Şimdi Ara

Bios Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün bilgisayarıma USB Bellek ile format atacaktım. ( Windows 10'dan Win7'ye geri döneceğim) ISO dosyalarını vs ayarladım vs flaş belleğe attım. Bios Boot menüsüne girip USB'yi 1. sıraya taşıyacaktım fakat Legacy kısmında USB Bellek, HDD vb. aygıtlar görünmüyor. Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var, bunun sebebi ne olabilir?

Bios Hatası

PC : Lenovo G50
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RotaszKaptan -- 11 Kasım 2015; 23:47:12 >

• Bilgi sahibi birisi yokmu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biosun usb kurulum destekliyormu rmp usb ile tekrar flaşa yazın eski bioslar için bölüm oluştur tikini işaretleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 12 Kasım 2015; 3:13:29 >
  • RotaszKaptan kullanıcısına yanıt
    Biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz? Yardımcı olabilecek birileri yok mu
  • PC heralde usb görmüyor bazı kişilerdede böyle sıkıntılar oluyo bios ayarlarından kaynakalanan bi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneGFXx

PC heralde usb görmüyor bazı kişilerdede böyle sıkıntılar oluyo bios ayarlarından kaynakalanan bi sorun.

hocam ancak hdd falanda çıkardı orada 4 tane seçenek oluyor genelde USB yi en üste taşıyoruz Legacy kısmında. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Legacy kısmında hiçbir şey görünmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.