Şimdi Ara

BİOS GÜNCELLEMESİ SONRASIN DA PC GÜMLEMESİ VE SERVİSİN BANA VERDİGİ CVP NE OLUR BİŞİLER YAZIN KAFAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrba arkadaşlar kafama takılan bişi var

ANAKART MODELİ : İNTEL DESKTOP BOARD INB-P43TF

şimdi bi eşşeklik yaptık tutuk biosu güncelledik güncelledikten sonra hiç bir sorun yoktu 2 gün sonra

pc açıkken aniden reset atmaya başladı açılıp kapanıyo açlıp kapanıyo remler de güç kaynagında

şüphelendim söktüm taktıp ama olmadı format attım fdisk attım resetlemesinin yanı formattan sonra

hiç bişey yüklü degilken bile gereksiz kasılmalar oluyo bios dan olabilirmi diye aklıma geldi ve

yanlış bios yüklediysen anakart üzerindeki veri yolları yanmış olaibilir dediler..yanlış bios yüklesem

biosa giremem bios takır takır çalışıyo aldıgım servise götürdüm güç kaynagı gitmiş ramin biri
    gitmiş

anakartın üzerindeki metal sogutmaya yarıyan blog parça çok fazla ısınıyo tabi biosu güncelledigimi

söylemedim salaga yattık orda bnm merak ettigim anakart garantiye gittigi zaman biosu

güncelledigimi anlarlarmı (( bios sıfırlansın diye bios pilini çıkarıp takmıştım ama ))) vede yanlış

yüklediysem bile bi bios bu kadar şeye sebep olurmu garanti kapsamına girermi girmezmi

LÜTFEN UFAKTA OLSA Bİ KAÇ BİŞİ YAZIN AKLIMDAKİ SORU İŞARETLERİ KALKSIN ŞİMDİDEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER

• bios güncelleme yaptığını anlayabilirler biosu hatalı güncelleme yapsaydın bilgisayar hiç açılmazdı bilgisayar ortaya çıkan sorunların tahminim odur ki biosla hiç bir alakası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman çıkacak bu update?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.