Şimdi Ara

Bios Hard diski görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcimde Windows 7 32 bit yüklüydü foxconn g31mv-k anakartı var 2-3 senedir kullanıyordum ne olduysa birden bire pc oyunlarda veya rardan dosya çıkarırken falan donup kalmaya başladı 2x2=4 gb ram var pcde ramlerdendir dedim ramleri söküp taktım fayda etmedi bende Windows 8.1 32 bit yükleyeyim dedim herşey Güzel yüklendi bir gün kullandım sonra ertesi gün Program kaldırırken pc Reset attı boot failed falan dedi bir kaç aç kapa yaptım aynı hatayı verdi sonra kendine geldi bir kere açıldı. Sonra internette geziniyorken kendi kendine hata verdi resetledi yine boot failed operating System failed gibi bir hata verdi kurulum için cd takın falan dedi ben de tekrar Windows 7 32 bit yükleyeyim dedim. Bu sefer kurulum sırasında bios hard diski görüyordu ama işletim sistemi hard Disk seçerken hiç bir sürücüyü görmedi. Sonra nette Windows xp görüyormuş diye okudum Windows xp cdsini taktım bu sefer hddyi biosta görmedi kabloları söküp taktım kar etmedi. Ne yapmalıyım arkadaşlar bir haftadır uğraşıyorum tavsiyelerinix için şimdiden teşekkürler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper123456789

Arkadaşlar pcimde Windows 7 32 bit yüklüydü foxconn g31mv-k anakartı var 2-3 senedir kullanıyordum ne olduysa birden bire pc oyunlarda veya rardan dosya çıkarırken falan donup kalmaya başladı 2x2=4 gb ram var pcde ramlerdendir dedim ramleri söküp taktım fayda etmedi bende Windows 8.1 32 bit yükleyeyim dedim herşey Güzel yüklendi bir gün kullandım sonra ertesi gün Program kaldırırken pc Reset attı boot failed falan dedi bir kaç aç kapa yaptım aynı hatayı verdi sonra kendine geldi bir kere açıldı. Sonra internette geziniyorken kendi kendine hata verdi resetledi yine boot failed operating System failed gibi bir hata verdi kurulum için cd takın falan dedi ben de tekrar Windows 7 32 bit yükleyeyim dedim. Bu sefer kurulum sırasında bios hard diski görüyordu ama işletim sistemi hard Disk seçerken hiç bir sürücüyü görmedi. Sonra nette Windows xp görüyormuş diye okudum Windows xp cdsini taktım bu sefer hddyi biosta görmedi kabloları söküp taktım kar etmedi. Ne yapmalıyım arkadaşlar bir haftadır uğraşıyorum tavsiyelerinix için şimdiden teşekkürler:)

hdd kabloları tam takılıysa hdd bozuk

• Tam takılı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Hangi kabloları kontrol etmem lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: alper123456789

Tam takılı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Hangi kabloları kontrol etmem lazım?

hdd e bağlı tüm kabloları
  • alper123456789 A kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar Kasasından Disk Sökme/Takma!

Bu videoda diski söküyorlar sen sadece kabloları sök!
  • Kablolarda Problem yok IDE Channel 2 master Disk: Chs,PIO 0, 0 mb diyor eskiden 320 gblı bir şeyler yazıyordu yani harddiski görüyordu galiba başka ne yapabilirim?

• Başka önerisi olan içindeki dosyaları kurtarmanın bir yolu yok mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.