her şey normal seyrinde gitti yüklendi pc yeniden başlatıldı fakat ekrana görüntü gelmedi , bios pilini çıkardım bekledim taktım olmadı jumperı 1-2 den 2-3 aldın tekrar 1-2 aldım olmadı ne yaptıysam ekrana görüntü gelmiyor servise gönder diyecek arkadaşlar garantisi biteli çook oldu anakartın . ANAKART : MSI G31TM P21 (7529) . Lütfen yardım edin çözelim problemi .

• ekran kartı olsa blind flash yap düyeceğim ama Anakart'ta yemiyor . tek çare servis'e göndermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 14 Ağustos 2015; 10:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.PessimisT kullanıcısına yanıt
    Teknik servis yolu güzüküyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulurak -- 14 Ağustos 2015; 10:28:36 >
  • Cİhazın garantisi yıllar önce doldu arkadaşlar yukarıda da belirttim servis işi yalan olur yani . PC açılıyo her şey normal sadece ekrana görüntü gelmiyor işte elbet bi çözüm olmalı .
  • o anakarta 15 tl veririm arka paneliylen.

ya da bana gönderirseniz 25 tl ye kurtarırım. işi var..
    malzeme olmadan yapılmaz. aynı anakart bende mevcut.
    kargo 6,5 tl..

mikail1313@gmail.com

0505 403 35 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 20 Ağustos 2015; 10:33:27 >
  • Mr.PessimisT kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,

Sorun şu;

Senin yeni yüklediğin BIOS yazılımı, kullandığın işlemci için uygun değil. Bu yüzden görüntü gelmiyor, anakart kendini çalıştırmaya çalışıyor ancak bunu BIOS yazılımı ve
    CPU yazılımının uyumsuzluğundan yapamıyor.

Teknik servise bilgi ver, yazılımını düzeltsinler, donanımsal bir sorun değil ise bu şekilde çözülecektir.

Kolay gelsin

Bios güncellemesi sonrası ekrana görüntü gelmemesi yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.